Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 29

jadi spune:
 Ca sa vedeti cat de dusa sunt cu capul, ma tot gandesc sa plec de pe 10 iunie o saptamana pana la mare la noi! Imi trimit copilul mic adica ala mare cu bunicile la mare si ma gandeam ca as putea sa merg si eu! O sa intreb dr marti daca imi da liber! Eu de la saptamana aceea cand nimic nu se lega nici cu eco nici cu dr, nu am mai avut contractii sesizabile asa ca ma gandesc ca sunt apta de un drum dus intors !
Deni & 
 Vlad  & Tudor

andreea c spune:
 Buna fetelor si 
 voua si tuturor copilasilor.
Gabi sa-ti traiasca iedutul. E tare dragalas 
. Succes in alegerea celui de-al doilea nume. Sa ne mai povestesti despre nastere. 
Irinusha iti tin pumnii...sa fie asa cum vrei tu.
Andreea 
saptamana 35 
  Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Cu carutul ce ai mai facut?
Luna29 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Cu carutul astept sa imi dea prima de nastere, sau cam asa ceva.. in lua a 7-a iti dau de la sta vreo 700-800 de euro pentru copil, si astept banii aia ca sa il comand! Luna asta trebuie sa iau salteua la pat, cearseafuri, si un covoras pentru camera! Am planul de cumparaturi complet pentru urmatoarele 6 -7 luni
MADA
 27+, cu 
 EmilyNoi doi+1

jadi spune:
 Mada, eram convinsa ca vorbesti de carucior cand zici de motorizata! Iar am citit din 3 in 3 
.
Deni & 
 Vlad  & Tudor

mioara2004 spune:
 Luna si eu am luat setul pentru pat pentru aparatoare, restul nu voi folosi doar mai tarziu, si mi s-a parut scump aproape 80 euro.
Asta e, a fost mai scump decat un set care l-am luat pentru dormitorul meu.
Jadi daca ai ajutoare poti merge la mare. Oricum in caz de ceva rapid ajungi in Bucuresti. Si eu as merge !!!
Mioara 
 35+ 
 Doru Andrei

otim spune:
quote:
Originally posted by madabout2003quote:
Originally posted by Luna1
Cu carutul ce ai mai facut?
Luna29 sapt+
![]()
Cu carutul astept sa imi dea prima de nastere, sau cam asa ceva.. in lua a 7-a iti dau de la sta vreo 700-800 de euro pentru copil, si astept banii aia ca sa il comand! Luna asta trebuie sa iau salteua la pat, cearseafuri, si un covoras pentru camera! Am planul de cumparaturi complet pentru urmatoarele 6 -7 luni!!
MADA27+, cu
Emily
Noi doi+1
700-800 de euro ??? traiasca Franta ... pai la ai nostrii 150 RON (adica aprox. 47 euro )
 eventual roata de la carucior putem cumpara asta in cazul in care se razgandesc cei de la conducerea tarii si nu cumva ne dau cine stie ce ca pana in 15 iunie se mai dau bani , de la aceasta data cica se primeste trusou ....Otilia
inceput 30+
Laurentiu   

Luna1 spune:
 Mada stai linistita, cu lista nu esti singura. Eu am programat si ziua de cumparaturi mai exact aseara l-am pus pe sot sa afle scorul la cartea de credit sa stiu cand ma pot infige iar in ea. Dupa 10 iunie, deci iar mai fac un drum dupa 10 sa iau si restul, i-am aratat lista lui al meu si s-a ingrozit, mai ales ca stie ca de obicei suma de pe lista e ireala , se poate chiar dubla.
Dar ce sa-i fac, daca vreau sa le am pe toate gata? I-am zis ca daca ma supara il las asa si in primele zile stau in pat si dau ordine, il trimit pe el peste tot si daca nu vine cu ce vreau eu jar mananca. Cica "lasa, mai bine cumpara tu totul acum". Si asa nu am cumparat anumite chestii ca am zis ca poate scap (aparatul ala mic de format sfarcuri poate totusi nu va mai fi nevoie si se formeaza ele ca mai costa si ala 20 lire). Scump taica, scump.![]()
Jadi nu esti nebuna, iti zic eu ca daca n-as fi fost in Cipru tot m-as fi dus aici la o plaja pe undeva ca eu vreau soare, mor fara soare. 
Si ca sa-ti zic ca eu sunt si mai nebuna, ne uitam sa rezervam ceva la sfarsitul lui sept (bebe va avea o luna juma probabil) aici in Anglia undeva la deal ceva (ca astia n-au munti, adica au un deal de ii zic munte are vreo 800 m altitudine
)
Luna 
29 sapt+

Luna1 spune:
 Mioara tu ai luat tot setu', aici doar aparatoarea aia e 25 lire (cea mai naspa ca daca vreau una mistoaca sare la 35), cearceafuri 15 lire doua, pilota si restul nu-ti mai zic, noroc ca nu le cumpar ca eu sunt adepta sacului de dormit. Dar ma seaca sa dau 40-50 lire pe trei lulele cand setul nostru de pat e mai ieftin.
Chiar ca traiasca Franta cu prima. Si Romania pana la urma ca aici nu vezi nimicutza. Felicitari de la personalul medical numa'.
Luna 
29 sapt+

jadi spune:
 Mioara, asa m-am gandit si eu dar o sa intreb dr sa vedem ea ce zice!
Schimb si capitolul!
Deni & 
 Vlad  & Tudor