Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
[Simo, ce mama draguta esti tu, iei copilului cioco.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Acuma, ca dupa aia am zis ca pe cat posibil pana la 2 ani sa nu-i dau dulciuri...Dar na! cine stie!!

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Despre celulele stem sunt n`shpe subiecte deschise la "Nasterea unei stele", urmatorul sub "Odisee".

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, nici mie nu mi se parea drept. Insa cind am pus copilul in el, statea foarte bine, nu stiu cum sa explic, pinza aia se intindea ok. Cred ca e important si modelul; sa testezi bouncer-ul cu un "model" de 4 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

Am mai citit pe forum ceea ce am gasit legat de acest subiect, unul din linkuri ar fi www.celulestem.ro, eu as fi vrut insa sa stiu daca este careva printre voi care s-a hotarat sa faca asta, eu nu stiu cata incredere as putea avea in aceste firme, din cate am vazut pe celelalte forumuri parerile sunt impartite.

burtika 31+ Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata burtici!

LA MULTI ANI DE 01 IUNIE tuturor copiilor nostri mai mari sau din burtici, si chiar si noua, de ce nu? nu suntem copiii "lu' mama si a lu' tata" ?! ca eu chiar astept sa ma bage cineva in seama si pe mine azi!

Si eu vreau sa mai iau ceva in care sa-l tin pe bebe atunci cand nu suntem in camera lui, caci am patut tot din lemn. Si nu ma hotarasc: cos sau tarc cu 2 nivele. Ma gandeam la tarc, pt ca e mai practic, cu bataie mai lunga. Acum nu stiu ce tarc sa iau! am vazut unele frumoase, colorate, cu Disney pe ele, la Carrefour. Nici nu sunt scumpe 2-3 mil., dar al meu sot zice ca par firave..acuma, avand in vedere ca se pliaza, nu sunt toate firave? cat de zdravene sa fie?!

Aaa, si am constatat cu deosebita placere si uimire ca e bine sa fii in prenatal! in viata mea n-am vazut atatia bani pe statul meu de plata!! adica aproape cat e brutul! nici nu realizam cat ia statu' din banii nostri, pe bune!!

Valen, esti o mamica tare frumoasa! acum mai mult burtica e de tine, tu abia te mai vezi! suntem pe faza, sa stii!

Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Merci Ioana. Ma imbrac si ma duc la astia la barza sa vad. Ieri mi-au intrat banii si stau ca pe ghimpi ca inca nu am luat nimic de ei . Plus ca azi ii 1 iunie si de ...
Imi trecu prin cap sa ma asez eu pe el sa ma ca de sunt si eu un multiplu de 4 Kg chiar de 19 ori. Nu faceti calculul

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu sunt troti, fiu-miu s-a trezit la 5 dimineatza si a decis ca nu-i mai e somn si sta langa mine in pat sa se fataie. Am crezut ca inebunesc, culcata la 12 trezita la 5...

Valen frumoase pozicile, iar tu esti o gravida tare frumoasa, imi place burtica ta. Lasa dezordinea ca n-ai vazut cum e la mine inca. Sunt vesnic nemultumita de ordinea din casa dar mai am 4 sapt la serviciu si am program de deep cleaning dupa aia.

Karliga vreau si eu pozici cu patutul si alte alea cum zici tu. Fetelor aparatoarea aia de patut e scumpa in Romania ca aici te seaca, e de la 25 lire in sus (dpmdv nu-si justifica pretul)?

Va pupicesc, sigur vroiam sa mai zic ceva dar...s-a dus.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, avem acelasi multiplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Stie cineva daca in Cora Pantelimom se gasesc mai multe modele de patuturi pt copii? Adica daca ai de unde alege

Stiti cumva pe unde circula maxi taxi acela gratuit pt Cora prin zona Trapezului - Grigorescu Nu stiu exact pe unde o ia Daca o ia pe b-dul 1 Dec. 1918 sau pe b-dul N. Grigorescu

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
eu sunt putin cam suparici. azi e 1 iunie si eu nu pot sa ies din casa. am rugat aseara o prietena sa-mi cumpere cate ceva pentru alex sper sa mi le aduca inainte sa vina el acasa.
asi fi vrut sa-l duc sa isi aleaga el ce vrea si sa ne simtim bine, dar ..... firar sa fie de varicela ca ma mai tine o saptamana in casa.
am uitat si sa-i dau bani bonei macar sa-l duca ea intr-un loc frumos.

asi fi vrut sa fac si o mancare de cartofi si s-au terminat cartofii. acum astept sa vina cineva sa-mi faca cumparaturi. si sotul nu mai are stare. de luni a spus ca eu iese din casa. norocul lui ca are putine bubite. eu7 nu am nici o sansa.

gata m-am descarcat. imi cer scuze ca va stresez.

irinusa ai grija de tine.
tare frumusel bebelusul tau gabi. sa fie sanatos.

tuturor prichindeilor

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput