Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 24

Simo78 spune:
 karligutza la Iasi ploo 
, tuna fulgera, vijelie...tot ce asteptai tu ieri.
Simona 
 30+ 
 Matei Hisham

Luna1 spune:
 Gabi sa va traiasca, e asa frumos si mare, vorba lui Jadi, nici nu-ti vine sa crezi ca e nou nascut. Sa fie sanatos si sa aiba tot ce-si doreste in viata. 
Simo eu deja salivez.
Luna 
29 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

andicu spune:
 Gabi, bine-ai revenit si sa va traiasca Iedutul cel Mic!
 e dulceeee si roz si bufli, e un bebe tare frumos!
 insa nici ceilalti 2 ieduti nu sunt mai prejos! sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti o viata fericita!
Irinusha, sa ne tii la curent! deja am eu emotii cand ma gandesc...si lasa si tu treaba prin casa, ca s-o gasi cineva s-o faca! 
...si la Cta ploua si s-a racorit! pt mine e bine,ca dorm mai bine, dar turistii de week-end nu cred ca vor fi incantati.
Va 
 si noapte buna!
Andicu
34+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai

Gina M spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Am descarcat si poze .Le puteti vedea aici
GABIAMR 3 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Gabi - am intrat sa-ti vad si eu puisorul!Este tare dulce!Felicitari!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

ddanagh spune:
 Irinusha, m-ai emotionat. Nici nu stiu ce sa-ti urez. Sa dea Dumnezeu sa va fie bine. Nu imi vine sa cred ca incep astfel de vesti. Eu credeam ca mai avem mult si bine pana la 
Gabi, ce bebelus frumos. Se vede ca ai experienta dupa cum il tii la baie. Eu cred ca o sa tremur din toate incheieturile.
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania

madabout2003 spune:
 Gabi ce bebelus frumos!!!

M-am emotionat toata 
!! Abia astept sa am si eu!!!! Felicitari!!
MADA 
 27+, cu 
 Emily
Noi doi+1

karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
karligutza la Iasi ploo, tuna fulgera, vijelie...tot ce asteptai tu ieri.
Simona30+
Matei Hisham
merci de info Simo... plooo ploooo la Iasi, ploo ploo

am fost si eu azi la IKEA; am cumparat patut, saltelutz, aparatoare de patut (pt.ca e patut de lemn, dragalas zic eu... si 'eftin!
... si apoi pozicile lui bebe mic; e asa dragalas, of! cum zicea si jadi, n-ai zice ca e bebe de 10 zile, ca e rotofei nevoie mare 
 si sotul sa fie mereu alaturi de voi! 
apoi... a sarit un dop in sus, iar sentimentele tale Irinusha au fost asa clar exprimate incat zau m-a luat si pe mine o stare ceva mai putin curajoasa decat afisam eu pana acum.... oare cand m-oi vedea eu cu dopu' scos
 aoleoooooo mamaaaaaaaaaa!!! 
si mai e o dna. Valen care si-a pus bebele sa se uite printr-un vizor de 2 cm
... probabil drei din burtika inca ii place sa stea ascunsa, ea va vede cumva pe voi, insa voi pe ea neah! 
 ai mare grija pe unde o plimbi si ce ii arati ca odata ii place ceva mai tare si isi cere drepturile. Forta si curaj! Sanatate si nu ne uiti cu mesajul inainte de a pleca spre spital... ca sa fim noi sigure ca primim mesaj de la tine in acel moment, eu ti-as recomanda plimbari lungi in jurul biroului cu calculatorul; e ok asa? 
pupici si floricele
 la toate cele 3 DUAMNE PUTERNICE pe care le-am amintit aici si care ne-au dau emotii azi!karligutza,
 sapt.35 
 si-o burtica ROZ  ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
 (stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 5 saptamani

Irinusha spune:
 Karligutza, ce fain ai scris ... 
Am intrat doar sa va spun ca suntem gata cu pregatirile, na, ca altfel nu putea sa doarma nebuna linistita :) ... dar sotul a facut mai totul, eu stateam cu mana-n sold decat si dadeam ordine. 
S-ar putea sa nu mai am de maine net ptr. ca schimbam provider-ul si cei vechi pot sa blocheze porturile ... asa, ca pedeapsa ca-i parasim ... deci sa nu va faceti griji de nu mai dau vreaun semn de viata. 
Gabi, frumos iedutul 3! Bravo ca-i papacios ... imi doresc si eu tot asa! :) Sa va traiasca toti trei si sa va bucurati de ei! 
Noapte buna burticutze!
 Irinusha cu  
 Cris  ( 3 Mai 04 ) & 
 "Gogoasa infuriata"  ( DPN: 2 Iulie 07 ) 
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

karligutza spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
Karligutza, ce fain ai scris ...
Am intrat doar sa va spun ca suntem gata cu pregatirile, na, ca altfel nu putea sa doarma nebuna linistita :) ... dar sotul a facut mai totul, eu stateam cu mana-n sold decat si dadeam ordine.
S-ar putea sa nu mai am de maine net ptr. ca schimbam provider-ul si cei vechi pot sa blocheze porturile ... asa, ca pedeapsa ca-i parasim ... deci sa nu va faceti griji de nu mai dau vreaun semn de viata.
Gabi, frumos iedutul 3! Bravo ca-i papacios ... imi doresc si eu tot asa! :) Sa va traiasca toti trei si sa va bucurati de ei!
Noapte buna burticutze!Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
si noi iti dorim o noapte buna si linistita si un 1 iunie cu net si cu bebe numa' daca vrei tu! mi se pare corect ca in acest parteneriat "mami-bebe" sa decida amandoi partenerii
 eventual tineti cont si de tatic, pe care-l felicit ca e asa de implicat; se vede ca 

muuuuuuuuult muuuult...
si noapte buna si de la noi curajoasele

zzzzzzzzzzzzzzzkarligutza,
 sapt.35 
 si-o burtica ROZ  ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
 (stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 5 saptamani

cristina26 spune:
 Gabi, sa iti traiasca si sa fie sanatos, printisorul tau cel mic. Multa sanatate si tie. Cum a fost nasterea?
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul 
 ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
 32+ 
Ingrid Ecaterina si mami