Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci Luna!

De sterilizator si eu ma uit. Am inteles ca de la Avent ar fi cele mai bune. Eu vreau sa iau unul pe aburi sau electric, in nici-un caz pt microunde, nu stiu de ce , am eu o fobie cu microundele , mai ales la copil.

Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andicu eu ma uit la cel electric ca si eu am o fobie cu microundele la copil. Bine de sterilizat nu, insa nu gatesc la microunde nici sa ma tai.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Jadi, nu am disparut, sunt cu laptop-ul langa mine si citesc tot, dar am asa o stare de kk in ultimul timp, incit nu imi arde de nimic. M-am saturat mai fetelor de atita stat in pat, incit cred ca mai am putin si ma duc cu capul rau-rau de tot. Eu cu contractiile sunt mult mai bine in ultimul timp, acum o saptamana mi-a zis doctorul ca mi se lungise colul de la 22 mm la 29 mm, ceea ce mi se pare o minune, m-a felicitat ca am fost cuminte si mi-a zis sa fiu in continuare la fel (adica sa continui cu statul in pat ). Eu as mai iesi la plimbare, dar nu am cu cine,ca sotul ajunge pe la 9 seara acasa, aproape in fiecare zi, si singura nu ma risc, ca mi-e teama sa nu mi se faca rau pe strada. Asta e, de-abia astept sa naaaaaasc!!!!!!

Cristina, 30+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Si apropo de : bineinteles ca de cind m-au apucat contractiile, sportul asta s-a exclus total de pe lista, dar dupa saptamana 35 am zis ca gata, reiau activitatile, ca poate si de-asta sunt asa de deprimata

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ioana da-mi yahoo-ul tau sa-ti trimit oferta de Fabia de la Brady Trade, ca sunt mai mult variante. Cea pe care o vreau eu ajunge la 11.000 cu toate taxele, inclusiv TVA- acum nu stiu ce e DDP si alte alea, scuze, nu ma incurca, da io sunt "duamna" sotu, e cu termenii astia..

Ei mertzan, sa-mi spui si mie neaparat...Mie imi place la nebunie Smart for four de la ei, dar e un vis inca. Sa mai cresc nitel sa ridic "nasu'" la asa pretentii...

Carmen28+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Lia, dar de ce nu incerci tu sa inlocuiesti injectiile cu jumatate de gynipral, la nevoie? Macar o data, sa vezi cum te simti. La mine nu are reactii adverse, m-am obisnuit tare bine cu el, si chiar are efect. Si eu facusem noduli in primele luni, cind am facut gravibinon, si ma dureau tare rau, dar au trecut de la sine.

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata burticutze!

Vad ca vorbiti de AMR-uri. Ma bag si eu in vorba :)
Ieri am fost la controlul de 2 saptamani (gine), mi-a verificat colul (manual ) si cica e moale/sters, usor deschis si copilul sta infipt cu capul in el (chiar vorbele dr.). Cica nu mai dureaza mult ... sa vin la control intr-o saptamana. Deci AMR= ... ca habar n-am ... radiam cand mi-a spus dr. ca vine si ca-i ok de vine mai devreme (probabil ptr. ca-i deja mare-mare ) ... dar m-am desumflat cand mi-am adus aminte ca si la Cris tot asa mi-au spus toti (aveam colul deschis si copilul era jos) si io tot nu mai nasteam.
Oricum, desuflata sau nu, ne-am pus pe treaba ... ieri am cumparat tot ptr. bb (lapte, tetine, biberoane, suzete, scutece, servetele umede ... sterilizate mai trebuie :)), carutul e curat iar, azi fac loc ptr. patut pe care-l instalam diseara, mai trebuie pusa camera lui Cris la punct si facut loc si ptr. lucrurile de bb ... pana si sotul e bagat in priza. Ieri seara cotrobaia prin beci sa vada ce mai avem ptr. bb ... era tare incantat ca a gasit tot ce ne trebuie. Ieri la pranz cand i-am spus prognoza dr-lui se tinea cu mainele de cap si ofta: "aoleu, mai e putin si sunt tata dublu!" ;)
Io m-as bucura totusi ... ma dor muschii burti cateodata de mor, cand se misca copilul parca ar avea ghimpi pe el si ma inteapa pe dinauntru ... acum 2 seri am avut contractii calumea ca mi se intarea si burta ... la prima sarcina eu n-am cunoscut asa ceva. Burticilor la a doua sarcina, si la voi e la fel?

Luna, frumoase lucrusoare! Nu mai poti respira ptr. ca-i sarcina mare, deci a ajuns si la plamani si-i inghesuie. Sa ma vezi pe mine cum gafai daca merg si vorbesc in acelasi timp. Trece dupa ce nasti :)

Lia, rabdare si putere in continuare! Nu mai e mult ...

Anto, cum mai esti?

Valen, te trecem in listuta? :)

Si acum sa trec la sfaturi ... chiar de nu aveti nevoie :):
- e bine sa-i tineti in body-uri ... indiferent de mai puneti ceva pe ei. Body-ul asta tine bine fixat scutecul pe copil ... fara, mie mi se pare ca atarna scutecul si nu tine bine urina. Daca vreti sa fie mai trendy, luati un pantalonas scurt - body ar fi pe post de bluzita si chilot ... la fetite cred ca se gasesc si fustite dragutele, n-am experienta.
- eu pe saltea (sub cearceaf, care la mine are elastic) pun si un aparator de umezeala (nu stiu cum ii spune in romana). S-a intamplat de multe ori sa dea scutecul pe afara, si asa n-am distrus salteaua. Aici se gasesc de mai multe marimi, sunt acoperite de un puf ... nu deranjeaza deloc. Am unul si in patul lui Cris (in caz de accidente), unul mai mare folosesc eu acum in caz ca mi se rupe apa ...
- dormitul pe spate (cum spunea si Luna) si fara altceva in pat se recomanda si aici - ptr. prevenirea moartei subite. E bine si nu-i bine dupa parerea mea. Sa va povestesc de ce: in prima zi a lui Cris - era in patutul de maternitatea, pe spate, dormea - a dat afara o cantitate mare de lichid amniotic (e normal, asa isi golesc ei plamanii in primele zile), s-a innecat saracul de era deja albastru ... eu stateam ca proasta (nu pot spune altfel) si strigam la el: "respira!" ... cand am vazut ca-i albastru am fugit cu patutul la moase, noroc ca am gasit repede una, care mi l-a luat in sus si i-a dat cateva pe spate ... dupa care m-a luat pe mine pe sus: de ce nu l-am ridicat, vrei sa-ti moara? ... s-a mai calmat cand si-a dat seama ca-s la primul si cam .
Morala: daca copilul a ragait calumea si sunteti sigure ca nu mai vine laptic inapoi, atunci puteti sa-l tineti pe spate. Daca stiti ca are probleme cu recurgitatul, atunci ar fi de preferat sa-l tineti putin intr-o parte (cum spunea si Jadi, sprijinit de un sul, ceva).
Gata sfaturile necerute :))

Dana
, daca te muti la Ploiesti, vezi ca-i un grup de mamici si bb-ici din Ploiesti, la rubrica: Clubul scutecelor. Scuze daca esti inscrisa deja si eu is iar cu pluta :)
Dar poate asa ne intalnim si noi la o vorba in august. :)

O zi faina si numai bine!!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina_ana nu stiu cum e dar incerc sa-mi imaginez si cred ca e tare greu. Hai ca mai e putin, rezista eroic.

Simo si tu esti putin deprimata sau mi se pare mie? In ultimul timp nu esti asa prezenta cum erai.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Vad ca vorbiti de masini, si mi-am mai amintit de ce mai sunt suparata: eu eram programata ca maine sa dau examenul auto, dar acuma, din cauza contractiilor, trebuie sa-l aman. Si imi promisese sotul ca dupa ce iau carnetul imi cumpara si mie masinuta, sa ma pot duce cu bebe prin parcuri. Eu stau in Militari, unde nu exista parcuri, si ma gandesc cu groaza unde o sa ies eu la plimbare cu puiul? Printre blocuri?

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor sa nu credeti ca eu sunt inconstienta sau ca nu am invatat nimic de pe forum pt. ca am luat pernuta si paturica. Bineinteles ca nu le voi folosi nici eu la inceput, dar daca tot erau set am zis sa le cumpar de acum ca nu mi-ar place sa pun mai tarziu in patut toate culorile pamantului.
Nici eu nu am cumparat sterilizator, dar ma gandeam ca daca alaptez nu am nevoie de el momentan.
Carmena, Jadi buna ideea cu scutecul sub cap.
Mie imi plac copii cu capul oval si ma gandesc ca e mai bine sa-l culc pe o parte. Sper sa nu gresesc, dar ma gandesc ca daca il culc pe spate va avea capul tesit la spate. NU?

Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput