Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
fetelor saru'mana de sfaturi! da acu am alta intrebare: iau patutzu' si salteaua. ce pun pe saltea inainte de a-l culca pe bebe-mik? adik in ce consta asternutu lui in care doarme? ii trebuie si pernutza? cred ca va dati seama ca sunt ........zero barat la capitolul asta.
+29 cu bebe baiat
mihaela
poze
Simo78 spune:
...azi cu cafea, ca ieri m-a durut capul atat de tare incat am vomat.
Ioana iti laud iar poza de pe YM.
Simona 30+ Matei Hisham
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Lia, si eu am facut noduli de la injectii si imi punea mama foi de varza si comprese cu apa rece. Ce nasol de tine. Curaj. Mai ai putin.
Dana S33 + cu Daria Stefania
Dana, ! Asa ma gandesc si eu, ca mai e putin! Iar daca domnita mea se va grabi in continuare sa ne cunoasca, va fi si mai putin! (Desi nu e indicat! Vrem o leutza temperamentala, care sa puna la incercare calmul lui tati!)
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
jadi spune:
Michi, pe pat pui cearceaf si atat! Nu are nevoie de perna si de nimic altceva, eventual un sul care sa sprijini copilul sa nu se intoarca pe spate (se gasesc de cumparat la niste preturi imense sau faci tu unul dintr-o paturica ceva, asezi copilul pe o parte si il intepenesti cu sulul). Iar aparatorile trebuiesc prinse cu simt de raspundere sa nu cumva sa le poata desface copilul sa se sufoce cu ele, le pui de jur imprejur mai putin in partea de fata, sa ai vizibilitate printre zabrele!
Deni & Vlad & Tudor
Anculici spune:
Fetelor cum se manifesta contractiile la voi? Aseara si incepand de azi dimineata ma supara putin o durere de burtica si de mijloc asemnatoare cu cea de la ciclu (dar nu asa puternica pt ca eu aveam niste dureri de ma suiam pe pereti) Durerea este constanta Credeti ca are vreo legatura cu posibile contractii sau din cauza ca a mai crescut burtica am inceput sa ma resimt?
28+
Anculici spune:
Doamne cat ma enerveaza reclama asta cu Active Baby Din cauza ei nu pot sa imi introduc parola ca sa imi actualizez profilul personal
28+
mychydutza spune:
Jadi merci frumos. raman datoare. si de acoperit nu-l acopar cu nimik?
+29 cu bebe baiat
mihaela
poze
Ioana75 spune:
Simo. Sper sa-ti fie mai bine azi.
Lia, si noi vrem leutza. Chiar discutam cu sotul despre posibilitatea sa iasa raca, si mi-a zis ca in ultima luna ma consemneaza in pat, aduce o bunica sa ma hraneasca, doar la baie am voie sa merg.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
jadi spune:
Cu invelitul nu stiu ce sa zic, cel mult un scutecel subtire daca e mai racoare...
Deni & Vlad & Tudor
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Simo. Sper sa-ti fie mai bine azi.
Lia, si noi vrem leutza. Chiar discutam cu sotul despre posibilitatea sa iasa raca, si mi-a zis ca in ultima luna ma consemneaza in pat, aduce o bunica sa ma hraneasca, doar la baie am voie sa merg.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ioana, fugi cat mai poti!! De fapt ce spun! tie chiar ti-ar prinde bine un pic de rasfat, ca ai dus sarcina pe picioare si cu o Miruna nazdravana pe langa tine! Asa, profita de bunica! Face pizza buna?
Anculici, durerile alea de care vorbesti au legatura cu contractiile dureroase... Ia niste No-spoa (3/zi) impreuna cu scobutil daca ai prin casa si intinde-te un pic. Da' intinsa inseamna odihna, nu spalat vase sau strans prin casa, ca nu-s chestii care sa necesite efort fizic serios! Oricum, vorbeste cu gine, vezi ce te sfatuieste si el!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!