Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

iar vorbiti despre sex? eu nici nu mai stiu ce e aia!
am si eu o intrebare : la patutz inafara de saltea se mai cumpara si neste pernutze laterale care sa "captuseasca" patutzu, sau doar salteaua mare? eu initial am zis ca nu cumpar nimik inainte de a naste din motive de superstitie insa ma gandesc ca o sa-l chinui prea tare pe tatic atunci sa cumpere toate cele.nu stiu daca o sa iau patutz si carutz insa macar lucrusoare sa iau cateva. voi inafata de body-uru, maieutzuri, chilotei, ce ati mai cumparat? ceva paturici? scutecele? sau ce?

+29 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

voi inafata de body-uru, maieutzuri, chilotei, ce ati mai cumparat? ceva paturici? scutecele? sau ce?

+29 cu bebe baiat
mihaela
poze

chilotei? pai pana pe la 1 an cel putin sta asa frumos in pampers...

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

iar vorbiti despre sex?

+29 cu bebe baiat
mihaela
poze

cu ce se "mananca " ca nu mai stiu nici cum se face in curand ... pe cand o sa avem voie cred ca va trebui sa citesc carti si sa ma uit la filme ca sa-mi aduc aminte ce presupune ....

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dana tare greu e cu zugravii in Bucuresti! Noi am adus 2 baieti de la Braila si ne-au facut acum 1 an casa de la 0 cu instalatii sanitare si partea electrica, ne-a costat mai putin si au facut si treaba buna! Nu dispera insa, mai e ceva timp!

Michi pernutele alea de le zici tu se numesc aparatori de pat si folosesc la paturile de lemn! Stiu in mod sigur ca sunt fabricate de Mondocarp si se gasesc pe site la bebelusul tau! Eu am si paturici ca mi-a luat mama din Canada unele frumoase dar nu cred ca le voi folosi vara! Si scutece am, pentru ragait, pentru asezat copilul pe ea sau de dat musafirilor care vor copilul in brate!
Chiloti nu se pun decat la fetite, sunt niste rochite care se poarta cu chiloti bufanti si iar revin la Mothercare

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Multumesc de incurajari.
Noi acum stam in Bucuresti si cum spuneam intr-un alt capitol, suntem singuri singurei prin acest oras. Din acest motiv ne-am hotarat sa ne mutam in PLoiesti unde sunt si socrii, si nasii, cumnata, multi alti prieteni si mai aproape de mama de Buzau. DEci, de verifficat nu ii putem verifica decat cand mergem acolo sau tata socru. El trece zilnic pe la ei dar cred ca nu ii prea intereseaza. Nu imi ramane sa sper ca vor termina macar in iulie.

De sez nici nu stiu ce mai e ala. Noroc cu televizorul. Dar oare se mai poate face ceva acum la 8 luni

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ce mai stiti de Cristina-Ana? Iar ne-a parasit? Dar de Andra?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Mda, am fost tare de tot la faza cu chilotii........... te pomenesti ca ma apucam de cumparat chiloti.....deci fara chiloti. asadar raman body-urile, scutecele de "ragait", o paturica, aparatori de pat.......si alte articole de imbracat? cand il scot afara cu ce-l imbrac? pampersi si boddy? sau ii pun un "tricoiash" si boxeri peste pampers? vai ce dusa sunt!!!!!!! uite acu m-am pus in fata faptului implinit si zau daca as sti cu se sa imbrac un bebe mik. sunt varza!

+29 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Da Karliga, eu am cumparat lenjerie din Ikea. Am cumparat asa:
-fata de perna
-fata de pilota
-perna
-pilota
-2 fete de saltea din acelea de bumbac cu elastic
Totul a fost in jur de 100ron, iar imprimeurile sunt foarte dragute. La saltele nu m-am uitat ca am, dar sigur erau.

Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

mihaela - nici eu nu stiu , am "exersat " pe copii altora , dar lasa ca sigur vor fii o multime de "binevoitori " in jurul tau care iti vor da sfaturi , dar in primul rand suntem noi aici si invatam impreuna , ce zici ??? stai sa vezi cand va face febra sau colici vor da tarcoale ce o sa innebunim fetele pe aici ....

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lia, si eu am facut noduli de la injectii si imi punea mama foi de varza si comprese cu apa rece. Ce nasol de tine. Curaj. Mai ai putin.

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput