Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Eu basculez o pizza, asa ca de mic dejun, in loc de o cana cu lapte.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

si eu vreauuuu , , desi nu avem voie doar trebuie cu regim - creste colesterolul , dar dupa 1 iunie primim bonurile de masa si imi si comanda una ( asta ca amagire pentru mine sa mai aman momentul )

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata!

si eu am basculat niste super paste! vezi ioana? vin rapid din urma

anto, lia, luna, otilia si restul fetelor

Aylin, 28+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

La nodulii de la injectii - cunosc si eu - mie mi-a dat dr. un unguent sa ma dau si e ok.Sau comprese cu apa rece.

Ile 33 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
si eu am basculat niste super paste! vezi ioana? vin rapid din urma

aylin, vad.
Otilia, eu nu cred ca toate pizzele cresc colesterolul, asta care o maninc eu e sigur sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata!
Nici eu nu beau cafea, dar pofta de mancare AM!

Mioara 35+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna dimineta.
Fetelor eu m-am enervat ingrozitor aseara si m-am sculat cu aceeasi nervisori. TOTI ZUGRAVII SUNT NISTE NESIMTITI. Nu imi vine sa cred cat poate sa o lalaie. Speram sa vin cu bebita din maternitate in noul apartament, cu camera Dariutei aranjata, insa nici o sansa. Astia de o luna nu au facut mai nimic si cer si ca nesimtitii o carca de bani.

Partea buna e ca azi am intrat in saptamana 34. IUPIIIIIIIII

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi

Karliga vad ca te preocupa starea vremii! Am un prieten bun de facultate care imi spunea ca femeile vb de vreme cand nu au parte de sex sau traiesc in Anglia . Dar de asta poate sa ne povesteasca Luna, ca in carti citesti multe .

Deni & Vlad & Tudor

asa e, se poate confirma
recunosc ca nu am mai avut parte de de muuuuuuuuuult!
dar asta nu inseamna ca imi lipseste si "dragostili"
si daca cumva ma intereseaza vremea si cand o fi sa reiau "neste activitati" sa vezi tu ce il contrazic pe colegu' ala din facultate al tau

Luna ia zi, te intereseaza si pe tine vremea? doar pt.ca locuiesti in Anglia? sau pt.ca nu sau pt.ca nu mai ploua odata si-odata ca la carte! ca sa supravietuim si noi pe caldurili astea!

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri! Centralizez:
1. a se asezona fundul cu varza dulce;
2. unguent special de la farmacie (Ile, iti mai amintesti cumva cum se chema unhuentul minune? Poate am noroc si nu are contraindicatii in sarcina.)

Dana, tare as vrea sa-ti trimit eu echipa mea de zugravi - nu mananca la tine nici rugati, nu beau nici macar o bere cat lucreaza, eventual o cafea foarte dulce, sosesc dimineata la 7.30 si la 5 au iesit pe usa. Si pretul e super rezonabil. Asa, nu pot decat sa-ti urez rabdare si virtute! Sotul tau nu sta pe langa ei sa-i mai struneasca, poate baietii au impresia ca-s de capul lor la tine acasa si de aceea se comporta asa!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Buna dimineta.
Fetelor eu m-am enervat ingrozitor aseara si m-am sculat cu aceeasi nervisori. TOTI ZUGRAVII SUNT NISTE NESIMTITI. Nu imi vine sa cred cat poate sa o lalaie. Speram sa vin cu bebita din maternitate in noul apartament, cu camera Dariutei aranjata, insa nici o sansa. Astia de o luna nu au facut mai nimic si cer si ca nesimtitii o carca de bani.

Partea buna e ca azi am intrat in saptamana 34. IUPIIIIIIIII

Dana S33 + cu Daria Stefania

nu te enerva , calm , calm .... pentru "meseriasi" iti trebuie mult calm ... sa iti spun ce am patit noi cu ei anul trecut cand am renovat camera ( ca doar stam la garsoniera ) ... anul acesta se cojeste tavanul , se fisureaza la usi "gletul" ( noi am scos usile ) .... deci revin mult calm si mult tupeu cu ei ... ca sa-ti de-a putere ...

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, vorbeste cu seful echipei; inca au timp sa termine tot!

Si noi tot aminam sa dam cu un strat proaspat de var in camerele copiilor, parca vad ca o sa dam dupa ce venim de la maternitate.

Mergi la inceput