Cat ma bucur sa va "revad".Si eu l-am pomenit pe Eric de ziua lui,dar de...cu scrisul mai greu.Sa stiti ca puneti jar pe foc cand pomeniti de bebe 2,tare mult mi-as dori si eu si Anca.Am invatat-o ca atunci cand prinde un pufusor de plop sa-l bage la piept si sa-si puna o dorinta.Aceasta este invariabil"Un fratior".Din pacate tati se lasa foarte greu,in adancul sufletului ar dori si el,dar imi pune placa ca suntem prea batrani(eu una nu ma simt)si ca nu mai are nervii sa treaca prin toata procedura adoptiei.Daca ar fi sa se intample vreo minune,bebe 2 ar implini visul tuturor.
Despre Anca o sa va spun mai multe,o sa pun si poze.Azi avem si noi serbare,emotii nu mai am,ea este "deja fata mare",dezinvolta si sigura pe situatie.Este un copil independent,ii place sa faca totul singura:mananca,se imbraca,se spala,ma ajuta la treaba.Asta nu inseamna ca nu este un copil lipicios,care ne spune ca ne iubeste pana la cer si inapoi si care vorbeste despre mine"mama mea fericita ,draga si iubita".Cand o strang in brate imi vine sa strig de bucurie!
Pe curand
Buna Meme, Buna fetelor,
Sincer, am deschis acest subiect plina de curiozitate despre ce vrea sa scrie Meme.
Am citit cu multa placere. Sunt si eu pe aici cu voi, recunosc ca nu mai am timp sa citesc cum citeam altadata. Ma bucur la fiecare mesaj cand vad ca alta familie devine implinita prin puiutul atat de asteptat.
Sa va spun despre noi: Maria a implinit 6 ani de curand. La toamna merge la grupa pregatitoare. Ia lectii de pian de 7 luni, e talentata, e frumoasa (!!!), este bucuria vietii noastre pentru ca este a Noastra .