Nou stil de viatza (142)
Raspunsuri - Pagina 28
dordia2000 spune:
Zuzilici...deci sa inteleg ca ma lasi singurica sa sting lumina???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Pai, am slabit 2kg de cand a inceput jocul.
felicitari!
Si cate vrei sa mai slabesti? Pana pe 25 iunie?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Phiiiii, fata asta e ceva....Ii raspund ca-i trimit o galeata de veselie, si ea nici nu ma baga in seama! Oooof of, viata meaaaaaaaaaaaaaaaaa

ti-am multumit in gand si nu ti-am raspuns.
edit: ai uitat sa dai azi raportul. Fa-o maine.
mephala30 spune:
Delia, mare dreptate ai cu sportul! Nici ca se vede felia de tort!
Dar feliile de cozonac? Se vad? ![]()
mephala30 spune:
ohooooo!!! 6 voturi pentru subiectul nostru!!!! 
miria_cristina spune:
Vreau sa ajung la 52kg.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mamica dulce spune:
Buna! Imi pare rau ca n-am raportat pana acum,am avut motive
Ieri am fost cu mama prin oras o juma' de zi,apoi am facut bagajele pana la 2 noaptea,la 5 m-am trezit,am plecat la aeroport la 6 si am intrat pe usa mai inainte la 8 jumate seara.Mama a ajuns deja acasa pana m-am intors eu de la Köln
Intre timp am MERS! Am picioarele si mainile umflate cum nu tin minte sa le fi avut vreodata si sunt rupta,dupa doua zile de alergatura non-stop prin calduri si doar 2 ore de somn. Asa de rau imi pare ca a plecat mama...a stat 6 saptamani,..pe de o parte nu stiu cand au trecut,pe de alta parca nici n-ar fi fost.Oricum,e goala casa.
Raportul e slab,am reusit sa storc abia 500 de grame de pe mine, aveam fix 79 dimineata.
Zuzi,sper ca ai reusit mai mult,ma uit la tine si apoi ma duc la culcare ca intru in coma de somn si de dureri de picioare.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
anky spune:
Violeta,felicitari pentru 3 kg intr-o saptamina
.Hai vinde-ne si noua pontul..please
ROXANAAAA...ti-am facut o propunere cu citeva pagini mai inapoi si phiii...vorba lui Tzuni nici ca m-ai bagat in seama,inteleg ca esti prea ocupata![]()
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
violeta70 spune:
Buna seara!
Multumesc mult tuturor fetelor pentru felicitari ( Delidana, Bfly, Zuzulici, InaC, Mephala, etc. ).
Mephala30 

pentru floricele. Dar mai am o intrebare: nu trebuia sa trec la categoria "usoara"?
Bfly ai dreptate, dar cum v-am zis nu am facut nimic special. Incep si eu sa ma intreb ce s-a intamplat. Singura explicatie ar fi ca retinusem apa si eram umflata. Oricum am sa vad saptamana asta ce se intampla.
Zuzilici
si tie. Sa stii ca nu am urmat o dieta anume. Asa pot sa-ti spun ca poti slabi 3,5 kg pe saptamana cu regimul disociat. Eu l-am tinut o perioada lunga de timp, acum multi ani, si mi-am cam dereglat metabolismul. Ce pot sa-ti spun este ca acum mananc ,zic eu, cat de cat echilibrat (cel putin pana luni, cand a inceput postul), dar hipocaloric. Nu mananc seara (pe cat posibil), fara paine, fara dulciuri (de la care imi este cel mai greu sa ma abtin), merg la sala si binenteles beau cel putin 2 litri de apa cu lamaie pe zi.
De exemplu azi am mancat asa:
- un castronel cu pilaf cu legume
- cartofi fierti ( 4 ) cu putin ulei de masline. sare si piper, cu o rosie si 2 castraveti.
- 2 litri de apa cu lamaie
Deci nu vad cum sa nu slabesti asa!
Maine ma duc la stomatolog (dimineata devreme), trebuie sa ma hotarasc in ceea ce priveste o lucrare (o punte din 3 elementi) din portelan care costa 300 euro. Nu prea stiu ce sa fac, pe moment, mai ales ca este vara, vine concediul si mai am si o nunta in iulie. Problema este, ca eu am o paradontoza avansata, iar gingia a inceput sa se retraga, asa ca nici lucrarea respectiva nu-mi va fi de folos pentru multa vreme.
Va las acum ca mai am treaba si vreau sa ma bag in pat devreme. Pupici
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
dordia2000 spune:
Hai ca poate trecem pe pag 20 ca saschimb subiectul ca....mane de la scarbici nu stiu ce timp am dar...ma straduiesc sa fac modificarile de cel putin 2 ori pe zi!
Azi merit niste bice pt ca:
Am respectat si am mancat asa:
MD: un pumn de covrigei (sticks) cu multa apa
P: salata din : o rosie, un castravete 2 felii sunca presatsa si o felie branza
C: o mare salata cu 3 rosii, 2 castraveti, branza si ceapa
Am baut o cana de pepsi light si 2 l apa plata cu lamaie.
Acum ca am scris...nu pare sa fi calcat stramb decat cu pepsi dar....ma simt plina si ... imi e tare pofta de ceva dulce. Dar ma mentin ferma si nik dulce nu intra in gura mea. Poate maine dimineatza bag un fibrobar sa-mi treaca de dulce.
GAta ca ma duc la nani!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"