Nou stil de viatza (142)
Raspunsuri - Pagina 27
mephala30 spune:
Miria Cristina, nu strici "echilibrul jocului",
.
Spune doar cat ai slabit in ultima saptamana, de pe 29 mai pana acum.
Cu categoriile ti-a spus Mercedes despre ce e vorba. In fct. de nr. kg, te incadrezi la fulg, usoara...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Tzuni spune:
Phiiiii, fata asta e ceva....
Ii raspund ca-i trimit o galeata de veselie, si ea nici nu ma baga in seama! Oooof of, viata meaaaaaaaaaaaaaaaaa 

URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miria_cristina spune:
Cine are nevoie de veselie pe aici?!![]()
Vreti si de la mine un pic?

![]()
Am inteles. Gata!
Pai, am slabit 2kg de cand a inceput jocul.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Delidana spune:
Ei mai Tzuni, le mai si spalam? Gasim noi niste maidanezi flaminzi prin jur.
Violeta, felicitari pentru cele 3 kg in minus! Asta da performanta! ![]()
Am vazut ca la categoria grea au mai ramas doar 2 fete.
Zuzi, hai ca mai ai 3 kg si schimbi locatia! 
Dordia, de tine ce sa mai zic, la ambitia pe care o ai, acusi vad ca ti-ai atins tinta si ai schimbat categoria! 
Cornelia, cum te mai simti?
Ce-o mai face Cami.....
Bfly, las' ca vei avea rezultate mai bune saptamina viitoare. Nu te lasa! 
Carmen, face minuni sportul asta, dom'le, uite asa poti sa mai maninci din cind in cind si o felie de tort si sa mai si slabesti, nu?
Ah, era sa uit, o
pentru calcularea procentului echipei.
Meniul de azi:
MD: 2 bucatele de ananas, 2 felii de cozo cu 1 iaurt.
P: orez prajit cu pui si varza (la fel ca ieri - mincarea de la cantina n-are nici o sansa de premiu la capitolul creativitate
)
C: 200g fasole verde, 1 morcov (totul facut la microunde si amestecat cu ulei de masline), 1 copan facut la cuptor + citeva migdale.
Stiu ca iar am trisat cu cozo dar sper ca asta sa fie ultima oara si drept "pedeapsa" am mincat mai putin la prinz iar seara am renuntat la cartof; in plus am "activat" la sala aproape 2 ore.
Intre mese: 2 mere, 1 banana, 1 cana de ceai.
Va pup
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dordia2000 spune:
Delidana
dar...inca nu am schimbat nici o categorie!!! Unde pui ca ... la categoria grea am ramas doar eu si Zuzilici!!!
Zuzilici unde esti??? Hai mama sa-i dam bataie sa ne mutam si noi ca am ramas singurele sa stingem lumina!!!
Fetelor....eu o sa fac o incercare de schimbare de subiect...sper sa imi iasa... E cineva pe aici sa ma consilieze???
Deci...Deschid subiect nou, ii dau pe cel vechi reply with quote si copiez pe acolo...apoi bag link-ul catre vechiul sub si gata!
Sper sa-mi iasa!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Gata am reusiiiit...si am si sters proba facuta!!! Mi-am amintit si totul e ok. Abia astept sa preiau stafeta de la Mephala pe care o
pt o listutza asa frumoasa si sper sa o mentin la fel de frumoasa ca si pana acum!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Felicitari fetelor care au slabit!!
Colega dau sapt. asta eu procentajul pentru echipa noastra , sapt. viitoare sper eu sa fi mai harnicuta
Deci echipa rosie total 1,800 kg deci un procent de 25,72%. Colega sper ca te ai ambitionat avand in vedere procentajul de saptamana asta asai?
Va rog sa ma treceti la categoria medie, multumesc.
Multumesc fetelor pentru urari.
Bun sper ca mi a iesit semnaturaTrecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
MamidestefanMercedes
..ce semnatura coooooooooool
ti-ai tras 

Am inteles ...COLEGA
..Hai ca stam bine cu procentajul
Cred ca vom fi pe locul trei
..saptamina asta LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Am vazut ca la categoria grea au mai ramas doar 2 fete.
Zuzi, hai ca mai ai 3 kg si schimbi locatia!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Doamne Ajuta sa te-auda Dumnezeu!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
va puuuup pe toate!
Zuziliciule, mai poti?
URGENT
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Pot, pot ca n-am incotro. Aseara a fost prima seara cand n-am alergat si nici scuza prea buna n-am avut. Am facut saratele al la Mephale. Au iesit un deliciu pe care s-au batut si colegii de la munca.

Tu cum stai cu moralul? Vad ca vrei in jurul lumii, bravos! Deschide un subiect pe DC ca poate gasesti parteneri de trip.
Te pupic muncitoareo si-astept raportul tau. Sau l-ai dat deja?
Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Delidanadar...inca nu am schimbat nici o categorie!!! Unde pui ca ... la categoria grea am ramas doar eu si Zuzilici!!!
Zuzilici unde esti??? Hai mama sa-i dam bataie sa ne mutam si noi ca am ramas singurele sa stingem lumina!!!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletzCele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Dordia pai eu deja m-am mobilizat!
TRag tare si luna asta sigur schimb categoria. Daca-mi vinde si Violeta pontul cum sa slabesc 3 kg intr-o saptamana sigur plec mai repede. Te pupic si bafta multa ca se pare ca noi 2 concuram si intre noi nu doar cu perechea.
[ Zuzilici