Nou stil de viatza (142)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetele,nu stau prea bine la capitolul slabire + 300 gr..E drept ca am mincat tot felul de timpenii zilele trecute(inghetata,pizza,cartofi prajiti) sint si racita si numai chef de dieta nu am.
Zuzulici,ai mei inca nu au sosit si nici masina.Am sunat la dealer si inca nu a ajuns de la fabrica.Se pare ca doar pe la sfirsitul lunii.
Delidana,ciorba nu e sanatoasa pentru ca legumele fierte mult timp isi pierd vitaminele.
LA MULTI ANI! IUSTIN Mephala,sa iti traiasca voinicul,multa sanatate si fericire in viata alaturi de cei dragi.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

MERCEDES,LA MULTI ANI ! PENTRU BIANCA,sa creasca mare,sanatoasa,sa se bucure de tot ceea ce e frumos si bun in viata.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Salutare fetele!

Raportul meu de azi -1 kg deci am ajuns la 79,7 kg. Se putea si mai mult sunt convinsa dar se vede la cantar aniversarea fiicei mele.

mamidestefan- azi esti in focuri iti doresc bafta sa ti pice subiecte pe care le stii cel mai bine.Cand revii plizz spune mi si mie cum sa pun semnatura echipei noastre si la mine.

Merci mult

Am cam sfeclit-o cu examenul asta
De cintarit nu m-am cintarit

Asa ca merit bataie la greu .
Dar eram atit de tensionata si aseara si de dimineata ..
ca m-am si speriat de mine ...
aseara cel putin .imi simteam inima destul de tare ..
eu sunt o hipotensiva ..dar cred ca ceva se intimpla

Cu semnatura ...dar reply la mesajul meu ...
copii de acolo partea cu echipa ...
si apoi intri la profilul tau personal
acolo unde ai semnatura si dai paste ..
si ca sa vezi daca e OK dai vizualizeaza ..
daca nu iti place corectezi pe acolo ..
sau o iei de la capat ..
daca totul e ok ...dai TRIMITE ..si vei avea o semnatura NOUA
sper ca nu suna prea incilcit

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza
MAMIDESTEFAN bafta multa la examene!!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Multam frumos
Dar ..cumplite subiecte am mai avut ...
asa ca da-ti bataie ..sa imi mai treaca supararea

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

FETELOR ...CE DE KILOGRAME ATI PIERDUT ..
BRAVO VOUA

Sper sa am si eu ceva de raportat miine dimineata

Dar recuperez eu ...nu va faceti griji

Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am ajuns si noi acasa.
Modificarile in lista le fac maine, mai sunt fete care au de raportat, inclusiv subsemnata.
Va multumesc pentru urarile frumoase adresate lui Iustin!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Va multumesc pentru urarile frumoase adresate lui Iustin!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Pupicei si din partea noastra lui IUSTIN

Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna seara dragelor!
Sa nu va suparati pe mine, mai intru in cand in cand ca tare dor imi este de voi, dar de treaba nu ma tzin.(am luat 2 kg si moorrr de ciuda...sper sa fie de la rusi)

Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
CARMEN, sa-ti traiasca puiutzul , sa se faca mare si sa va bucurati de el!

ZUZILICI, iti ramasesem datoare cu un raspuns...Dorutz are 8 dinti si la cat e de bazait cred ca ii mai iese ceva.
Printzesa ta ce mai face?

DORDIA, imi pare rau pentru ce s-a intamplat !
Capu` sus si mai incearca!

Dragelor va pe toate si imi cer scuze ca nu pot sa mai scriu, maine am o zi incarcata ...fac mancare pentru copii si bagaje pentru noi ca plecam in delegatie..

Si ca sa nu ne uitati am pus poze noi:
http://new.photos.yahoo.com/nastavelu/album/576460762403396667

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

La Multi Ani IUSTIN! Mephala sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos si voios

Fetelor ma simt f. aiurea. Sa stiti ca nu stiu ce s-a intamplat, nici mie nu-mi vine sa cred ca am slabit atat. Probabil la inceputul concursului eram umflata. Oricum o sa vedem saptamana viitoare.
Dordia draga, nu-mi schimb targetul ca nu stiu ce se intampla pana la sfarsit. Dar daca trebuie, o fac si pe asta. Oricum rog serifa sa-mi modifice si mie targetul de final, de la 69 kg la 65 kg . Nu de alta dar sa nu ma puneti la mentinere, ca eu mai vreau sa slabesc pana la 65 kg. Si promit sa ma opresc, ca si asa m-am ascutit la fata rau de tot, si a inceput lumea sa-mi spuna ca nu arat bine.

Azi am prestat 1 ora si jumatate la sala. A fost ingrozitor de greu, dupa pauza pe care am facut-o Acum o sa merg iar joi.

Meniul de azi:
- 200 grame grisine din faina de grau dur
- 2 rosii si 2 castraveti cu putin piure
- seara, dupa sala, am mancat un baton FIBROBAR (simteam nevoia de ceva dulce)
- si 2 litri apa cu lamaie

Va las acum ca mor de somn. Va urez noapte buna tuturor si pupici

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Cornelia sanatate multa iti doresc si sper ca temerile tale sa nu fie intemeiate.
InaC ma bucur c-ati scapat de stresul varicelei si plecati la mare linistiti. Spor la slabit pana atunci. O pentru cat ai slabit saptamana aceasta.
Tzuni imi pare rau pentru femeia voastra de servici. Vai de capul ei saraca. Si zi asa deja te-a apucat melancolia blegoasa dupa ce-ai vazut inregistrarile din concediu? Singura solutie la problema e un nou concediu. Ce zici te tenteaza Canada?
Noi2 bine-ai venit in club si spor la slabit.
Carmen de 5 ori la sala... wow, felicitarile mele. Si zici ca esti intr-un mic concediu acum? Bicaz, hmm! ce frumos. Distractie placuta. tie si motaneilor tai. LA MULTI ANI IUSTIN Sa ne traiesti sanatos si s-o faci pe mami mandra de tine.
Crystina sa stii ca acum chiar ca mi-e dor de tine. Esti bine? Tinem pumnii sa iei toate examenele cu brio.
Mercedes sa-ti traiasca printesuca de 2 anisori si sa ne-arati poze cu ea cat mai repede. cu intarziere.
Violeta m-ai lasat masca. 3kg wow, nici nu stiu ce sa mai zic. Felicitari. Nu-mi vinzi si mie reteta?
Dordia nici cele 2 kg pierdute de tine nu-s de colo. Felicitari si tie.
Tumpi daca ii dai datele Mephalei sigur te va trece in listuta. pentru cele 700 gr pierdute si bine-ai venit in gasca.
Carolinah bine-ai revenit. Si zici c-a fost super in concediu? Ceva poze?
Doina ce ma bucur ca mai vi si pe la noi si ne saluti. Va si sa stii ca si noi, adica Isabella tot 8 dintisori are. sper sa fie de la rusi kg. tale.
Carmen maine iti dau raportul ca azi am uitat.
V-am pe toate si va dau tuturor cate-o . Si cate un buchet fetelor care au schimbat categoria.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput