Nou stil de viatza (142)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mie mi-a mai venit un pic inima la loc. Am luat rezultatul la Papanicolau si a iesit C2 si o micoza, adica nimic netratabil. Si am fost la ORL, alt medic, si surpriza. Dupa radiografie de sinusuri: sinuzita bilaterala care a dus la o faringita cronica. Mi-a dat tratament si sper sa-mi revin. Abia astept caci nu ma las nici de slabit, doar ca acum e pe planul 2.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Carmen, pentru Iustin cel chipes , multa sanatate si impliniri in viata ii doresc!

Carolinah, bine ai revenit din concediu. Las' ca se duc ele kg, vad ca deja ai un plan de bataie.

Zuzi, cremele au garantie 2-3 ani asa ca nici o sansa de iritatii sau mai stiu eu ce alte reactii.

Cornelia, bine ca ai aflat ce probleme de sanatate ai si ma bucur ca nu sint foarte serioase. Multa sanatate!

Noi2, bun venit printre noi! Daca vrei neaparat in concurs poate ca te "adopta" o echipa cu tinta mai mica. Tu cit ai vrea sa slabesti pe durata concursului?

Eu tocmai am venit de la sala unde am prestat o ora jumate. Ma simt de parca am baut 2 cafele, una dupa alta.
Raportez: 68 kg (-1kg).

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, cremele le pui pe paine?

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Delidana, cred ca o sa merg in paralel cu voi pana la sfarshitul concursului acestei luni, nu are rost sa stric grupurile deja formate, va tzin la curent cu ceea ce fac, cum evoluez shi poate din iunie.. intru shi eu in concurs.
Azi raportez:
MD:nimic
Pranz: o maaaaaaaaaare salata cu cun copanel la gratar
Seara:un iaurtzel ceva shi fructe..daca apare vreo schimbare va spun. fetelorrrrr
O zi buna tuturor.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Iustin de Carmen, la multi ani !

Cornelia, sanatate ! bine ca nu e grav !

Puskin, acu' am timp sa-ti scriu una alta. Varianta aleasa de voi cu bad and breakfast mi se pare cea mai buna solutie pentru concediu in cuplu. La prinz mincati rapid sau la un restaurant si seara puteti iesi unde vreti.
Despre plaja nu am ce sfaturi sa-ti dau, decit la la Mediterana se pare ca lumea e mai aratoasa (adica tipe mai cu fitze) decit in alte parti. Dar tot decent e, nu seamana deloc cu RO.
Pentru mincat, nu te sfatuiesc sa incerci camioanele si alte improvizatii pe marginea drumului, caci sanitar nu mi se pare OK.
Sunt mai multe lanturi de tip Flunch, Buffalo Grill, CourtePaille care au preturi OK si o politica cu clientii absolut OK.
Mai poti cere de la orice brutarie un sandwich facut pe loccu piine proaspata.
Fii atenta ca in Franta orarele de masa sunt destul de rigide, adica n-ai sa gasesti mare lucru la ora 5 dupa-amiaza. Prinzul : 11h30 - 13h30 (poate 14h) si masa de seara nu inainte de ora 19h30.
Daca vrei sa vizitezi una-alta prin zona te duci la oficiul de turism (sau syndicat d'initiative) si intrebi. Si cei de la hotel au informatii, daca nu, macar o harta a localitatii tot au.

Despre shoping iti scriu un episod 2. Daca ai intrebari precise, nu ezita !

Raport : ma mentin.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Delidana, cremele le pui pe paine?

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Sa stii ca ti-am simtit lipsa.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CORNELIASANATATE MULTA!!

AZI AM FOST REAAAAAAAAAAAAAAAAAA! MAI DATI-MI BICEEEEEEEEEEEEE!! CAT DE MULTEEEEEEEEEEEEEEEEEE! PROMIT CA DISEARA NU MAI PAP, BEAU LICHIDE:d

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
si eu pe fuga la raport : -300 gr, deci 69,5 kg.

Felicitari fetelor pentru kg pierdute.
Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Revin si eu cu meniul:

MD: 2 felii de cozo (in sfirsit mi-a iesit si mie reteta ), 1 cana lapte soia, 1 mango
P: mincare thai: orez prajit, 1 cirnat si varza
C: 1 copan la cuptor, 1 cartof fiert cu putin sos de scoici si salata, 5-6 masline verzi.
Intre mese: 1 banana, 1 mar, citeva stafide si vreo 5 migdale.
Azi am baut peste 2.5 l de apa, cald rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mephala, sa iti traiasca scumpetea de baiat!

Mik, multumesc frumos. Bine ca mi-ai spus cu orele de masa, ca in Barcelona tare am blestemat .

Va pup, fug sa imi fac bagajul ca plec la Dublin azi. Revin vineri.

Ruxandra

Mergi la inceput