Nou stil de viatza (142)
Raspunsuri - Pagina 14
carina spune:
Multumesc de primire.
Delidana: cam de cizelare sunt ultimele kilograme, si de pregatire pentru bb2.
Ca sa intru in atmosfera, va scriu meniul pe azi:
MD: cafea mare fara zahar si ciugulit cirese
P: salata greceasca (fara dressing)
Cam atat pana acum si 2 litri de apa si nelipsita cana de pepsi la tigara 
Ca si completare, eu personal m-am ingrasat dupa ce m-am intors la serviciu dupa nastere din cauza ca rontaiam ceva mereu (nici macar mult, dar biscuiti, grisine, alune, etc). Am renuntat la asta si s-a vazut incet incet (apropae 10 kg intr-un an).
La multi ani tuturor copilutilor!
Acus ma duc sa imi recuperez si eu mandra sa mergem sa o sarbatorim la cumparaturi.
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
ina C spune:
Fetelor, sper ca nu sunteti cu copiii la cofetarie si papati si voi in cinstea zilei de 1 iunie!
Eu ma chinui din rasputeri sa nu maninc nimic pentru ca dupa un md si prinz ca la carte am mincat un corn cu cioco, 2 patratele de Milka si un ou Kinder.Vi se pare ca sunt normala cu capul?Dar nu am putut sa ma abtin, am simtit o nevoie nebuna de dulce...cred ca si sub impresia lui 1 iunie si a sacosei de dulciuri primita de copil de la toti binevoitorii.
Asa ca :

...cit sa-mi ajunga!
Am facut stepper la 16 si mai bag si acum o tura si citeva abdomene.
Se pare ca nu e varicela, dar am mai stat si azi in casa pentru orice eventualitate.Si asta m-a ajutat sa tot "mingii" frigiderul.
Ma culc devreme ca sa scap de foame!
ina C
Ina - Cornelia
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
ina C spune:
Eu am latit pagina?Cum sa corectez?Va rog ajutati-ma.
Ina - Cornelia
Bfly spune:
Buna fetelor!
Sa ne traiasca puisorii!
pentru toti copilasii!
Mephala sunt aici! Nu trebuie sa renunti pentru ca eu nu pot intra asa des. Promit ca o sa incerc sa intru la 2-3 zile. Oricum, ma bucur foarte mult ca mi-ati gasit si mie o echipa, desi eu ca o nesi ce sunt n-am mai intrat! Multumesc mult! 
Imi cer scuze fata de tumpi si mercedes ca n-am putut intra in timp util ca sa raspund postarilor. Multumesc de intentie tumpi si de invitatie mercedes! Mi-ar fi facut placere sa fiu in echipa cu oricare dintre voi. Cred ca eu n-as merita atata atentie si grija de vreme ce sunt cam neserioasa. Imi cer scuze inca o data! Am fost tentata sa renunt tocmai din cauza ca nu pot intra prea des in ultima perioada, dar mi-am dat seama ca fara voi nu pot fetelor. Adica, imi piere toata motivatia si...bag pe sub nas cam mult si nepermis. Asa ca, va rog, sa ma intelegeti ca in perioada asta nu prea pot intra si sa nu ma renegati! 
Carina bine ai venit! Spor la slabit!
Onitza iti urez si tie bine ai venit si
! Sa fii sanatoasa si iubita! 
InaC am tot incercat sa inteleg, dar n-am reusit! Poate e vorba de o confuzie la mijloc. De ce ma invidiezi? Dupa parerea mea, n-ai avea nici un motiv! Iarta-ma ca te intreb!
Ma bucur ca fac parte din echipa voastra mephala si delidana!
Sper sa ne atingem targetul cu usurinta! Eu as vrea un slogan si o sa ma gandesc la unul, daca nu va suparati! Daca imi vine vreo idee va propun si vedem dupa aia.
Va
pe toate! Multumesc inca o data ca nu m-ati uitat!

Edit: Mi-e teama sa spun ce am papat azi, asa ca...pas! 
Bebe shtrumf va roaga frumos sa-l votati!
mephala30 spune:
InaC, mai sterge din bice, mai mult de zece latesc pagina.
Bfly, e ok daca intri la 2-3 zile. Mult spor si nu da iama in interzise!
Delia, si eu am fost azi la sala: 30 de minute bicicleta si 30 de aerobic. Merg si maine.
Te felicit si tine-o tot in ritmul asta!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
ina C spune:
Bfly, te invidiez pentru ca esti in echipa cu mephala si Delidana care sunt doua scumpe si care te vor tine din scurt.Inteles?
mephala, multumesc ca m-ai facut sa-mi mai reduc din bice :)).
sunt pe pozitie, am sarit cina.
pupici, ina C
Cornelia, te astept la cafeluta, sper ca esti bine si tu si baietii!
Da' unde e dordia, fetelor? Imi astept cuminte portia de bice si de la ea...
Ina - Cornelia
tumpi spune:
Onitza,
si tot ce-ti doresti.
La multi ani tuturor copiilor si celor cu suflet de copil(printre care ma aflu si eu.Si tare bine m-am simtit can tata mi-a spus astazi LMA
)
Eu raportez azi:MD: nelipsita cana de cafea si cerealele mele cu musli
La pranz nu prea am mancat ca am avut treaba si am fost mai mult predrumuri asa a m-am porcit si mi-am lua un covrig cu unt inauntru si acum mai pe seara am papat o inghetata cu Campari Orange
,e era aroma noua si am zis sa vd cum e.
Acum fiinca nu poci ca sa nu pat desi e ceasul 9, mi-am facut o salata si niste cartofi la cuptor,da promit ca nu pap decat 2 mici, restul ii las sotului.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna seara!
Sunt ingrozitor de obosita.Aseara m-am intors la doua noaptea, a fost ziua sotului verisoarei sotului meu. A trebuit sa stau pt. ca ei au fost la concert la G. Michael. Apropo Tzuni cand ne povestesti cum a fost la concert?
Onitza La Multi Ani! sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.
Fetelor va urez La Multi Ani! pentru copii vostri si pentru toti copii. Sa fie sanatosi si norocosi.
Carina bine ai venit printre noi si iti urez spor la slabit.
Azi am avut o zi grea si nu prea am mancat cine stie ce: o punga de bruschetti (70 g), 2 litri apa cu lamaie, putina telemea de vaca cu o rosie.
Acum va las ca s-ar putea sa pic pe tastatura. De somn, binenteles.
Noapte buna si pUpici pentru toate fetele
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
mamica dulce spune:
Buna fetele...ce muuuult ati scris zilele astea..
La multi ani pentru toti copiii!!!!Ce-ati facut azi cu copilasii vostri?Ce cadouri le-ati luat?Fi-meu habar n-are si nici nu-l intereseaza ocazia ,numai cadoul
Zuzilici,am tot citit din urma dar n-am vazut nici o postare de-a ta...cum merge?La mine,din pacate ,sta!!! Cam la fel cum am stat la 80,asa stau acum la 79.500..sper ca nu tot atat de mult.
Ruxandra-iti tin pumnii cu marirea!!
Onitza-LA MULTI ANI si de la mine,multa fericire,tie si celor dragi!
Carmen si Delidana-bine ati venit la concurs,spor la treaba!!
Eu sunt trista acum,pleaca mama miercuri si pe mine deja m-a apucat rau supararea..data trecuta n-am mai vazut-o un an jumate si Dumnezeu stie de-acum.
In rest...toate-s bune.
Va pup si spor in toate!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Delidana spune:
Buna dimineata (vodca taie greata - era o vorba
),
Carmen, felicitari pentru activitate!
Sa spui de fiecare data cind mergi la sala pentru ca asa ma motivezi si pe mine. Nici nu stii cit de mult...
Bfly, ma bucur ca mai esti cu noi, chiar ma intrebam ce e cu tine. Nu-i nimic daca nu poti sa intri asa des insa trebuie sa te tii de treaba, da? ![]()
Te astept cu ideea pentru slogan.
Tumpi, ia niste
pentru inghetata aia, mai ales ca ai mincat-o seara. ![]()
Nu te vad pe lista...n-ai dat informatiile ca sa fii trecuta sau nu vrei sa te inscrii pe ea inca?
Ina, daca ai facut cel putin o jumatate de ora de stepper e ok, zic eu... Daca e mai putin eu zic ca mai ai de recuperat dupa dulciurile alea...
Va pup si weekend placut!
Aveti grija la tentatii!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie