Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
alinus_25 spune:
Afibebe ce ti-e si cu familia in ziua de azi. Un strain poate fi si de 1000x mai inimos. Ce sex au bebeii??
quote:
Originally posted by tomasa
Fetelor, cred ca acesti carcei sunt de la o lipsa de Ca sau Mg. Poate ii spuneti ginecologului sa va dea un supliment, macar sa faceti analize. E tare neplacut sa stai asa cu ei.
Si totusi care e cauza carceilor? Dr mea mi-a prescris magnerot
cu mult inainte sa-mi apara carceii, si de atunci tot iau cate 2 buline pe zi. cat despre calciu... ma cam indop cu branzeturi si vegetale.
Fetelor, voua vi s-a prescris si calciu???
Annisia-fata de minister, te rog ajuta-ma cu o informatie.
Ai idee, in CIC, ofitaranii astia cum zici tu, iau si norma de hrana??
21+ cu bb Iulius
Andries spune:
Afibebe imi pare tare rau pentru colega ta, pur si simplu mi s-a zbarlit parul pe spate de nervi.
In primul rand ea trebuie sa mearga la Directia de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului si ei o vor indruma dpdv juridic ce sa faca pentru a obtine divortul si copilul. Va avea si un dosar acolo si va putea beneficia si de ajutoarele lor. Apoi trebuie vazut daca "naturalul" isi va recunoaste si gemenii sau nu. Are niste drepturi (inclusiv banesti) si cei de la Directie o pot ajuta sa si le obtina.
Trebuie sa incerce sa ia legatura cu toate fundatiile din Sibiu pentru ca exista programe de ajutorare a mamelor aflate in dificultate. Este foarte greu in situatia ei sa pastreze toti trei copiii, motiv pentru care are nevoie de tot sprijinul pe care il poate obtine. Imi pare rau ca in Sibiu nu stiu pe nimeni, eu sunt din Bucuresti si aici am mai ajutat persoane in astfel de situatii, dar acolo nu am nici o legatura.
Daca vrei, poti publica un subiect si la Ajutor Umanitar, in mod sigur sunt mame care o pot ajuta cu mai multe lucruri, gen patut, carucior, etc.
Medicului ar trebui sa ii explice clar situatia ei materiala si in caz ca nu pricepe ar trebui mers la seful sectiei.
Dar primul lucru este Protectia Copilului.
Andries
Annisia spune:
Roxana ce bagaboanta esti! Eu am plecat imediat cum am zis ca ma fardez si ies pe usa. Si apoi la condus sunt spiddy gonzales. Nu imi sta nimeni in fata... Chiar nu ii inteleg pe cei care se plang ca e aglomerat in oras... E ajung in 20 de minute oriunde. Imi pare rau ca ti-am sparlit sutienul... Eu credeam ca tu ai plecat de mult spre acolo, de aia am lasat-o moarta. Oricum, nu am mai apucat sa vad mesajele tale. In magazin nu am stat decat 2 minute si apoi am intrat in Cocoru, unde statui ceva timp... Asta este... Poate cand vine Nana bagam o intalneala...
Alinus, depinde la ce minister lucrezi. Daca esti ofiter la M.Ap, M.A.I., S.R.I. - raspunsul este DA, primesti si norma de hrana, pe langa cele 6 milioane ale tale si 2 ale bebeului...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
Feteleeeee, am gasit in magazinul Cocoru doua standuri pentru gravidoase. Unul la etajul 2, altul la 3. Cel de la doi chiar avea hanute haioase si mai purtabile decat in alte parti. Erau mai scumpulete, dar gaseai pantaloni trei sferturi, raiati, bluguti smecheri si niste sarafanute cu dantelute si alte si alte modele. Aeau inclusiv haine mai de petreceri, ca eu asta cautam si de nu am probat la rochii pana m-am plictisit. NU mi-am luat, ca baiatul meu ma tot suna sa-l iau de la gradinita. Dar o sa trec eu intr-o relaxare pe acolo sa bag cateva costumase.
Roxana ti-am spus ca sutienul ala roz e mortal. Si mie mi-a placut mult. Trebuia sa iti iei si unul alb, cum m i-am luat eu. Asta care il am eu este foarte mare. Eu il luai ca pun tampoane cu crema Garmastan, pentru sfarcuri extrem de iritate si sensibile. De asta am vrut unul mare, ca eu nu prea am ce sa bag in el, dar se umfla cu tampoanele lui peste prajit. Sutienul ala din microfibra nu trebuie sa ti se para sump. Mie mi se pare de foarta buna calitate. Si fata de ale adin bumbac de zici ca sunt chilotii lui mamaie, asa sunt lucrate si mai costa si 4-5 sute de mii... pai scuza-ma gagici, dar merita...
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
De asta am vrut unul mare, ca eu nu prea am ce sa bag in el, dar se umfla cu tampoanele lui peste prajit.
Daca tu nu ai ce baga intr-un sutien 85.. inseamna ca pozele pe care le-am vazut erau trucate
21+ cu Ioana
Annisia spune:
Bai, voi sa nu credeti ca sunt analfabeta... Stiu si eu ca se spune vagabond sau reiat, numai ca imi place sa vorbesc la misto si atunci si scriu ca atare....
Da' vaz ca nu prea am cu cine sa ma prostesc, asa ca eu ma bag la nani. Apoi ma va tara Boggy la niste pretini...
Sa fiti cumintele!!!!
carpatina spune:
Afibebe, acum e bine.
Spune-ne te rog cam ce masuri poarta si ea, poate gasim ceva de imbracat si pentru ea... sigur, daca vrea asta.
Vor fi unele suflete care o vor ajuta.. dar important e ca ea sa mearga la Asistenta Sociala sa-si revendice drepturile. Cu resemnare nu va reusi sa supravietuiasca.
21+ cu Ioana
Annisia spune:
Carpatina, sutienul este 90, nu 85. Nu stiu ce ziceau alea de 85... Am, nu zic ca sunt varza, numai ca nici mandarinoasa nu sunt... Si apoi mai depinde si de ce porti. Am maiourile alea din voal portocaliu si bleu, care chiar imi fac niste balene de bidoane. Numai ca daca port alt stil de bluza, ups... raman fara pre mare umflaturi...
carpatina spune:
Fetele, mi-ar fi de folos ceva pareri referitoare la utilitatea/ sau nu a unei pompe de muls electrica/manuala.... Si cam ce modele recomandati/ati folosit. Eu, cam in proportie de 95%, sunt hotarata/trebuie sa ma intorc la serviciu dupa 3-4 luni.
Senchiu
21+ cu Ioana
mandarinutza spune:
Afibebe, imi pare tare rau pentru prietena ta, foarte dificila situatia in care este.
Tomitza, ce graviduta eleganta
Anca, din ce ai discris tu, par a fi contractii. Daca mai experimentezi, incearca sa stai intinsa si sa iei no-spa. Spune-i medicului tau la urmatorul control despre acestea.
Annisio, ce ai cu mandarinele mele. O sa ma duc si eu sa-mi iau sutiene din care ti-ai luat tu. Probabil saptamana viitoare, ca acum sigur nu mai gasesc nimic, ca ati luat voi tot. Eu mi-am luat niste bustiere din microfibra de la Pompea marimea L/XL si ma simt tare bine in ele. Sutiene de alaptat nu mi-am luat inca, mi-au zis alte mamici ca dupa nastere imi cresc si mai mult. Apropo, Roxana si annisia sa le purtati sanatoase.
Mandarinutza 25+ Antonia Maria
Poze