Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
afibebe spune:
deci reiau datele pe care le am eu:
BRUDA ANCA
Cont deschis la BRD Groupe Societe Generale Sibiu
cont lei SV 16939833300
nr card 6764 0320 1413 8636
valabil pana la 04/08
asta stiu daca mai e nevoie de ceva ma informez.
AFIBEBE26+Cristian Nicolae
Roxana_G spune:
Nu e bine contul Afibebe.
Trebuie sa fie ceva la genul: RO+ 2 cifre + BRDS (parca!) + cifre.
Contul IBAN este cel lung, nu numarul ei de cont.
Sa imi zici de hainute ca sa stiu sa caut pe acolo. Ce e bb din burtica?
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Daca nu stie cont IBAN, il gaseste pe un extras de cont.
Rox 26+
cecilia L spune:
Afibebe, ce poveste.............., nu-mi vine sa cred.......... sa speram ca o sa fie bine, si ea si bebe-lusi, v-a fi foarte greu pt ea, dar totusi, are niste drepturi, pe care tb sa si le ceara.In primul rand sa-si recupereze lucrusoarele ei si ale fetitei, in al doilea rand nu conteaza ca el munceste legal sau nu, tot v-a platii pensie alimentara. Ar trebui sa il dea la Politie ca sa-si recupereze actele si lucrurile,sa depuna actele de divort,si sa ceara tutela fetei. Ma gandesc sa nu se trezeasca ca o lasa si fara fata, mai ales ca are situatia care o are. Mai exista si Protectia Familiei si Copilului care o pot ajuta si indruma , sa nu-i fie rusina sa le ceara ajutorul, macar o ajuta cu demersurile legale.Stiu un caz aproape aseanator, in care au ajutat-o foarte mult pe persoana respectiva. Sa ne ti la curent.
cecilia,25+Cristian
sim_stoian spune:
Am revenit si eu de la medicul de familie. Tensiunea era aproape 14/9, asta in conditiile in care sunt hipotensiva si de obicei am 10/6. Asa ca m-a bagat la regim fara sare si ceai de cozi de cirese. Si m-a chemat saptamana viitoare sa vada ce face tensiunea mea. Mi-a dat sa fac si niste analize, va explic eu mai multe despre ele dupa ce ma documentez.
Am intrebat-o de prenatal si a zis ca imi da de pe 20 iunie. Stiind ce ziceati voi pe aici, am intrebat-o daca vrea scrisoare medicala de la ginecolog si a zis ca nu are ce face cu ea. Asa ca... pt dr care vorbesc aiurea. De luni intru intr-un medical normal timp de 14 zile, iar apoi prenatal de pe 20.
Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Simona, exact asa a cerut si dr mea, o scrisoare de la ginecolog. Nu inteleg de ce! Dar asta este, dc imi da medical obisnuit, bine si asa.
Te rog spune ce analize ti-a dat, ca si eu am pb. Eu am facut deja unele: sumar urina, acid uric, hemoleucograma si glicemie. Tensiunea mea e 12 cu 8 de cand cu caldurile, insa dc e crescuta e explicabil.Sa vezi luni la analize cum tasnea sangele de nu mai stia tipa aia cum sa schimbe eprubetele.
Rox 26+
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Simona, exact asa a cerut si dr mea, o scrisoare de la ginecolog. Nu inteleg de ce! Dar asta este, dc imi da medical obisnuit, bine si asa.
Te rog spune ce analize ti-a dat, ca si eu am pb. Eu am facut deja unele: sumar urina, acid uric, hemoleucograma si glicemie. Tensiunea mea e 12 cu 8 de cand cu caldurile, insa dc e crescuta e explicabil.Sa vezi luni la analize cum tasnea sangele de nu mai stia tipa aia cum sa schimbe eprubetele.
Rox 26+
Am zis ca am intrebat-o eu daca vrea vreo scrisoare medicala si ea a zis ca nu are ce face cu ea pt ca poate sa dea prenatalul fara asa ceva. E la latitudinea mea cand vreau sa intru, cu conditia sa imi ramana cele 42 zile postnatal. De asta zic eu ca sunt unii dr.
Iti trimit PM diseara pt analizele alea. Vreau sa ajung acasa sa ma documentez putin si iti spun si tie. Acum plec si eu de la servici.
Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
myral spune:
Intru si eu pe fuga ca mi-a reprosat sotul ca stau mai mult pe forum decat cu el si el sta doar 2 sapt acasa.Deci fetele care erau racite pt gat mie mi-a folosit f mult PROPOLIS C (vit c cu propolis) si MARKO SEPT (desi eu am avut ceva usor de la prea multa inghetata).Anca cred ca ce experimentezi tu sunt contractii dar daca sunt rare nu ai de ce sa-ti faci probleme (eu de ex am multe pe zi si in fiecare zi si tot a rezistat colul, dar acum stau acasa mult repaos). Ieri de ex am iesit prin oras la cumparaturi dar nu am rezistat prea mult.Ana eu de acum cred ca e fetita bebe dar daca dr nu e sigura nici eu nu pot spune sigur, cred ca daca era baietel(ceea ce vroiam mai mult, dar sanatos/oasa sa fie si sa se nasca la timp asta vreau de fapt cel mai mult) cred ca se vedea sigur mai clar pana acum. Deci mai astept.Sim mare grija cu tensiunea ar fi bine sa ai in casa un tensiometru si sa ti-o iei regulat. Si pt un medical e nevoie de internare cumva? Mi-am luat concediul de odihna dar pana la prenatal cred ca mai am nevoie de cateva zile si vreau sa stau acasa binenteles.Hai ca va las . O seara buna si o sa incerc sa va citesc ca sa nu raman in urma si pe dinafara.Myral25+
afibebe spune:
hai ca mi-a dat si ibanul
titular cont:
BRUDA ANCA
IBAN: RO75BRDE330SV16939833300
NUMAR CONT CURENT: 16939833300
CONT IN LEI
BANCA:BRD GROUPE SOCIETE GENERALE
SPER CA ACUM E BINE
AFIBEBE26+Cristian Nicolae