Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 28
danielle02 spune:
ziua buna burtici 
la multi ani tuturor copilasilor si sufletelelor mici din burtici !!!
carpatina eu am abonament la tel. si platesc doar 1,25p (nu lire) pe minut.o nimica toata...
gabriela sper ca te simti mai bine 
fetelor,eu m-am enervat...nu mai am rabdare pana la sfarsitul lunii sa plec acasa,asa ca m-am hotarat sa imi i-au bilet si sa decolez saptamana viitoare ptr.2 saptamani...
abia astept
maine ma duc la shopping
nici macar nu stiu ce sa le cumpar la toti,ce sa le duc...offffffffff greu,tare greu
va doresc un week end superb 
danielle
23+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
devylla spune:
Buna gravitute,
Tomitza stai linistita cu sushi,doua bucatele nu se pun.Deja sarcina este inaintata si bb nu mai este in asa mare pericol.Eu trec pe langa rafturile cu sushi si sashimi in magazin si-mi ploua in gura
,mai rabd putin...deabia astept sa merg la un restaurant dupa ce oi naste si sa mananc sa nu mai stiu de mine sushi![]()
Daniela drum bun acasa si spor la shopping.
Yo m-am ingrasat 8 kg...merg spre 9.Saptamana asta am renuntat la fainoase,paine decat dimineata si fara dulciuri si sucuri si se vede ceva ceva pe cantar.Nah Annisio ca nu exagerez
...bine ca mai am tendinte sa ma bag in frigider,dar rezist eroic![]()
Am pus cateva pozici la semnatura.M-am rotunjit la faza.zici ca sunt un porcusor tocmai bun de taiat
Sabina Y. 24+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator
Roxana_G spune:
Gata, am sosit si eu din oras. M-am intalnit cu Sabina, am colindat magazine prin Unirea, pentru fetite. Le-am luat pana la urma cadouri, am mancat nesanatos la Mac, si am ajuns si noi pe la casele noastre.
Eu tocmai am dat mailul de anunt ca stau 2 sapt in concediu medical, sa vedem cum o sa fie. Dar as vrea de maine sa uit de toate.
Ma gandesc ce distractie sa ii pregatesc Alexandrei diseara.
Rox
26+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
tomasa spune:
Am rezultatul de la Institutul de Hemato: anticorpi absenti!!!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
22+
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Am rezultatul de la Institutul de Hemato: anticorpi absenti!!!
mama de BAIAT(9 ian. 2005)
22+
naiba sa mai inteleaga cum au facut ceilalti analiza!!!!!!!!Sim
26+
StefanAsa creste bebe
Poze
carpatina spune:
bine mai Tomasa!!!!!
Auzi, spune ceva si de bebelusa ta in semnatura...![]()
21+ cu
Ioana
amar spune:
Carpatina eu vorbesc acasa numai pe fix desi avem toti si mobile..dar pe fix vorbesc cu doar 4,2 centi/MIN iar de pe fix pe mobil cu 16,2centi/min...la noi aici depinde de reteaua telefonica la care esti...noi sunte la T-Com, un fel de Romtelecom.....si toate astea cu un prefix inaintea numarului romanesc
In ceea ce priveste mobilele suntem cu cartele deoarece nu avem chef sa stam legati de o retea minimum 2 ani, cand la cartele prepay apar mereu oferte.
carmen 25s
crishtina spune:
Carpatina ca tot intrebai de vorbitul acasa....eu vb cu skype pe internet. Daca au si ai tai net acasa e super.
25+ 
Si bv spune:
Danuta, in ultima vreme eu ma vopsesc cu Garnier 100% color. Eu sunt deja natural - un blond inchis, si cu nuanta de blond-cenusiu de la Garnier iese exact cum imi place mie. Plus ca, de cand sunt insarcinata, parul arata mult mai bine si nici nu mai cade. Asta ca sa compenseze ceva si kilele in plus
.
Cat despre tarifele la o maternitate de stat, depinde... In mod normal, daca esti asigurata, nu esti obligata sa platesti nimic. Insa la noi se practica onorariile dr-ului, anestezistului (daca e cazul), al asistentelor - ca sa te bage in seama, etc. .... Iar conditiile oferite sunt cum sunt...
Va pup si va doresc wknd placut! Eu n-am computer acasa, asa ca va mai citesc luni! 
Si
25s.fix
Poze
iuli8700 spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu pozele de n-ati reusit sa le vedeti ... le-am reorganizat putin si le-am facut iar publice...le gasiti jos in semnatura.
Carpatina, buna treaba cu site-ul asta Oriunde... am citit putin si mi s-a parut super...dar trebuie sa mai rumeg putin informatiile de pe site ca am citit cam pe fuga inainte. Tu cunosti pe cineva care-l foloseste? Eu acum aud prima oara de sistemul asta de telefonie asa ca probabil e destul de nou.
Iuli
25+ 
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra