Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

aeperju, nu afecteaza cu nimic o echo una dupa alta. Eu am facut o morfofetala la Iosup in sapt 21, apoi la 25 sapt o echo 2D, iar la 26 sapt am facut iar morfo-fetala (de fapt cea recomandata de doctor la 25 sapt numai ca m-au amanat si asa am ajuns in 26 sapt). Marti a vazut dr Vladareanu toate echo si a zis ca nu-i nici un fel de problema ca am facut-o mai tarziu.

rodicamaries, inca din sapt 15 nu se mai fac echogravii vaginale. La echo morfofetala iti plimba sonda pe burtica data cu gel (asa cum vezi in filme ) si te bucuri de imaginile bebelusului tau. Vis a vis de Kg, nu te stressa, o sa iei in ultimele saptamani. Cunosc persoane care au luat 12 Kg pe toata perioada de sarcina....fericitele...

Roxana, cu siguranta a uitat de fier. La mine inca nu si-au facut efectul pastilele...cea de ieri doar mi-a innegrit putin..."reziduurile" iar cea de astazi am dat-o la bobocei cand m-am deranjat la stomac. Sanatate multa Alexandrei.

Sabina, tu ne-ai uitat? Nu vii cu povestiri?

Andries, multumesc de incurajari cu TT. Oricum acum nu mai am ce face si eu sunt genul responsabil de deciziile luate. Sigur, un semn de intrebare exista dar asta nu inseamna ca intru in panica, sa ma gandesc doar la asta... A, si mai presus de toate, sunt f. optimista ca totul este bine.

Gabriela77, Roxana nu bea Cola..., cand m-am intalnit cu ea, a baut doar apa.

Pupici tuturor burticilor.

Andreea 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

carpatina cumperi landou separat sau cum faci? Stiu ca de landou si de scoica ne folosim max 8 luni, insa e necesar la inceput cand bb trebie sa stea cu coloana dreapta.

Nu mai iau landou. Am decis ca scoica e suficienta.

21+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, si eu am luat tot 8 kg. Iar cu cola am lasat-o mai moale.

Andries, exact asta mi-a spus si mie doctorita, insa nu avem ce sa facem acum. Ramane de vazut ce va fi si o sa decidem dupa aceea cum vom proceda. Daca va trebui sa scoatem amigdalele, le scoatem si gata.

Andreea, e cam devreme sa te plangi de fier. Sau poate tu il vei suporta mai bine.

Simona, mi-ai zis de lipsa de iod. As putea sa fac o analiza direct legat de asta? Adica nu alea de hormoni tiroidieni, ca alea sigur ies prost.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna iubitele,. azi am avut ore la facultate, dupa cum va spuneam, de aia m disparut!

Teodora, felicitari!! Eram sigura ca bebe e sanatos!! Bravoooo!!!!
MariaDia, la multi ani, sarcina usoara in continuare si o viata lina!

annisia, ti-am vazut papucii, f dulci, da sunt genu ala de tre sa ai picioare frumoase cand ii porti:))
eu la pantofi sunt fitoasa rau de tot, pt ca merg mult pe jos.Tre sa fie comozi, dar sa n-mi ingroase gleznele mai mult decat le am(nu-s prea gazela de felul meu...), samd samd.Drept pt care imi cumpar aproape numa scumpi:)))

hai sa va povestesc:

prima azi a fost f fobositoare, dar frumoasa.Pe masura ce ma apropiam de lituania, ma linistieam in privinta partii stiintifice, dar ma stresam cu unde stau etc.
M-a asteptat la aeroport prietena mea fotografa compozitoare pe care am cunoscut-o pe net anu trecut:), uitati pozele ei:
http://www.treklens.com/members/ciore/photos/
sunt vreo 6 pagini, am si eu cont tot acolo:

http://www.treklens.com/members/degetica/photos/

asa....
m-a dus sa stau in apartamentul uneia dintre organizatoare, si care era plecata in germania 2 zile, un apartament de studenta, nu lux, nicidecum, si nici super curat:))), dar gratis, nah:)))
apoi m-a lasat sa ma odihnescnitel si m-a luat la plimbare prin Vilnius. ca sa ajung sa vad orasul vechi de sus, trebuie sa urci cu un mini funicular. Se poate si pe jos, printre papadiile care impanzesc toata lituania, de la un cap la altul.

Dupa ce am coborat am vazut o zona f interesanta, care se numeste Republica libera. Un loc pt artistii care vor sa traisca fara taxe, fara constrangeri.Sunt oameni in toata firea cica.. n-au nevoie de scaun, ca stai f bine pe jos./Au in schimb desene cam peste tot si-s colorati si veseli si-s paziti de o sirena ce sta acolo din anul in care s-a nascut Enescu (1881)
dupa caeea ne-am plimbat cam pe toate stradutele alea care se vedeau de sus, sipe langa toate monumentele respective, dar n-am prea mai facut poze ca eram terminata de oboseala, au fost vreo 3 ore de mers pe jos si eram sculata de la 3 jnumate dimineata..
totusi nu m-am putut abtine sa nu fotografiez cea mai ingusta strada alor, unde se..locuieste, bineinteles.

Va urma, nu uitati, asta a fost ziua nr 1 :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetelor vad ca va cam laudati cu kg, eu nu vreau sa ma gandesc la ele, am luat pana la 24 sapt 8 kg sau asa arata cantarul meu, dimineata m-am cantarit si aveam tot 8 in plus, nu stiu ce sa cred, ori nu m-am cantarit eu bine, ori ceva nu se potriveste, ca sotul meu mereu zice ca a mai crescut burtica,chiar asa swa nu mai fi luat nimic in 2 sapt, nu prea cred....
De celulita nu mai spun nimic, avem din belsug, iar vergeturile cred ca au cam inceput sa apara, adevarul este ca eram destul de slabuta, imi revenisem in perioada sarbatorilor adica dupa Craciun aveam 52 de la 49-50, asa faceam de obicei iarna, dar dadeam foarte repede jos,sper sa fie asa dupa nastere, nu ma astept imediat dar in timp da.

Am luat si eu analizele azi, nu prea inteleg eu multe din ele, e drept ca nu am apucat sa ma documentez, le-am comparat cu cele anterioare, par ok, cu mici exceptii
-glicemia =65 ( 65-110)
-HDL colesterol -83 ( 35-55)
-colesterol =200 (150-240)
-CK =27 (55-170)
Restul sunt Ok
Voi ce parere aveti?
O sa merg la medicul de fam maine si o sa o intreb, desi nu ma incanta ideea, dar la dr. mea nu ajung decat pe 20 iunie.Mi se face sila numai cand ma gandesc sa merg la med de fam. sper sa nu ma enerveze ca imi iau fisa si o dau dracu.... cel putin in ultimele dati m-a cam calcat pe nervi ''cu aprecierile ei'' nu va mai spun.......

cecilia,25+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, ce frumos...ce boem...pare un vis. Asteptam alte epidoade.

Cecilia, colesterolul ala pare mare, HDL. Ce e CK?

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

carpatina cumperi landou separat sau cum faci? Stiu ca de landou si de scoica ne folosim max 8 luni, insa e necesar la inceput cand bb trebie sa stea cu coloana dreapta.

Nu mai iau landou. Am decis ca scoica e suficienta.

Eu am inteles ca nu e voie/bine sa stea bb mai mult de 1,5h/zi in scoica si mai mult de aceea mi-as lua si landoul, caci de faci un drum mai lung cu masina ai deja ora.

24+ & 17kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

marunzika ai o burtica tare faina
sabina sunt super pozele.
ati scris o gramada mai fetelor.am ce citi...
mai am putin si termin treaba,sunt rupta...

danielle 23+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Eu am inteles ca nu e voie/bine sa stea bb mai mult de 1,5h/zi in scoica si mai mult de aceea mi-as lua si landoul, caci de faci un drum mai lung cu masina ai deja ora.

Nu te contrazic... eu n-am citit nicaieri de o asa contraindicatie. Oricum, spatarul carutului propiu-zis are diverse pozitii de inclinare, ajungand si pana la plat.

21+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Unde sunteti burtici?Ati disparut toate?
Eu cam tarziu pe net ca am umblat toata ziua prin oras la cumparaturi(moartea mea)... apoi mi-am facut de mancare si am recuperat ce-ati mai scris voi astazi. Mi-am luat cateva bluzite, costum de baie de gravide din 2 piese(piesa de sus stil maieu care acopera burtica) si cateva body-uri si sosetele pentru bebe Kosmas. Am pus si cateva poze cu lucrurile achizitionate:
http://new.photos.yahoo.com/kitty8700/album/576460762403289071
http://new.photos.yahoo.com/kitty8700/album/576460762403299830

Iuli25+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput