Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ha ha, m-ati amuzat enorm! Sunteti the best pe bune!

Emma 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai fetelor, cui trebuia sa ii postez prenume de baietei? Am uitat si vad ca nu chitaie nimeni... Eu ma tin de cuvant nenica, numai memoria sa nu ma insele...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Mie, mie...

Andreea 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Tie, tie, dar te-ai hotarat ceva initiale, tip, categorie? Tu ce fel de om esti? Sau familia ta este una moderna sau mai conservatoare? Adica trebuie sa va caracterizeze... Mai bine spus pe el, pentru ca nu poate decat sa va semene...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Dar cu celulita nu se "lauda" nimeni?! Eu mi-am tras celulita pe pulpe si nu prea-i aratoasa dar nu cred ca e nimic de facut pana dupa nastere, ori?!
As vrea sa va intreb de carucioare - ce marci recomandati, ori ce cunoasteti? Cele 3 in 1 sunt OK? Am pus la mine la foto burtik o poza cu "Trio CT 0.1" de la Chicco ( pret 549 €). E bun oare??

24+ & 17 kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Teodora FELICITARI pt rezultatele bune!
Devylla nu prea e indicat sa stai la soare,insa o ora acolo dimineata nu cred ca dauneaza ....si eu ma epilez pe burtica....cu aparatul de epilat....ba maso cum sint ma epilez cu el si la gogoasa....inca reusesc sa mi-o mai vad desi nu stiu pt cit timp inca....pina acum am luat 10 kg....
Christina bafta multa la analize!

Picca 25+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Marunziko ma laud eu cu celulita,na! Am celulita nivelul 3 ....naspa stiu,dar nu prea cred ca putem face ceva cit timp sintem gravidoase....de fapt masaje cred ca se pot face....

Picca 25+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Annisia, stai ca vin cu scrisul din urma si imediat ajung la zi. Scriu in 2 ferestre diferite .

Andreea 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pinacolada, nu e placuta pompa aia, e cam dureroasa, insa eu care nici nu prea am alaptat sa ma obisnuiesc cu operatiunea, poate ca exagerez.

Afibebe, ok cu hainele.

Annisia, unde sunt alea 17 kile? Ca eu nu le vad?

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by piccaflor

Marunziko ma laud eu cu celulita,na! Am celulita nivelul 3 ....naspa stiu,dar nu prea cred ca putem face ceva cit timp sintem gravidoase....de fapt masaje cred ca se pot face....

Imi pare rau sa aud ca si tu te "lauzi" cu ceva asa de putin dorit insa ma linisteste cumva ca nu sunt singura de care s-a lipit!

24+ & 17 kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput