am nevoie de un model de caracterizare
Raspunsuri - Pagina 2
alinaa2m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya activeazati pm-ul sa iti trimit un model deya |
imi poti trimite si mie acel model? multumesc (alinaa2m@yahoo.com)
Bella89 spune:
Si eu am nevoie de model de caracterizare. Daca are cineva, va rog sa imi trimiteti. Ori pe site, ori la adesa monica_th_fur_immer@yahoo.com
Thx
adymarius spune:
salut
am si eu nevoie de un model de caracterizare pt inscirerea la politie , am cautat dar nu am gasit ,va rog frumos dak ma poate ajuta cineva sa mi trimita si mie un mail la adresa adymaryus@yahoo.com
multumesc anticipat
amzaniku spune:
salut
cine ma poate ajuta si pe mine...am nevoie de un model de caracterizare pt dosarul de inscriere la politie..va rog ajutati-ma ....multumesc anticipat...
adresa de email http://amza-niku90.hi5.com
deya spune:
Deocamdata nu am la mine,dar in cateva zile poate pot sa fac rost.Dati pm cei care doriti
Anamayana spune:
Buna,
As indrazni sa cer si eu un model de caracterizare pentru politie, daca se poate... Am nevoie de el intr-un timp cvasi record, dar cred ca aici este vina mea. Daca totusi ati putea sa imi trimiteti un model cat mai repede, v-as fi recunoscatoare. Adresa de mail: anamayana@yahoo.com
madalln87 spune:
am si eu nevoie de un model de caracterizare de la diriginte pentru scoala de subofiteri va rog frumos , madutzu_ucv@yahoo.com
shoby spune:
Imi puteti trimite si mie va rog modelul de caracterizare?
adresa mea de e-mail este sdiraseby@yahoo.com . Va multumesc anticipat!
Dianad3 spune:
Salut. Am si eu nevoie urgent de acel model de caracterizare. Trimiteti la adresa bleik_thebeliever@yahoo.com . Va multumesc anticipat!