Citat: |
citat din mesajul lui deya activeazati pm-ul sa iti trimit un model deya |
Si eu am nevoie de model de caracterizare. Daca are cineva, va rog sa imi trimiteti. Ori pe site, ori la adesa monica_th_fur_immer@yahoo.com
Thx
salut
am si eu nevoie de un model de caracterizare pt inscirerea la politie , am cautat dar nu am gasit ,va rog frumos dak ma poate ajuta cineva sa mi trimita si mie un mail la adresa adymaryus@yahoo.com
multumesc anticipat
salut
cine ma poate ajuta si pe mine...am nevoie de un model de caracterizare pt dosarul de inscriere la politie..va rog ajutati-ma ....multumesc anticipat...
adresa de email http://amza-niku90.hi5.com
Deocamdata nu am la mine,dar in cateva zile poate pot sa fac rost.Dati pm cei care doriti
Buna,
As indrazni sa cer si eu un model de caracterizare pentru politie, daca se poate... Am nevoie de el intr-un timp cvasi record, dar cred ca aici este vina mea. Daca totusi ati putea sa imi trimiteti un model cat mai repede, v-as fi recunoscatoare. Adresa de mail: anamayana@yahoo.com
am si eu nevoie de un model de caracterizare de la diriginte pentru scoala de subofiteri va rog frumos , madutzu_ucv@yahoo.com
Imi puteti trimite si mie va rog modelul de caracterizare?
adresa mea de e-mail este sdiraseby@yahoo.com . Va multumesc anticipat!
Salut. Am si eu nevoie urgent de acel model de caracterizare. Trimiteti la adresa bleik_thebeliever@yahoo.com . Va multumesc anticipat!