despre desene animate

despre desene animate | Autor: nenea77

Link direct la acest mesaj

cred ca e cam exagerat
http://www.decent.ro/eu/
toate cele bune

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Cred ca te referi la acuzatia fata de Teletubbies?!
Sau la bustul doamnei care lectureaza pe canapea?

N-am citit in Cotidianul dar , din cate stiu eu, la noi in Ro nu se mai dau desenele astea de multisor.Parca au fost la Minimax, acum 1 an.Si sunt pt copii micuti de tot, care nu cred ca ar percepe vreo urma de homosexualitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nenea77 spune:

:) da. la teletubbies. am dat eu linkul gresit. si bine ca am mai deschis un subiect "pentru sotii dvs." in care trebuia sa fie linkul asta (XXX), insa, emotionat fiind :) am uitat sa pun linkul :). asa e cand scrii pe un forum de doamne. te mai emotionezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Interesante desenele animate.. Iar doamna de pe canapea o adevarata bombonica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

De-a dreptul exagerat! In primul rand nu sunt numai baieti... e si o fata... Lala... Si in definitiv ce daca niste baieti de varsta asta se tin de mana?! Ca doar sunt pentru copiii de la 1-3 ani... Mai tineti minte in clasele primare cand ne duceau la film, in rand, cate doi de mana... si nu mereu aveai posibilitatea sa tii de mana o persoana de sex opus...

Mie mi se par destul de educative. Mai ales pentru piticotii care abia invata sa vorbeasca.

Acum, daca polonezii au o problema cu asta e a lor in definitiv. Si ce vor face cu cei care detin acasa DVD cu desenul asta animat?! inchizitie? revolutia franceza?! sa fim seriosi.

Mai bine si-ar revizui decizia de a instala pe teritoriul lor bazele anti racheta... nu sa se lege de niste desene animate...

Hai ca m-am enervat!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ce exagerare! eu cred ca era un exemplu de prietenie, pentru ca toti au dat mana intre ei... Noi ne uitam la teletubies, din cand in cand, daca ii 'prindem' la tv si Bianca e tare incantata

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

...imi amintesc ca de mai multe ori m-am gandit ca Tinky Winky ar putea fi gay...cu posetutza rosie si multe manifestari mai femeline,ashea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

In primul rind, nu sint desene animate ci papusi animate ( n-o fi esential dar e important!)
In al doilea rind, aceste papusi animate intruchipeaza niste ET (extraterestri) si nu niste copii (oameni), in afara ca au cap, trunchi, membre.
De aceea, nici nu li se sugereaza sexul, nu au au haine si nu sint oameni, sint niste ET care au nume ce poate ca seamana cu numele din anumite zone ( dar se poate ca Laa-laa e baiat in Africa si nu fetita, Tinky Winky o fi fetita in Groenlanda, Dipsy cine stie ce-o fi, odata ce in US poti sa-i spui puiului tau baietel Robin si fetitei puiut tot Robin...cit despre Po...deja poate fi orice!)
Mi se pare o rautate sa gasesti chiar si-n "Teletubbies" conotatii si subtilitati rautacioase.
Acest serial cu papusi este creat de o echipa ajutata de oameni ce lucreaza cu copii (educatori, psihologi, animatori) si mi se pare greu de crezut ca ei ar fi lasat sa iasa pe post emisiuni care sa lase dubii sau intrebari aiurea despre sexualitate.
Mai curind cred ca stirea a fost preluata/tradusa aiurea !
Chiar sa gasesti conotatii sexuale in faptul ca doi ET se iau de mina...va rog!
Mai ramine sa incepem sa-i cuplam pe Bugs Bunny cu Ducky Duck, pe Tweety cu Sylvester, pe Tom cu Jerry ( ca prea se contreaza si urmaresc!) si cine stie ce-o iesi si cu Muppets (adevarul ca au cam multe pene, gene si margele, or fi drag queens?)

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ce imaginatie bogata mai au unii. Nu mai aveau de ce se lua? Chiar mi se pare aiurea...
Noi avem DVD-uri cu teletubbies si lui fii-meu ii plac foarte mult. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa le atribui astfel de conotatii acestor personaje pt copii (nici de la nume, nici de la forma lor), iar baietelului meu nici atat. Mare ti-e gradina, Doamne!

cu bebe2 & David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ei se iau de amarati astia care se tin de mana ... dar cei care isi smulg capul si se taie bucati si tipa unu la altu "esti stupid" tradus exact asa in ro ... de ei de ce nu se ia nimeni?
caut o zi intreaga desene bune pe tv pt pitic si numai cacari de genu asta gasesc... absolut oribil ce desene se difuzeaza in ro pt copii si ce programe oribile de tv pt cei mici sunt

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput