Pitiriazis in sarcina

Pitiriazis in sarcina | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

Mai fetelor am o mare belea.
Acum cativa ani m-am capatat cu pitiriazis si am facut sute de tratamente,dispare ptr un an sau doi si reapare,se pare ca asta este anul in care si-a facut dinnou aparitia.
Eu am facut multe tratamente care cred ca sunt interzise in sarcina ,mai putin cel cu clotrimazol,am citit pe prospect si nu este interzis in sarcina.
A mai patit cineva asa ceva?
Cum ati tratat?

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si eu m-am procopsit intr-un am cu Pitiriazis, si am fost disperata! Am facut mai multe tratamente cu creme locale, dar reaparea!
Dupa care am fost la o tipa care mi-a dat un tratament super-simplu si super-eficient! Il recomand tuturor!
Se cumpara sampon Nizoral, si in timpul dusului se samponeaza bine capul si restul corpului unde e prezenta ciuperca. Eu ma faceam, pana la brau! Se ramane cu samponul asta pe corp si pe cap 10 min, dupa care se clateste. Chestia asta se face 10 zile. Apoi se sta putin la soare! Eu una nu am mai avut treaba de atunci, de cativa ani buni!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si pot sa faca asta acum cand sunt insarcinata?

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Asta nu stiu! Intreaba medicul si farmacistul daca e voie Nizoral in sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, de Nizoral stiu si eu, dar crema!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Da, exista si crema, dar nu e la fel de eficienta ca samponul, mi-a explicat atunci dr ca aceasta ciuperca se localizeaza in primul rand pe pielea capului, deci, degeaba te dai doar local cu crema...de-aia ea reapare pt ca exista inca pe pielea capului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aha, am inteles. O prietena de-a mea s-a tratat cu crema si a avut succes.

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor am citit ca Nizoralul contine nu stiu ce substanta care nu trece prin piele si deci se poate folosi si la sarcina,dar mai sigur maine il intreb pe dr.

anca 16+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Si eu am avut aceasi problema cand eram in 30 de saptamani. Dermatologul mi-a recomandat sampon Nizoral si crema Travogen, cu care sa ma dau seara, dupa dus. Si sa fierb ce rufarie se poate, daca nu, sa calc pe interior. Intr-o saptamana s-a dus dar tratamentul e recomandat sa fie tinut o luna. L-am intrebat si pe ginecolog daca sunt ok nizoralul si travogenul si a zis ca nu-i nici o problema. Cu pastile nu ar fi fost de acord.

Mergi la inceput