Sterilet cazut ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si eu am tot mirena insa nu mi-a taiat acel fir scurt.. pe motivul sa il pot gasi daca vreau, "de 4 ani jumate - nu ma tentat sa il caut pana astazi - e acolo "

raportul de hormoni la mirena nu e asa de mare cum se crede... pe langa bariera hormonala mai sunt inca doua cai de a combate o sarcina, Mirena e singurul sterilet din silicon "in totalitate" si care actioneaza pe 3 cai in combaterea unei sarcini nedorite.

Cele de cupru sunt ff prost vazute in usa tocmai din cauza ca multe probele negative au aparut din cauza lor.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai mie mi-a zis dr ca nu trebuie sa simt eu firele, ci tre sa le poata scoate el atunci cand trebuie. Si le-a taiat in asa fel incat sa nu pot ajunge la ele...si nici sa auda reclamatii de la sot. Acu' e treaba lui cum il scoate..ca de ramas acolo nu ramane vesnic..asta e sigur.

Cerasela in mod sigur toate cele de aici am discutat cu medicii nostri ref la sterilete, ptr ca spre deosbire de alte contraceptive, ptr asta e musai sa ajungi la medic sa ti-l puna, asa ca n-am avut cum sa ratam si discutia aferenta. Iar in legatura cu simtitul firelor, uite o sa te contrazic spunandu-ti ca 2 dintre prietenele mele care au si ele sterilet, s-au dus urgent la dr sa le mai scurteze ptr ca le simteau domnii. Sterilete FARA fir eu una n-am auzit sa existe.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

am avut sterilet normal, tocmai ptr a evita pe cele hormonale..si nici acum n-as vrea sa-mi pun din celalalt, si evident ca nu de pret imi este mie...prost pus in nici un caz nu a fost, am mai cerut opinii de la dr ginecologi care mi-au explicat, in mare ca acelea de curpu sunt mai "alunecoase" si nu adera cum trebuie pe peretii uterului, si la anumite socuri se pot deplasa...si daca ar fi fost pus prost n-ar fi stat acolo mai bine de 1 an...
asa ca nu ma gandesc s-o arat pe dr mea cu degetul(nici nu-i frumos ) mai ales ca am mare incredere in ea si ne cunoastem de ani buni...marea pb mi se pare ca tb sa suport stresul de a nu stii daca sunt insarcinata

Mergi la inceput