Sterilet cazut ?

Buna
a mai auzit cineva sau a mai patit cineva asa ceva?
am fost azi la controlul de 1 an (am nascut de 1 an jumatate) si dr. a descoperit ca steritetul era cazut pur si simplu pe col in jos..partea proasta este ca nu se stie de cand o fii asa, eu nu mai stiu cand am avut ultima menstra...si ieri si azi am facut 2 radiografii ...mi-a facut si eco transvaginala si a zis ca n-a vazut nika...nu stiu ce ma fac daca se dovedeste ca sunt insarcinata
Raspunsuri

pisicuta si matei spune:
Eu din fericire nu am patit,dar am mereu emotii sa nu cada si il rog pe sotul meu sa verifice
Oricum se poate intampla sa pice;acesta fiind motivul pentru care este recomandat a se verifica periodic cele 2 fire si in momentul in care ti se pare ceva anormal sa mergi la gineco.
Nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi,s-ar fi vazut ceva la eco daca era.
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

roxanal spune:
uff, talamba sunt, eu nu l-am verificat niciodata..uff, prostia omeneasca e mare, zau asa..oricum, acum e tarziu sa-mi plang de mila..mare-i gradina ta Doamne, si multi prosti sarira gardul..cum naiba o fi posibil sa nu fii auzit pana acum ca se verifica firele?..parca-s tuta, nu-mi vine sa cred ca am putut fii atat de delasatoare si dezinfirmata

Gabbriela spune:
nu a fost instalat bine deaceea a cazut... nu ar fi trebuit sa cada.. cel putin medicu meu asa zice, un sterilet bine montat nu cade singur.
nici eu nu il verific, decat o data pe an cand merg la control....
PS: ce fel de sterilet ai avut?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

geliza spune:
eu am incercat sa-l verific singura, adica sa simt firele si surpriza....nu le gasesc...probabil ca le-a taiat dr atat de scurt incat eu nu le percep....eu am Mirena
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

lilina spune:
eu am o prietena careia i-a cazut de 2 ori steriletul in interval de 3 luni
avea d-asta ieftin de cupru
si eu cred ca nu i-a fost bine montat
dr.ei i-a zis ca nu i se potriveste ei tipul asta de sterilet si sa-si iau unul din strainatate "multiload" adica cu mai multe picioruse
i-am facut eu rost din Belgia cu 30 euro
tot dr.ei i-a dat sa ia 3 luni contraceptive pt.a i se ingrosa un pic endometru ca sa tina mai bine steriletul - nu stiu cat de bine a facut, avand in vedere ca aceasta dr.a fost si dr.mea si nu prea am fost multumita de ea....cam "urechista"Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

madau spune:
Eu am Mirena si nu am cum sa-l verific ptr ca mi-a taiat dr firele foarte scurt, tocmai sa nu le simt. Mi-a spus ca un sterilet montat bine nu are cum sa cada singur, decat in foarte rare cazuri, si atunci il simti (doare, sangerare abundenta, etc.). Insa noi astea cu Mirena suntem protejate de o sarcina chiar si in cazul in care se misca de la locul lui, asta a fost si motivul ptr care l-am ales..ca sa nu am "surprize"Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare

geliza spune:
quote:
Originally posted by madau
Eu am Mirena si nu am cum sa-l verific ptr ca mi-a taiat dr firele foarte scurt, tocmai sa nu le simt.
Madau...te pup....credeam ca a gresit dr (nostru

edit : scuze de off topic

Cerasela67 spune:
Exista sterilet cu fir sau fara fir, depinde de marca (producator). Cele din cupru (care cred ca acum nu se mai gasesc in Romania), fabricate in SUA au fost dupa umila mea parere cele mai bune (ma refer la Cooper T). Citesc si ma minunez,Mirena sunt sterilete hormonale, adica nu au nimic in comun cu cele din cupru, e problema fiecaruia pe care il alege, vrei hormoni n-ai decat sa iti pui Mirena (pe langa pretul ridicat iti asigura si o "bombardare" hormonala ), eu raman fidela celor din cupru, am avut 20 de ani fara probleme. Pot apare cazuri de respingere pt. ca in final este un corp strain pe care il ai in organism si de aceea apar aceste fenomene de "pierdere" a steriletului, poate fi si o montare deficitara, pana la urma nici o metoda contraceptiva nu e 100% sigura.
Steriletul daca e cu fir il verifici singura, nu cred ca medicul ii taie firul atat de scurt pt. ca apoi nu il mai poate el scoate, pe sotul tau oricum nu il va deranja si nu il va simti, tot ce am citit aici sunt povesti, ca e un banal fir nu o sarma! Ma doare capul cand citesc ce se scrie la acest subiect!Mai discutati si cu medicii care va pot lamuri. Eu nu sunt medic insa intreb cand aleg ceva pt. mine, nu mai iau dupa basme!

geliza spune:
Cerasela67...si totusi sa stii ca steriletul Mirena este cu fir.....si da, sa mai stii ca intr-adevar dr l-a taiat f scurt.....si nu aveai cum sa-ti pui acum 20 ani ca e mai nou....si nu e o "bombardare de hormoni"....si nu vreau sa nasc o polemica