Aspirante optimiste > 20 ani (109)
Raspunsuri - Pagina 25
andreutza23 spune:
pe mine sa nu contati cu testul pozitiv.in primul rand ca ma doare burta si in al doilea rand ca mie de la duphaston trebuie sa-mi vina la 30 de zile, nu la 28.
asa ca pe sambata ii astept pe domnii urati.
deci nici nu vreau sa aud de test.
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
andreutza23 spune:
multumesc oricum pentru sustinere. sunteti toate niste dragute.
ma bucur sa aud ca e bine baby.
- ianuarie 2006
Michelle81 spune:
Eu mai am cateva zile si cine stie poate va dau eu vestea cea mare oo ce mai visez si eu!
SUFLETEL te asteptam
Poze
Karina22 spune:
TextBUNA FETELOR!!! CE ATMOSFERA SUPER AICI LA VOI, MA PRIMITI SI PE MINE?VA CITESC DE MULT TIMP, AM SI SCRIS O DATA, DAR CEVA NU MI-A IESIT... VA PUP PE TOATE CA-MI SUNTETI DRAGI
Karina22
Teo2rina spune:
michelle,ce mult m-as bucura sa vii tu cu vesti superbune!
andreutza,imi pare rau,dar continua sa speri caci e tot ce putem face.
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png
elara spune:
'Neata, tuturor!
Sa aveti o zi minunata.
A mea din pacate nu a inceput minunat deloc. TB imi joaca feste
Z9 - 36,6
Z10 - 36,6
Z11 - 36,6
Z12 - 36,7
Z13 - 36,8
Z14 - 36,6
Z15 - 36,6
Azi - Z16 - 36,5.
Ieri la eco dr. a zis ca poate am ovulat deja ca nu vedea nici un folicul suficient de mare. Cel mai mare era de 10 mm.
Cine imi spune si mie cam care e ritmul de crestere al unui folicul? Mai am vreo speranta sa ma ovulez luna asta?
Teo2rina,eu citisem pe un site cu articole elaborate de medici, ca "TB scade cu 1-2 zile inainte de ovulatie si creste cu 1-2 zile dupa. Ovulatia de obicei determina o crestere a TB cu 0,2 grade Celsius si mentinerea acesteia ridicata timp de aproximativ o saptamana. Se poate estima ca perioada fertila se determina numai cand TB creste si ramane crescuta timp de 3 zile. TB din aceste zile ar trebui sa fie semnificativ crescuta fata de oricare alta zi din cursul unui ciclu menstrual."
Prin urmare nu se poate determina exact.
Ar trebui sa urmaresti si mucusul ca sa determini mai exact. Tot pe acel site scrie ca si cum se face asta. Numai ca nu ma lasa sa dau copy asa ca tot ce ma scris mai sus am retranscris eu. Daca vrei sa citesti mai mult intra pe google, cauta dupa cuvintele "sfatul medicului". Apoi intra pe site-ul acela, mergi in stanga la "Ghid A-Z", apoi mergi al litera F, apoi pe coloana din mijloc alegi cuvantul "fertilitate", apoi alegi articolul "Stabilirea fertilitatii" si citeste in special pagina "generalitati" si "metode".
Corivio, tinem pumnii.
Alina, am uitat sa te felicit si eu ieri. Abia astept sa vii cu vesti si de la eco. Ma bucur tare mult ca te-ai linistit.
Acum ma duc sa fumez o tigara ca m-am ofticat pe ovulatia mea care se pare ca imi trage teapa luna asta.
Si in plus..m-am umplut si de cosuri... pe bratze, pe spate... Eu am avut mereu probleme cu cosurile din cauza hormonilor si abia cand am inceput as iau AC am scapat. Acum vad ca au luat-o razna iar. Si ma tem ca o sa ma si trezesc iar cu chisturi ...
Voi ce stiti? Am prea multe folicule daca am 8 pe un ovar (dimensiune medie de 5 mm) si 10 pe alt ovar (cel ami marea vand 8 mm). Ar trebui sa imi fac griji? Dr a zis ca de la 15 in sus e problema, dar daca la CM-ul urmator mai apar nush cati altii?
Si colac peste pupaza am o groaza de foliculi si de ovulat nu ovulez.
Ufff ... scuze da' iritata si suparata pe chestia asta.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Am vb si eu cu Baby aseara, saraca cred ca am zapacit-o taote cu telefoanele... Va pupa pe toate sia zis ca nu scapam noi de ea asa usor.
Ionara, hai odata cu vestile. Cum a fost al dr?
Andreutza, noi oricum vom fi langa tine indiferent de veste. M-ai intrebat mai demult daca eu am folosit ceva dupa ce am extirpat o alunitza si am uitat sa-ti raspund: am folosit unguent actovegin.
Blanche, . Asa e, eu stateam pe burta si acum nici nu stiu ce sa fac. Care o fi gresit din medici? Trebuie sa ma lamuresc. Aseara am pus perne sub fund si nu m-am mai ridicat din pata pana dimineatza iar acum imi dau seama ca m-am obosit degeaba.
Michele, si nu mai fi asa timida. Ce daca nu cunosti pe toata lumea. Vorbind ajungi sa cunosti.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
monica11 spune:
buna fetele
OANA bravo pt spermograma sotzului, sa dea dumnezeu sa vina repede bebe de acum, itzi tzin pumnii, sa stii
Astazi, Z10 DPO..am facut un test de sarcina...clar negativ!!!! oricum nu am nici un simptom..dar se pare ca nu e nimic..voi mai incerca unul pe sambata.
pup fetele
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
andreutza23 spune:
da, elara, trebuie sa te lamuresti exact cum trebuie sa stai dupa . dar oare cum?sa te mai duci la alt medic?
cat despre chisturi nu stiu ce sa iti raspund.
- ianuarie 2006