Aspirante optimiste > 20 ani (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Mai scriu un mesaj sa fie 500 si va pup. O seara placuta!

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/h0JPm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Si cu aceasta ocazie sunt oficial declarata "MEMBRU JUNIOR"!

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/h0JPm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

fetelor polidinul sa da cu sau fara reteta?
multumesc tare mult!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Din nefericire Baby, facuse test luna asta si avea bebe de luan trecuta. Deci nu te baza ca nu are cum sa iasa negativ daca e bebe. Mai bine BHCG.

quote:
Originally posted by ariana1005

Iulia initial am zis ca fac vineri in Z10 DPO, pe urma am amanat-o pe duminica (Z12 DPO), iar acum deja incep sa ma gandesc sa-l mai am un pic pana marti cand se fac 14 zile DPO si nu are cum sa iasa negativ in fericitul caz in care este BB.

Fetelor, eu am fost la eco si sunt f incantata ca a iesit bine cu toate: uter pozitinat normal, nu retrovers cum stiam eu de la dr. de acum vreo 6-7 ani (care s-o fi inselat? sau s-a schimbat singur in timp?),ovare ok, endometru ok, toate bune.
M-am cam mirat ca (fiind in Z15) am 8 foliculi pe un ovar (cel mai mare de 5mm) si 10 pe altul (cel mai mare de 8mm). Credeam ca apare doar cate un folicul in fiecare luna, ba pe un ovar ba pe altul.
A zis ca probabil ca am ovulat deja si de aia nu vede un folicul mai mare.
Am iesit f increzatoare si vesela.
Acum...o sa imi mai fac si analizele de sange si secretie si "ii dam bataie". Si daca mai intarzie bebe mi-am propus sa merg sa vad permeabilitatea trompelor, poate sa fac si monitorizarea ovulatiei, iar sotul sa faca spermograma.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Bravo Vrmoana!!!!! Ma bucur de rezultatele bune!!!
Si daca urologul a zis ca e totul ok, atunci ce probleme aveti si de la ce?
Marryan buna. Ce mai faci?
Polidinul se da fara reteta.
Pupi la toate

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Spor la treaba.
Eu am program de ca dr. a zis ca e posibil sa fi ovulat azi dimi.

quote:
Originally posted by marig

eu plec la 4.
am multa treaba azi.spalat,calcat,curatenie...asa ca ma voi distra de minune asta seara

va doresc o seara minunata!!!

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Bravo Elara. Tu stateai pe burtica dupa ? Macar acum stii ca trebuie sa stai cu picioarele pe pereti.
Doctorul nu si.a dat seama daca s-a rupt foliculul mare? Eu stiam ca poate sa isi dea seama.
Oricum e bine sa stii ca esti ok pe 'dinauntru''

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Polidinul il iei fara reteta. E cutia de 10 fiole. Costa vreo 30 RON, daca nu ma insel. Chiar, asa de scumpe sunt?!! Nu m-am uitat niciodata pe bon sa vad cat costa... Mereu am luat si alte medicamente mai scumpe si n-am bagat de seama... Sunt facute de Institutul Cantacuzino. Probabil de-asta se gasesc doar in Romania.

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Doamne, ajuta, Ioana. [rugaciune]
Sa stii ca m-ai ingrijorat si pe mine. Sper din suflet sa ne anuntzi cat de curand ca esti sanatoasa si e totul bine. Te pup si sa stii ca imi placi foarte mult.
Trebuie sa recunosc cu rusine, ca initial ma cam calcau pe nervi sfaturile tale asa "categorice" (ca sa te citez) mai ales ca eu eram asa entuziasmata initial si apoi asa de dezamagita de CM-ul ce ma invadase... si ma simteam atat de neninteleasa...Numai ca nu am avut rabdarea si fortza, motivatia..nu stiu exact ce mi-a lipsit sa-mi argumentez parerea. In plus, dupa cum am zis m-am temut de o polemica. Apreciez foarte mult franchetzea ta si acum mi-ai devenit mult mai draga decat inainte. Te rog frumos sa ma scuzi ca m-am aventurat sa presupun ca ma vei contrazice fara sa fi incercat macar sa-ti expun si opinia mea. M-am pripit cu concluziile si a fost urat din partea mea.

quote:
Originally posted by numeioana

Elara, recunosc ca niciodata nu am gandit ca tine. Si de-asta mi-am facut mea culpa, pentru ca mi-am dat seama ca ai dreptate. Sunt cam rusinata ca nu m-a dus mintea sa realizez ce ai zis tu azi... Da, se pare ca asa stau lucrurile si de-acum nu voi mai fi asa de stricta in ceea ce priveste simptomele... Intr-adevar, pot fi induse de gandul ca poti fi insarcinata, dar pot fi si reale si daca e o sarcina ar trebui luata in seama din timp, ca sa nu ne trezim ca e prea tarziu.

Sper sa nu fie cazul meu

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Nu am chisturi deloc. Sunt tare happy.
Te pup dulce, dulce.

quote:
Originally posted by numeioana

Elara, abia astept sa vad ce raspunsuri iti da. Din pacate poate sa-ti spuna doar despre ovare si uter... Trompele nu se vad si de-asta ma oftic, ca HSG-ul e cam dureros.
Important e sa ai uterul normal si sanu vada chisturi pe ovare. Bafta multa!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput