Aspirante optimiste > 20 ani (109)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia25 spune:
ARIANA,nu te supara pe mine,dar bhcg nu fac decat dupa ce vad liniutele alea duble sau in caz de vreo nelamurire.cred ca 1-2 zile in plus pot astepta.
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
bitza037 spune:
hai ca ma duc pana la piata, ca vad ca nu mai sunteti, si citesc sfaturile voastre cand ma intorc
http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
numeioana spune:
Elara, recunosc ca niciodata nu am gandit ca tine. Si de-asta mi-am facut mea culpa, pentru ca mi-am dat seama ca ai dreptate. Sunt cam rusinata ca nu m-a dus mintea sa realizez ce ai zis tu azi... Da, se pare ca asa stau lucrurile si de-acum nu voi mai fi asa de stricta in ceea ce priveste simptomele... Intr-adevar, pot fi induse de gandul ca poti fi insarcinata, dar pot fi si reale si daca e o sarcina ar trebui luata in seama din timp, ca sa nu ne trezim ca e prea tarziu.
Sper sa nu fie cazul meu
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
monica11 spune:
BITZA unde ai gasit trat ala?
io din pacate nu prea pot sa-i dau sotzului tipul asta de tratament ca nu tolereaza mierea de albine...abia inghite produsele apicole si i le-am scos, chiar si BU nu-i dau ca e contraindicata la afectiunile prostatei....
fetelor, sotzul meu o sa faca spermograma sapt viitoare, are deja 3 luni de tratament, cel de la Livia, Irlandeza mi l-a dat, si va spun cum a reactionat organismul, poate se indura Dzeu de noi si ne trimite un bebe
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
bitza037 spune:
Monica, de care tratament te referi ca de unde il am????de cel al lui andritoiu????este sunb cel al Liviei, la naturiste si homeopate.
Gata ma duc la piata si vorbim cand ma intorc.Chiar vreau sa stiu parerea vostra cu privire la ce v-am spus
http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
monica11 spune:
BITZA, m-am uitat si eu la trat si homeopate si l-am gasit sunt si aiurita dar si accesez numai' aspirante' pe forumul asta, pt ca nu am timp efectiv...sorry
tot am zis ca iau o pauza de la servici..ca asa nu se mai poate..
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
numeioana spune:
Fetelor, ce-ati mai scris azi!!! Acum abia am citit din urma.
Laura, aseara n-ai fost la eco?! Ce face bebe? Nu ne-ai spus...
Alina, felicitari si bafta in continuare!
Underqueen, unde esti, ca noi doua numaram impreuna!
Ariana, Iulia, bafta multa si voua, sa vedem doua liniute!
Ramonella, frumoasa burtica!
Am citit si eu de Andritoiu si de rezultatele lui miraculoase. As da oricat numai sa stiu ca vine bebe!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Blanche25 spune:
Si eu am citit despre A. Sunt totusi si fete care nu au reusit.
mai stiu ca tratamentul pentr femei (nu e cazul nostru surioarelor) e mult mai ieftin decat cel pentru barbati. ASa cum la el preturile difera de la o persoana la alta.
Oricum multe fete au reusit, ce nu stiu eu acum este unde era problema, la ele sau la ei.
Monica eu ii dau si BU desi are pb de prostata. Pana acum nu s-a plans de nimic. Tinem pumnii stransi stransi sa iasa super buna spermograma!!!!!!!!!!!!!
Si eu ii dau tinctura de propolis, polen si laptisor de matca.
maybe baby? -august 2005
Blanche25 spune:
Bitza noi nu avem oligo, avem ''doar'' astenozoospermie, necrozoospermie, teratozoospermie, pe scurt nu avem probleme de cantitate ci de calitate. Sunt lenesi, si cu forme anormale.
maybe baby? -august 2005
elara spune:
Eu am ramas in urma cu cititul, asa ca daca sunt in urma cu noutatile, va rog sa ma scuzati.
Voiam sa va spun ceva ce tocmai am aflat:
Cica pentru a face inca un copil este nevoie de cel putin 3 ani de asteptare pentru a da corpului sansa sa se refaca, adica sa se recalcifieze. In caz contrar exista un mare risc ca mama sa faca osteoporoza si sa aiba probleme mari cu dantura, deoarece sarcina consuma foarte mult calciu din organismul mamei.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca