Frizeria Ciufulici

Frizeria Ciufulici | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Am cautat pe net un site de-al lor, dar nu gasesc nimic. Stie cineva un nr. de telefon de la coaforul Ciufulici de la Obor?? Multumesc.

Sa il ajutam pe Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

N-ai scris bine denumirea...e CIUFOLICI (nu Ciufulici) de aia n-ai gasit nimic. Uite aici situl lor http://www.ciufolici.ro

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

aaaa, pai nu am stiut Multumesc mult. Gata, nu mai am nevoie de subiect. Te pup.
Sper ca aici sa stea la tuns ca in alta parte nu am reusit. L-ma tuns eu si l-am facut franjuri.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Anda141, eu nu stiu cum e la Ciufoliciul din Obor, dar la ala din Piata Amzei e jale.
Am mers vreo 2 ani acolo, avem si legitimatie de membru, deh , dar in tot timpul asta o singura data am nimerit o tipa care sa-l tunda bine. Sunt atat de slaaabeee , nu-ti poti imagina.
De fiecare data mergeam la alta tipa, sperand ca o sa-l tunda ca lumea.
cand am nimerit-o pe tipa asta buna, i-am luat nr. de telefon, pt. programare. Pana data viitoare cand am mers, plecase de acolo . Le schimba intr-un ritm...
Asa ca, tot am nimerit tipe care numai il ciunteau ...si asta pentru doua sute si ceva de mii. Nu merita!!!
In banii astia ii dau coplilului un cosulet din care sa-si aleaga o jucarioara. Asta-i alta tampenie. Pun jucarioare din alea chinezesti de 10 mii bucata...
A, da, si te trateaza cu un ceai sau o cafea . Dintr-o ceasca si farfurioara din care se scurge apa la tine pe fusta :-)))
Concluzia: mie nu imi plac! Pam-pam! :-))

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am dus-o mereu pe Alex la Ciofolici, la ala din Obor pana de curand, acum e unul nou pe Lacul Tei. Cred ca e mai aproape si de tine, numai ca gasesti mai greu loc de parcat. Si aici e mai mereu gol, ca e nou.

Uneori am fost super multumita, alteori nici bretonul nu i l-au tuns bine. Dar una peste alta sunt mai rabdatori cu copiii. Preturile insa cam mari. La Alex pentru un tuns si un uscat am dat 200 de mii.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput