Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 6
cosmi1975 spune:
DANAE sunt sigura ca o sa iei cadori minunate
ANASOL sa aveti grija de nora mea ca.....
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
monica70 spune:
Eu la asta e posibil sa merg:
http://www.camerehotel.ro/coment.php?id_hotel=674&hotel=CARAIMAN&oras=Mamaia&tara=Romania#
Eu vreau cu mic dejun si pranz,ca Diana nu are rabdare sa stea pana vin chelenerii sa ia comanda pe la te miri ce restaurant.Asa avem sanse sa fim serviti imediat,plus ca la micul dejun e "suedez" la ce am ochit eu. Cina o sa o luam pe unde apucam ca si asa seara bagam plimbari.Hotelul asta e chiar in nordul statiunii,e liniste ,plaja larga,goala si curata,are piscina,loc de joaca pentru copii,referintele pe net sunt f.bune ... Si dupa ora 18 o luam la trap spre sud la aglomeratie si galagie sa aiba parte si husbandu' de distractie Pana la ora 22 ii ajunge sper
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Giova spune:
l-am spalat acum cu ceai de musetel, ii voi pune si ser fiziologic. sa vedem ce si cum pana cand mergem la dr. sa ne trimita ea, daca e cazul, la un oftalmolog.
Moni sper sa nu fie conjunctivita, caci sa vezi ce aud parintii aia de la mine..... stim cum se iau adeverintele medicale in Ro.
ar trebui sa merg si eu la Munteanu si sa vada el ce are Marco, daca e tot conjuctivita ii spun in fata ca a eliberat un mare fals.
nu e urat nici hotelul tau.
Anasol mersi. e misto hotelul. acolo va sta si Any cu Ioana?
Dana, Cosmi .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
szaboali spune:
Giova la Marcolino sper sa ii treaca repede.Si la Iarina ii lacrimeaza un ochisor nu asa tare cat sa i se lipeasca dar la ea sigur e de la curentul din masina...poate si la Marco e asa.
Monica bine ca nu te-ai trezit pe nota de plata si cu mancarica Dianei
Dana , Anasol , Cosmi
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
toanca spune:
Neata si de la noi.
Giova, n-am stiut ca e soacra ta...vorba Alinei....daca stiam taceam din gura
Sa speram ca nu are Marco conjunctivita.
Pupici sa se faca bine.
Dana, cum e la camin?
Cat o lasi sa stea acolo?
Ti-am vazut piticele : scumpe foc; iar tu ai slabit foarte mult. Bravos!
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
dana_ene spune:
Giova, si eu cred ca e tot conjuctivita. A avut si Oana mea asa ceva odata. Iar conjunctivita este contagioasa!
Dar nu ma mira faptul ca acel copil bolnav a primit aviz de intrare in colectivitate. Sunt atat de multi copii bolnaviori care vin la gradinite si ii imbolnavesc pe toti colegii, iar asistentele ridica din umeri si spun ca atata timp cat parintii aduc avize de la medicii lor de familie ele nu au ce face.
Asta este obraznicie, dar ne confruntam cu asemenea cazuri, trebuie sa recunoastem.
Sanatate multa !
Moni, pai eu tot la Caraiman merg, dar fiindca tu vei merge in august iar eu in iulie, o sa pot sa-ti dau multe informatii si sfaturi cand o sa revin acasa.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
ANASOL am calculat si cam tot acolo ajung la pret si la hotel Caraiman la 3 stele (sunt si camere de 2 stele curate cica).Doar ca nu gasesc la Astoria decat oferte de 6 nopti .Nu te poti interesa la receptie daca in august se pot prelungi sejururile? Noi am mai facut mai demult asa,am platit 10 nopti si am stat 12-13 de exemplu. Si Astoria e in zona bunicica,chiar in centrul statiunii,e mai aglomerat dar nu chiar nebunie ca in sudul ei.
monica70 spune:
DANA super nu stiu de ce tineam minte ca mergi la PICCADILLY ,poate si pentru ca amandoua sunt pe malul lacului Unde mergi al 2 sau la 3 stele ?
alin@ spune:
Gio, tin pumnii sa nu fie conjunctivita.
Monica si Anasol, anul trecut am stat si noi in Mamaia 3 nopti si am mers la niste prieteni care stateau la Astoria si arata super, e renovat. Inca ma gandesc cum se numea cel la care am stat noi Cred ca Perla.
dana_ene spune:
Toanca, mersi, mersi. Eu nu-mi dau seama ca am slabit, am ramas cu burtica si asta ma supara teribil.
Oooo, la camin e bine. Oana adora sa mearga la camin, ii place de educatoare, de "colegii ei", despre care ne vorbeste tot timpul. Au si foarte multe activitati (spectacole de teatru, excursii, ore de muzica, acum fac repetitii pentru un dans cu care vor participa la un spectacol de 1 iunie, lectii de inot la bazin).
Mai au diverse "teme pentru acasa" si e foarte incantata. Si eu de asemenea. Ieri de exemplu a trebuit sa-si faca autoportretul. Aoleuuu, a iesit o chestie ciudata: un cap urias cu un par ciufulit si mainile si picioarele care ieseau direct din cap. Stati ca va arat desenul: www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20070529" target="_blank">AUTOPORTRET OANA
Deocamdata o las doar la program scut, adica o aduc acasa dupa ora 13:00, dupa masa de pranz mai exact.
Dar de anul viitor o voi lasa program lung, fiindca de la 1 septembrie o sa reiau serviciul.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003