Doar pentru tatici...cum va implicati ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Taticule, eu in locul tau(desi nu sunt panicoasa) m-as fi dus sa-l vada un dr. Daca zici ca si-a perforat buza, probabil ca ar fi avut nevoie de vreo doua firicele sa i-o prinda. Cu dintii iarasi, numai un medic se poate pronunta daca sunt afectati sau nu.
Bafta multa, sper totusi sa nu fie prea grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Vreau sa imi spun si eu parerea, in legatura cu acest subiect. Si eu am un sot care se implica 100%, atunci cand nu este la munca si in cresterea copiilor si in treburile casei, cumparaturi etc. Asa a fost de cand ne-am casatorit, eu sunt de principiu juma-juma. Nu cred ca as putea sa stau cu un om, in conditiile care, am veni amandoi de la servici si eu sa ma ocup de toate treburile, mancare .... si el sa se uite la tv sau sa citeasca ziarul. Oricum, problema mea este urmatoarea: sotul meu are cateva femei, colege de serviciu, cu care mai discuta, schimba pareri despre cresterea copiilor si care nu rateaza nici o ocazie sa spuna (vai ce norocoasa este sotia mea, ca sotul meu nici nu se pune problema sa faca aia sau cealalta). Si ma gandesc ca nu e prea bine sa i se spuna de prea multe ori lucrul asta, ca poate "si-o ia in cap", cum se spune (mai imi scoate ochii cateodata, "ce sot bun este el"), mai ales in conditiile care mie mi se pare un lucru absolut normal, ceea ce face el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

tati al nostru este cel mai bun chiar daca nu face totul prin casa sau nu le face baita sau sa-i stearga la fund se ocupa de ei f mult si ma ajuta cand am eu nevoie sa merg la coafor sau la cosmetica si nu l-am schimba
nici pentru cel mai bun si harnic tatic din lume si dragele mele nu-i mai laudati atata ca li se urca la cap ce daca fac fiecare tata are rolul lui chiar daca nu este de marca sau sa indeplineasca un anumit stas nu credeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu imi provoc sotul sa se implice. Merge cu noi in parc, ii dau lui un copil si eu unul, trimit copiii sa-l antreneze la joaca.....
Totul sa vrea si el. Imi place cand vine seara, sar pe el si se harjonesc prin casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ranena spune:

Al meu sot e jumatatea mea.
Adica ce fac eu face si el, de la bucatarie (uneori face mancare mai buna ca a mea) la facut curat (si nu pentru ca ii spun eu -ci cand ne apucam facem impreuna) si in special la ingrijit bebe (lapte nu da la bebe pentru ca inca alaptez-bb are 7 luni)insa sincer nu gasesc alt lucru pe care sa-l fac eu si sa nu-l faca el (baita, papa, plibare, schimbat, jucat).A... mi-am adus aminte un lucru (deci, doar 2 lucruri): eu sofez, el acum da de carnet.

Ranena

fericirea e in tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MacAlexandru spune:

Sunt sot, pana la nashterea puiului o dadaceam pe iuby, acum imi dadacesc fiica. Sunt programist shi toata casa ne este plina ce laptoputi, CPC shi altele. Cand numi pot gasi ceva(telefonul, CPCaul) caut intre jucariile ele, mami se supara cand stau cu puiu la caclculator dar mie imi place) .Acum asteptam un baetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaiC spune:

Va salut!
Sunt un tatic dublu - Rares 2ani si 9 luni si Oriana, 5 luni. Incerc sa tin pasul cu evenimentele si sa ma implic cat mai mult in viata lor.
Trebuie sa recunosc ca bb2 a ridicat mult stacheta, e nevoie de mult mai multa energie si atentie distributiva, si mamele reusesc sa se adapteze foarte bine. Eu nu prea, sau (ca sa dau vina si pe altii) noi barbatii nu prea. Ma simt mai putin vinovat cu formularea din urma
Constat ca sotia mea reuseste sa fie mai organizata si mai eficienta decat as fi banuit eu ca poate fi.
Ajung destul de tarziu seara, imi mai ramane timp doar pentru a-i face baie lui Rares. Ne mai jucam putin si il culc, timp in care "fetele" urmeaza aceeasi pasi.
Nici o seara fara poveste, asta e deviza culcarii, si baietelul meu are o memorie foarte buna. Nu poti scurta nici un paragraf, pentru ca te sanctioneaza imediat.
Povestea de seara este apogeul timpului meu petrecut cu Rares. In week-end ne jucam impreuna inventand sau amestecand cuvinte, facand versuri, oricat de puerile ar fi ele. Din una in alta am reusit sa inventez cateva povesti, parte din ele fiind si pe blogul meu. Va invit sa le cititi si voi.
Asa ca seara, la culcare, ne retragem impreuna in povestea noastra, acolo unde numai noi stim ce preferinte are ariciul Gopi sau ce vor manca pisicile la micul dejun.

Mergi la inceput