***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 22

ckristina spune:
 va multumesc tuturora pentru incurajari!
felicit proaspetele mamici si le doresc multa sanatate atat lor cat si bebeilor.
mai am si eu un pic... pana luni cand mi se face cezariana; as vrea sa intreb fetele care au nascut prin cezariana ce anestezie recomanda??? totala sau partiala???
cristina 
 39+  BIANCA MARIA

poohy spune:
 Chris, 
 De ce sa ma supar? La alcool nu ma bag... Am ocolit toata sarcina, nu beau acum. Raman la ceai de zmeur. Cu greutatea chiar nu stiu ce sa zic, ca eu toata viata numai problema inversa am avut-o
Arthurana mai scrie la "bebelusi made in USA" http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99104&whichpage=10
Am mai colindat pe acolo si am vazut ca e bine ;)
Dar de ce sa nu se spele/lucreze azi? Nu e sarbatoare in calendar
Anca 
 40+3 
poze
bebelusa

michigan spune:
 felicitari proaspetelor mamici: liviana, didi, monytza
iar pentru elteka si kay pun in continuare 

in caz ca nu s-a intamplat inca minunea
cocolici nu dispera, unii copii mai intarzie, le place lor acolo la mami in burtica, si nu cred ca tb sa-ti fie frica de inducere, nu au de ce sa fie probleme chiar daca este putin ajutata mama natura cum zicea cineva
poohymultumim pt lamuririle acelea cu actele, ai venit la timp, chiar voiam sa intreb...
sa pun niste 

si pt tine?
poate aude bebe galagie si isi da seama ca este asteptat! ![]()
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare

Florentina Roman spune:
 Gata, m-am lamurit: ptr alocatia lui bb si ptr indemnizatia de nastere nu trebuie nici o adeverinta, oricum intre timp sotiorul rezolvase...
Chris, si eu am revenit la greutatea dinainte de sarcina intr-o saptamana, din lipsa de pofta de mancare si de ciuda ca nu prea am lapte. Acum mai am pe cap si boala lui Tudor.
Eu il dau pe bb cu crema la fund numai daca vad ca e iritat, altfel nu. Folosesc o crema pe baza de extract de musetel si oxid de zinc de la Bubchen.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

pauly spune:
 fetele am pus poze cu MONYTZA si MARIA ANTONIA pe mailul nostru comun!!!!!
ii o superbete de fetita
...si mamicuta ii foarte frumoasa
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea

addinel spune:
 pauly multumim de poze... tare frumusele si pitica si mamica... iat monytza e atat de fericita, se vede pe ea... eu cand nasc, sa imi vad si eu bebelina? 

38+
 "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi  si in cele rele...cand vin nechemati."  

alynta27 spune:
 Monytza sa fii sanatoasa si sa va traiasca minunea!
Andrada insanatosire grabnica!
   Alina-Mirela 
 36+ cu 
  DAVID
Poze burtica
Pozele mele

michigan spune:
 vai... e o scumpitza maria-antonia 
si mamica ei la fel
 pentru ele si sa vina repede si sanatoase acasa
plus un 
pt pauly ca ne-a dat posibilitatea sa vedem cele doua frumuseti!
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare

timur spune:
Mai fetelor chiar nu se poate intra in "clubul" vostru? Am postat si eu si chiar nu m-a bagat nimeni in seama. Ce trebuie sa fac ca sa merit atentia voastra?

pauly spune:
 addinel, michigan
.ptr mine ii o onoare ca am pus primele poze ale micutei Maria Antonia.![]()
addinel nici eu nu mai rabdare!!!vreau sa-mi tin in brate printesica care i-mi rupe burtik cu miscarile ei puternice.
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea