aceeasi nasi la bb2?

aceeasi nasi la bb2? | Autor: carrie

Link direct la acest mesaj

care e traditia fetelor?

la al doilea copil trebuie aceeasi nasi sau ar fi bine altii?

pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu stiu care e traditia dar eu nu as pune aceiasi nasi la amandoi copii din multe motive.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si daca o sa am 5 copii o sa aiba aceiasi nasi. Nu stiu, dar in zona Munteniei asta e traditia si mi se pare normal sa fie asa.

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Traditie sau nu ... se poate si aceiasi nasi la doi (sau mai multi copii) si cu nasi diferiti. Si noi am decis sa punem aceesi nasi (nasii nostri de cununie) la copiii nostri daca o fi sa avem mai multi. Pt. ca ne intelegem fff bine cu ei si ne face placere ...

Depinde de voi ... daca iti face placere sa ai aceeasi nasi la copii, daca va intelegeti bine ... traditia iti permite si una si alta ...

Sau intreaba un preot ca sa fii mai linistita ... o parere mai in tema ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

depinde cum doriti voi , se poate si aceiasi nasi si alti nasi. noi avem nasii de cununie care ne-au botezat si cei trei copii. deci nu e o regula fixa. sau, daca e cu suparare, ca sa impacati si capra si varza puteti pune si nasii lui bb1 + 1,2,3... alte perechi de nasi.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Traditia mai nou e cum doresc parintii...Sa-si puna aceeasi nasi pentru toti copiii lor sau la fiecare copil cate o pereche!
Cum aveti voi placerea!!!Important sa aiba copilul nas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

nasii nostri de cununie ne-au botezat toti copiii. ne intelegem foarte bine si nu avea nici un rost sa-i schimbam.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

In primul rand important este cum simti fata de nasii primului nascut.Daca simti ca sunt nasii potriviti, ce te impiedica sa ii alegi pe ei? Cred ca si pentru copii este bine sa aiba aceiasi nasi, pentru ca stiu cazuri cand copiii au nasi diferiti si un copil primeste de ziua lui o jucarie iar celalalt un sac de jucarii, posibilitatile sau darea de mana fiind diferite. Si copiii vad asta si sufera.
Noi am botezat o fetita si parintii ne-au propus tot noua sa il botezam si pe urmatorul. Si stiu ca voi avea grija sa asigur egalitate intre ei intotdeauna.
Asta in cazul in care si nasii sunt de acord, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Nasii nostri de cununie sunt si nasii fetitei ,si vor fi si nasii copilului pe care ne dorim sa-l mai avem.Asta pentru ca suntem mai intai prieteni,si ne intelegem de minune.

Iolanda,mamica de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

Traditie sau nu fiecare face cum crede.
Eu nu am lasat nasii nostri de cununie sa ne boteze copilul si deja m-am gandit ca bebe 2 sa fie botezat de altcineva (nici nu e programat bb2, dar zic si eu asa).

Mergi la inceput