Coduri Reksio
Raspunsuri - Pagina 5
Kitty_13 spune:
quote:
Originally posted by frtlsorin
la REKSIO SI MASINA TIMPULUI stie cineva cum trec de acele cercuri care trebuiesc asezate intr-o ordine de la STATUIE ca sa deschida galeria?
dediu
Dupa ce castigi turnirul intri in cortul regelui si in spate o sa vezi stema (tine minte stema si culorile) pe care trebuie sa o recompui in acele cercuri care vor deschide galeria de sub statuie. La turnir, ca sa-ti fie mai usor, lasa-i pe cavaleri sa se bata intre ei si tu te bati doar cu ultimul din cei 3.
marius73 spune:
Are cineva idee cum se inving gastele disperarii la Reksio si magicienii? Cand stai pe zidul universitatii? Sunt prea multe si nu le pot opri pe toate!
Multumesc
davidutz spune:
Salutare tuturor!
Baietelul meu are probleme cu Tribul Gainilor din REKSIO SI INSULA PIRATILOR. Sunt 6 gaini si probabil trebuiesc puse sa cante intr-un anumit mod(???). Va rugam un mic ajutor!
davidutz spune:
[quote]Originally posted by tibi_95
zicetimi si mie codurile de la erksio si ozn cand esti la aeroport plssss
2288
Kitty_13 spune:
quote:
Originally posted by davidutz
[quote]Originally posted by tibi_95
zicetimi si mie codurile de la erksio si ozn cand esti la aeroport plssss
2288
Codul este 2288
Kitty_13 spune:
quote:
Salutare tuturor!
Baietelul meu are probleme cu Tribul Gainilor din REKSIO SI INSULA PIRATILOR. Sunt 6 gaini si probabil trebuiesc puse sa cante intr-un anumit mod(???). Va rugam un mic ajutor!
Trebuie sa le pui sa rosteasca in ordinea urmatoare: pe o suta + de butoaie + de vin + trezit + incapatinatilor + deschideti odata SAU pe o suta + de butoaie + de vin + trezit + deschideti odata + incapatinatilor. Nu-mi mai aduc aminte exact!
Kitty_13 spune:
quote:
Originally posted by marius73
Are cineva idee cum se inving gastele disperarii la Reksio si magicienii? Cand stai pe zidul universitatii? Sunt prea multe si nu le pot opri pe toate!
Multumesc
Marius
Si noi tot aici ne-am blocat! Chiar a reusit cineva sa treaca de ele?
davidutz spune:
Multumesc Kitty, insa gainile doar "codcodacesc", iar seful tribului ne imbie sa-i luam fata de nevasta (!). In acest moment Reksio nu se poate misca !? Este o problema de instalare a jocului? Va rugam sa ne ajutati! Multumim!
Kitty_13 spune:
quote:
Multumesc Kitty, insa gainile doar "codcodacesc", iar seful tribului ne imbie sa-i luam fata de nevasta (!). In acest moment Reksio nu se poate misca !? Este o problema de instalare a jocului? Va rugam sa ne ajutati! Multumim!
Dai click pe fiecare gaina in sens orar incepand cu cea mai apropiata de cotetul reginei (asta dupa ce regina - sau printesa ?! - s-a plans ca i s-a stricat discul de la patefon) pana cand gainile incep sa cante singure.