MIHNIUTA, dar tu cu ai reusit sa gasesti modelele yahoo cu chitara, cu harpa, cu tobele si cu cantatul la telecomanda pentru ca eu nu le gasesc...!
si in afara de reksio si kretes misterul celei de a treia dimensiuni, se mai gasesc caarti reksio?
la reksio so ozn-ul cum fac sa culeg griul pentru combustibil?
la reksio si comoara piratilor care e ordinea in care trebuie sa cinte sticlele de la regina? multumesc
pacat ca nu se mai gasesc carti reksio.... dar iti spun cum sa culegi graul, trebuie sa apropii nava spatiala pana cand kretes spune il parasesc pe harciog atunci diesel va culege graul
si eu ma-m incurcat la sarcina cu muzica pe care mi-a ceru-to regina de la reksio si comoara piratilor.Nu imi spune nimeni?O sa va ajut si eu candva!
eu nu am nevoie de ajutor nu la sticle la gainile de afara dai clic pe ele in ordinea in care merge ceasul
CHIAR NU A CUMPARAT NIMENI REKSIO SI KRETES IN ACTIUNE ,NIMENI NU L-A VAZUT PRIN MAGAZINE
=
m!chn3@
quote:Sunt la inceputdaca nu leai vazut.....
Originally posted by CIRIPANDEL
MIHNIUTA, dar tu cu ai reusit sa gasesti modelele yahoo cu chitara, cu harpa, cu tobele si cu cantatul la telecomanda pentru ca eu nu le gasesc...![
biz]