Iasule, mandra cetate (54)
Raspunsuri - Pagina 7
GabrielaG spune:
Deci eu acum am venit ciuciulete de la Tg din Copou unde am stand cu accesorii de carnaval. Tg tine pana duminica inclusiv, e frumusel, au si scena amenajata, e si un tobogan gonflabil, trenulet, tot felul de corturi cu Kurtosh, chestiute din lemn, jucarii, florcele, fructe, palarii, etc....
Moldova Mall organizeaza ceva cu pirati, au construit o corabie in fata si va fi Cpt. Jack care va da dulciuri copiilor si tot felul de esarfe...nu stiu sigur.
Hala centrala are si ea un clovn pe piciorange, vrajitori, Harry Potter si la fel se vor da dulciuri copiilor si va fi Vevrita tirigong toata ziua,....va zic ce-am citit pe afise.
Am inteles ca mai este o fundatie care organizeaza ceva cu costume si la Iulius Mall am auzit o reclama la radio, dar pe jumatate...asa ca nu va pot informa.
Va astept maine in parc, numai sa nu ploua prea tare.
Pupici si la multi ani copiilor nostri minunati.
Cu drag,
GAbriela si baietii
palmyrah2002 spune:
LA MUUUULTI ANI !
Sa ne traiasca copilasii,si noi pe linga ei,sa fie sanatosi si fericiti si sa primeasca multe cadouri astazi!Petrecere frumoasa!
Pupici de la noi!
Darria spune:
La multi ani! pt. toti copilasii. Sa creasca sanatosi, sa fie destepti, fericiti si sa-si bucure parintii
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor copilasilor si parintilor cu suflet de copil!
Miha si Robert
adi69 spune:
La multi ani tuturor!
Fie ei pitici mici sau mai marisori,adolescenti sau adulti cu suflet de copil!
Deci Gabriela,azi am de umblat pe la mall-uri..
Eu ce ma fac..afara e putin racoare si fica-mea a insistat sa se imbrace cu rochita primita cadou,din panzica si cu bretele.Fara ciorapi..am reusit sa o conving sa ia macar un sacou deasupra..sacou pe care l-a azvarlit cat colo cum a intrat in gradinita..sa se vada rochita cea noua care se ridica de tot cand se "invarteste"...
I-as lua haine s-o schimb cand o iau la pranz(tinand cont ca mergem pe ici pe colo)..dar nu stiu daca o sa am succes..:(
Tocmai azi si-a gasit sa fie mai racoare..
adi69 spune:
Pana la urma a fost chiar bine ca am imbracat-o in rochita subtire..N-am mai ajuns pe la HA;a si Moldova,a fost cineva ,sa ne spuna si noua cum a fost?
Azi mergem in Copou.