Iasule, mandra cetate (54)
Raspunsuri - Pagina 28

marilu2004 spune:
kriss79, mersic. nici nu stiam ca nu mai e circul acolo...
Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)

ionika spune:
Herra, am vazut si eu articolul asta:http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/hai-la-statiune/15964/468/
Piscina special pentru copii stiam ca e cea de la hotelul Union.
Ioana

Danna_36 spune:
'Neata. Cum se chiama "directia" aia de la Gara, unde duceam nu stiu ce acte legate de copii si indemnizatii pt concediile de crestere a copilului, alocatii, etc? Scuze ca sunt asa ambigua, am nevoie de un nr de telefon de acolo si nu stiu sub ce nume s-o caut in cartea de tel sau pe net.

Danna_36 spune:
Multumesc mult, Ionika!
Am gasit-o cu ajutorul tau, iata aici datele de contact poate mai trebuie cuiva
0232/210980 DIREC#354;IA DE MUNC#258;, SOLIDARITATE SOCIAL#258; #350;I FAMILIE IA#350;I - Secretariat/centrala Ia#351;i Str.Str#259;pungerea Silvestru Nr.1
0232/213887 DIREC#354;IA DE MUNC#258;, SOLIDARITATE SOCIAL#258; #350;I FAMILIE IA#350;I - secretariat/centrala Ia#351;i Str.Str#259;pungerea Silvestru Nr.1 (la nr asta am vorbit eu)

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
Sunt fete prin capat CUG ca as ne intanim la plimbare?

Pe unde va plimbati voi?Ca pe mine ma tampeste de cap soarele asta...In timpul saptamanii sunt la serviciu,dar ne putem vedea sambata sau duminica...Nu stiam ca suntem vecine...

Miha

carmenp spune:
la multi ani, Rares Stefan!! sa cresti mare, sanatos si norocos alaturi de mihnea
cristinico, felicitari, sa`i stapinesti sanatoasa si sa-ti aduca multe bucurii, sa vina berea si bitlanu`
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Rares! Sa cresti mare si frumos!
Miha si Robert

mariussimiuc spune:
Stie cineva pana la cat au program cu publicul cei de la BCR,din Podu Ros?
Miha si Robert

aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Stie cineva pana la cat au program cu publicul cei de la BCR,din Podu Ros?
Pana la 17.30-18.00 (daca apuci sa intri pe la 17.30 stau sa te rezolve)