Iasule, mandra cetate (54)
Raspunsuri - Pagina 20

l_carmen2003 spune:
Ieri am avut serbarea cu Alex. A fost bine, a spus frumos poezia, tare si clar... Dar la ultima strofa, doamna l-a intrerupt si a inceput alt copil poezia. La ce Doamne iarta-ma ii dai copilului poezie de n-spe strofe daca nu il lasi sa o spuna toata, mai ales ca o spune corect si bine?
In rest? doar o parada a copiilor costumati, fara cantecele si fara dansuri... inteleg ca pleaca si e grupa mica, dar chiar asa? Partea buna a fost ca dna directoare ne-a scutit de data asta cu prezenta si nu ne-a mai tinut un super lung si insipid discurs despre management, psihologie si pedagogie... pe caldura aia nu a riscat.
In mare, Alex a conchis ca 'nu a fost serbarea mea, ci a doamnei..., nu intelegi?'
L-am inscris pe copil la gradi la Sf. Paraschiva si mi-a cazut fata cand am auzit ca au 350 de copii! Dincolo erau 40 mari si lati! Adica aici vor fi grupe de 35-38 de copii, aproape cat in toata gradinita Bethania.
In fine, asta e... sper sa nu fie un soc prea mare, sa se gaseasca cu 35 de copii in grupa, dar se va obisnui el, ca e tanar...
I-am luat role si m-a dat pe spate ca merge aproape natural... prin casa deocamdata ca abia aseara i le-am luat. Azi cand l-am dus la gradi voia sa mearga cu rolele.
batool bine ai venit!
anasol sa-ti fie de bine! cum e apa marii si unde ai fost?
alyna iti tinem pumnii!
Va urez o zi buna si va las, ca nu se stie cand si cat internet mai am... ma gandesc sa merg sa ma razboiesc cu astia de la rds dar am inteles ca nu ai cu cine, ca au conducere noua si batuta in cap care nu are nici o grija cu satisfactia clientului.

miki68 spune:
Carmen, ia fa o reclamatie la office@iasi.ojpc.ro. Si eu am avut probleme cu RDS (nu mi-a functionat tel. mai bine de o luna). Dupa ce am facut reclamatia am sunat la 278234 - OJPC Iasi si am vorbit cu d-na Popa (directoarea) care este foarte amabila. Ideea e ca la doua zile dupa reclamatie, problema s-a rezolvat (cu bombaneli din partea "baietilor" de la RDS ca de ce am reclamat la OPC).
cristina d.

ralnied1 spune:
Salutare!
Eu-s pe-aci!
Raspund prezent, ca m-a dat lumea la disparuti.
Sunt bine, cu treburi pana mai sus de cap, si la munca si acasa, cu sauna la birou si in casa semi-sauna... :D
In rest, nu-s noutati de nici un fel.
Va pupic si ma reintorc la munci! :(

GabrielaG spune:
Gata, am terminat si noi cu serbarile, am reusit sa le prind pe amandoua. Matei a fost un licurici dragut si a recitat frumos poezia, a mai corectat-o pe d-na din loc in loc:"acum nu mai e primavara " si "acela e fluture, nu albina"(prezenta doamna costumele).
Carmen, Alex a fost simpatic cu "serbarea doamnei", stie el ce stie....
O zi racoroasa, ca eu ma coc,
Gabriela si baietii

ionika spune:
Carmen, multumesc mult. M-am obisnuit sa fiu independenta, cum spuneai si tu.
Ioana@Andrei

connie1974 spune:
Buna, imi puteti recomanda un chirurg de copii, pentru o operatie de apendicita?
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

bia_d spune:
Salut toate iesencele mele dragi.
A azi v-am descoperit si nu ma mai satur sa citesc si sa va cunosc.
Sper sa ma primiti si pe mine, o mamica cu o fetita de 4 ani, in marea voastra familie.
Va pupic

kriss79 spune:
daca tot am dat sfoara in tara(adica pe DC:) am trecut si pe la voi sa va anunt ca vom avea o se pare!
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+

buli spune:
quote:
Originally posted by kriss79
daca tot am dat sfoara in tara(adica pe DC:) am trecut si pe la voi sa va anunt ca vom avea ose pare!
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+cu
![]()
felicitari!!!

sarcina frumoasa si nastere usoara

lgireada spune:
quote:
Originally posted by kriss79
daca tot am dat sfoara in tara(adica pe DC:) am trecut si pe la voi sa va anunt ca vom avea ose pare!
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+cu
![]()
Felicitari! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums