Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 21

ancadragoman spune:
Alina FELICITAR!!!!!
Ce a zis Niculescu?
Angelique mie mi-a dat dr reducere de program la 6 ore,ptr ca si eu stau mult pe scaun,din cauza colului care este cam scurtulet.
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

micsunea spune:
Of, of, of
Azi e ziua durerilor de burtica la mine!
Vorbeam cu secretara si deodata simt ca e umed si fug repede la toaleta... De cand am facut testul de sarcina a devenit un ritual zilnic!
Alarma falsa, era doar ceva transparent... Am inteles ca asta se poate! Mi s-a mai intamplat si zilele trecute.
Totusi, daca burtica ma doare si apoi produce o scurgere alba sau tranparenta, inseamna, dupa cat ma duce pe mine capul, ca ceva apasa pe ea!
O sa-mi sun doctorul de familie in seara asta si o sa trec pe la ea saptamana viitoare.
Poate imi da si mie o zi libera sau un program mai scurt.
Nu stiu cum o sa rezolv treaba cu statul pe scaun in schimb... Am o minge mare (diametru 60 de cm minim) din aia de gimnastica, se schimba ceva daca stau pe ea in loc de scaun?

micsunea spune:
Alina, am inteles ca e normal sa fii trista sau suparata cand esti insarcinata.
Dar pe mine ma apuca plansul si inainte din sarcina !!!
De exemplu acu' vreo luna vorbeam cu colega mea despre filme si i-am povestit finalul unui film trist si m-a apucat plansul!!! La servici!
Mai plang si la stiri, regulat, mi se par foarte triste.
In legatura cu analizele, sunt doar niste analize, adica ei te compara cu niste statistici! Dar corpul tau va gasi sigur forta necesara sa rezolve problemele si o sa-ti dea si doctorul niste pastilute ceva si ajuta-l si tu, odihneste-te, incearca sa te gandesti la lucruri dragute, si incearca sa razi macar o data pe zi !!!
Multa sanatate!
Micsunea

docdecap spune:
salut fetelor, am fost la medic si asistenta mi-a placut la nebunie
imi zice: "tu sa n-ai greturi, sa fii vesela si sa razi mult. daca altele au greturi, tu sa nu ai."
si sotul meu ma incurajeaza acum la fe: daca iti e rau, e de la oboseala, nu de la bb, pentru ca o sa avem baiat si asa e vorba...
vreau sa va povestesc ce i s-a intamplat unei prietene, care a aflat ca e insarcinata in luna a 4-a, a avut sangerari pe care le-a luat de menstruatii. si singurul lucru care o ingrijora e ca e cam obosita si ca are burtica cam umflata, desi nu simtea ca s-ar fi ingrasat. acum e din nou insarcinata si in sapt. a 12-a deja nu mai conducea masina pentru ca avea greturi... deci ne joaca si mintea feste.
asa c am-am hoarat sa nu am greturi sau stari de rau prea mari, ca nici nu-mi permit in acest moment. stiu ca bb creste oricum, totul e sa dorm si sa ma hranesc bine.
v-am pupit,
Monica
Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png

lorena_andreianu spune:
Pupici fetele!
Nu am vesti azi. Nu mi-a mai fost rau deloc ci doar un pic ametita. Nu cred ca v-am zis, dar si eu iau vitamine. Ceva similar Elevit-ului, doar ca se cheama Gynéfam. Mie mi-a dat tocmai pentru ca aveam ameteli mari saptamana trecuta. Si chiar ma simt mai bine, mai vioaie, deh.
Ca vorbiti de haine, eu mai am de cand eram insarcinata cu fiu-meu, dar numai de vara... asa ca mi-am achizitionat o pereche de blugi "bootcut" cu "burta". Un www.vertbaudet.fr/jeans-boot-cut-grossesse-entrejambe-76-cm/rwp/p-3018043005071015.aspx" target="_blank">link aici. Tot la ei am vazut o fusta de blugi in acelasi stil si deja mi-a ramas gandul la ea... pentru vara, deh... ca fusta chiar nu am.
Cat priveste statul prea mult pe scaun, aveti grija. Mai ales mai incolo cand vor incepe bazinul sa "lucreze"... va asezati si abia o sa va mai puteti ridica. Asa am patit eu la prima sarcina... Si acum am ramas cu dureri de "noada"... caci toata greutatea acolo se concentreaza. Moderati. La serviciu ridicati-va din cand in cand, faceti cativa pasi, fie si prin birou. Profitati sa mergeti la toaleta
Va pup, o seara placuta!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

breaz spune:
Salutare fetele,
Am fost si eu azi sa-mi fac analizele de singe, cele decontate de casa de sanatate si am si primit rezultatele. bineinteles ca acuma iara ma stresez si o sa va rog sa va dati si voi cu parerea asupra unu rezultat. Mi-au iesit toate bune mai putin limfocitele care in ce priveste nr lor se incadreaza in parametrii, respectiv 1.81mii/ul, valori normale intre 1-4, dar la procent am 18.2% si parametrii sint intre 20-55. nu prea stiu cum se interpreteaza si pina ajung la medicul de familie am un f mare motiv de stres. Leucocitele au iesit9,97 si parametrii normali sint intre 4-10 dar am intelles ca in sarcina creste nr de leucocite.
va rog daca aveti careva habar de interpretarea analizelor sa ma calmati si pe mine.
Va pup
Carmen7

AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by alina023
Dragele mele...
Eu sunt intr-o pasa f proasta. Nu stiu ce am dar sunt cam depresiva. Imi vine sa plang din orice, sunt fff nervoasa, toata lumea mi se pare ca are ceva cu mine.
Am primit si rezultatele analizelor si nu sunt tocmai ok. Am lipsa de calciu, anemie, ficatul obosit si nisip in urina (parca as fi jurata sa nu beau lichide). Doctora a fost ingrijorata pentru ca mi se umfla deja picioarele. Hmmm....ce sa zic... Nu este nici pe departe cum a fost la prima sarcina.
Alina11+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Alina, din tot ce ne/ai zis cel mai grav si mai periculos e ca nu bei apa si e deja nasol daca ai nisip la rinichi. Problema cu calciul si cu fierul se rezolva foarte usor daca iti da Materna sau Elevit, majoritatea femeilor au probleme cu astea, chiar si fara sa fie gravi. insa chestia cu lichidele asta e nasol SI TREBUIE SA IEI IMEDIAT MASURI!!! FARA GLUMA! Acum 5 ani am patit si eu la fel, exact la fel mi-a gasit nisip in urina, eu ajungeam seara tarziu acasa de la munca si realizam ca toata ziua nu bausem deloc deloc apa. Si asa m-am speriat atunci ca am inceput sa ma autoeduc, sa beau apa. Stateam cu sticla pe birou si beam fortat, turnam in mine cate o cana odata. pe urma m-am autoeducat sa beau putin dar mereu. Fiindca nu e bine nici sa torni in tine, fiindca asa cum o torni tot asa iese, nu apuca sa faca nimic bine in corp. Si acum beau peste 2 litri de apa pe zi. Sa nu mai bei sucuri acidulate ca astea iti mananca calciul si te deshidrateaza si cafeaua exact la fel. problemele tale se rezolva, doar te rog mult bea APA: pentru BEBE!!!

Breaz, limfocitele nu e diferenta mare, sunt ok. Leucocitele... ce sa iti spun, ai cumva vreo infectie in corp, o masea ceva, o rana infectata la picior pe undeva, fiindca indica o oarecare infectie. oricum nu sunt sarite de parametri normali asa ca stai linistita.

Lorena, am intrat pe link-ul pe care ni l-ai dat, super pantalonii. Si m-am ofticat ca vreau si eu. Si mi-a placut si tunica aceea alba de pe aceeasi pagina....
Docdecap, oricum ar fi trebuie sa recunosti ca e mult mai bine sa nu iti fie rau...

Pupici,
Angelique

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mare, Munte, Flori

mav spune:
quote:
Originally posted by docdecap
salut fetelor, am fost la medic si asistenta mi-a placut la nebunie
imi zice: "tu sa n-ai greturi, sa fii vesela si sa razi mult. daca altele au greturi, tu sa nu ai."
si sotul meu ma incurajeaza acum la fe: daca iti e rau, e de la oboseala, nu de la bb, pentru ca o sa avem baiat si asa e vorba...
vreau sa va povestesc ce i s-a intamplat unei prietene, care a aflat ca e insarcinata in luna a 4-a, a avut sangerari pe care le-a luat de menstruatii. si singurul lucru care o ingrijora e ca e cam obosita si ca are burtica cam umflata, desi nu simtea ca s-ar fi ingrasat. acum e din nou insarcinata si in sapt. a 12-a deja nu mai conducea masina pentru ca avea greturi... deci ne joaca si mintea feste.
asa c am-am hoarat sa nu am greturi sau stari de rau prea mari, ca nici nu-mi permit in acest moment. stiu ca bb creste oricum, totul e sa dorm si sa ma hranesc bine.
v-am pupit,
Monica
Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png
Draga mea, te rog mult, spune-mi si mie la care dr mergi?
...Din categoria "asistente amabile":
Sun la cabinetul dr Tomescu pt o programare. Pt ca ma amana vreo... 6 saptamani cu programarea, ii zic asistentei ca am pierdut o sarcina acum 4 luni si poate acum am nevoie de analize... de sustinerea sarcinii... ca nu se stie...
Si ea, depasindu-si clar atributiile, imi tranteste, cu o voce taioasa, replica:
"Vai, dar ati ramas prea repede insarcinata!!!!!!! Nu trebuia asa!!!!!!"
Am tacut, abtinandu-ma cu greu sa nu-i raspund de dulce

Si nesimtita a insistat in prostia ei:
"M-ati auzit?! Am zis ca ati ramas prea repede insarcinata!!!!"

Datorita asistentei "amabile", nu-mi doresc ma mai ajung s-o cunosc pe dr T, desi primisem recomandari bune catre dansa.....

Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Gina M spune:
Ioooiiiii... Mav, peste ce persoana ti-a fost dat sa dai!!!
In locul tau, as sterge-o repede in alt loc caci, o vad ati "manca sanatatea" pe parcursul sarcinii.
Eu numai ce am am sosit acasa, am papat ceva iar acum, iata-ma deja prezenta pe aici!
Astazi am avut marea intalnire cu doctorul si ca intotdeauna, am avut un timp tare frumos impreuna - cu sotul si fetele.
M-a felicitat, pupat, imbratisat,am stat la povesti dupa care m-a luat sa-mi faca o eco' personal sa se comvinga cum stau lucrurile.La cea abdominala nu s-a vazut mare lucru ca tocmai fusei la baie si "saracu intrase in panica dar, nu vroia sa-mi spuna nimic.
Asa dar, repejor mi-a facut eco" vaginala.Aici ce sa vezi?!
In burtica mea este ditamai puisorul de 9 saptamani si 5 zile!
Are manute si picioruse bine formate,ii bate inimioara puternic si este foarte activ/activa.Ne-a facut din manute,a dat din picioruse si de atunci, suntem in al 9-a lea cer.
Ne-a facut ceva poze si voi incerca zilele acestea sa, le pun sa le vedeti si voi.Si-a oprit si el si atunci cand a iesit pe hol, asa bucuros era pentru noi incat, a inceput sa arate poza puiutului nostu la toate asistentele din preajma.
DPN - conform masuratorilor este/a ramas 29 dec'2007 insa el crede ca, voi naste prin preajma Craciunului!!!Exact asa cum mi-as dori!Totul este asa frumos, suntem bucurosi si am vrea ca aceasta bucurie, sa fie una care, sa nu se sfarseasca nicicand.
Va si va doresc din inima, acelasi lucru.
Gina.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

mav spune:
Buna dimineata!
Gina, ce mult ma bucur pt voi!!!! Hai cu pozele, ca suntem curioase!!!
Abia astept sa merg si eu la echo, sa-l(o) vad pe micut(a) cum da din manute si picioruse!!!!! ...De la Sebi am doar o poza, de la 16 saptamani, in care se vede foarte bine un omulet cu de toate, arata de parca statea relaxat intr-un sezlong.
....Despre faza cu asistenta nu vreau sa mai comentez.... Probabil ca au prea multe "cliente" si serviciile au inceput sa lase de dorit. Acum nu ma mai deranjeaza.... doar atunci am fost neplacut surprinsa... Pur si simplu, am sa ocolesc cabinetul respectiv.
Pe de alta parte, e tare rau asa, ca inca n-am fost la dr si nici nu m-am hotarat la cine sa merg....
...Ma deprima lumea din jurul meu... majoritatea se mira cum de mai facem inca un copil "in ziua de azi"... Am discutat cu sotul meu... si amandoi simtim la fel, ca n-am fi pe deplin multumiti si impliniti daca n-am avea macar doi copilasi. E foarte bine si asa, in 3, noi si Sebi, dar parca mai e destul loc si dragoste de oferit, pt inca "cineva" in familia noastra....
....uuufff.... Ma cam speriati voi cu problema statului pe scaun, la calculator.... Eu si asa am avut ceva complicatii cu hemoroizi (tratati/operati la Proctoline, ulterior nasterii)... si asa stateam cam mult pe scaun si... "pe loc".... si acum va fi mai greu cu burtica....
Dar mergem cu D-zeu inainte, vom depasi toate neplacerile, caci suntem fericiti impreuna, cu ceea ce avem!
Weekend frumos tuturor zuzicilor!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)