Mega Image Dr.Taberei -sunt oripilata!
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_d/dana_sp_d.jpg)
dana d spune:
Una e ca ar avea o logica sa nu ai voie cu role in autoservire. Sa zicem ca ai putea sa te dezechilibrezi si sa darami marfa, dar in cazul asta ai fi buna de plata deci tot nu ar trebui sa fie asa de vehementi impotriva.
Dar alta e sa-mi impinga copilu, pai pentru asta l-as fi batut. Si nu cred ca e bine ca al lasat sa te calmezi, incet incet ai sa renunti mai ales ca e o bataie de cap sa-ti primesti dreptatea. Eu atunci la nervi (ca mi-ar fi dat putere) m-as fi dus la politie sa reclam ... nimeni nu ramane nepedepsit daca-mi bruscheaza copilul. Asta mi-ar fi venit prima data in minte daca nu era nici un sef pe acolo prin magazin.
Mult succes si nu o lasa moarta!
Fetele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
grenouille spune:
quote:
Originally posted by Marina
Fortelady daca ai ceva de zis spune daca nu citeste putin regulamentul in jurul punctului 7.
Multumesc
Marina
mai concret, ce punct din regulament am incalcat?
punctu' numaru 7 zice ca deviez discutia.
cum am deviat-o? ca nu vad 1) despre ce se discuta aici 2) daca lumea se oripileaza (asta e subiectu?) ca nu-i lasa pe copii cu role in magazin, am si eu dreptul sa ma oripilez ca nu ma lasa cu masina in mega image. daca subiectu' e ca nu-i lasa pe copii cu role (asta e?) da' nu scrie nicaieri ca e voie, de ce sunt eu offtopic ca intreb daca scrie undeva ca nu au voie sa ia copiii de umeri sa-i dea afara.
lamuriti-ma si pe mine va rog... nu as vrea sa creez conflicte inutile pe acest subiect
alexxia spune:
Din punctul meu de vederea ar trebui sa faci reclamatie daca consideri ca respectivul individ nu s-a comportat civilizat cu voi ( impingand fetitele si tipand ). Sa zicem ca in magazinul lor nu este voie sa intri cu rolele, ok, e magazinul lor si fiecare horaraste ce permite si ce nu, dar ar trebui sa se comporte civilizat. Oare era greu sa va explce ca nu aveti voie cu rolele in magazin si sa va invite sa va indreptati spre iesire.
Fortelady interventiile tale mi se par absurde ( ca sa nu mai zic ca sunt si rautacioase ).
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE
pisicuta si matei spune:
Pai ar trebui sa faci reclamatie la OPC,dar nu merge pt faptul ca ti-a briscat copilul,pt asta mergi direct la Politie,pe bune.Si mai trebuie sa faci reclamatie la seful magazinului,insa din pacate nu cred ca v-a pati mare lucru,insa poti incerca.Dar de la Politie sigur primeste amenda.
Cat priveste unele persoane care carcotesc ....atat timp cat nu sunt la vedere regulile magazinului,sau mai mult nici nu sunt afisate pe nicaieri nu au voie sa comenteze.Si in plus nu vad de ce am compara niste amarate de role cu o masina.Probabil ca unii au o imaginatie debordanta.
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
1. mergi si fa o reclamatie la patron...dar musai sa-ti de nr de inregistrare la ea
2.mergi la OPC si fa reclamatie
3. ptr bruscatul copiilor, mergi la Politie, ia cu tine si reclamatia pe care le-ai adresat-o direct la magazin. In mod sigur o amenda tot vor primi
Eu am patit-o urat cu Mega Image-ul de la Baba Novac, de multe ori am luat iaurturi ptr copil de la ei si de fiecare data erau cu MUCEGAI pe deasupra, desi erau in termen de valabilitate...am mer si am facut reclamatie, dar intrucat situatia s-a mai repetat de cateva ori am facut plangere la OPC, direct pe site, am aratat care a fost problema...si am primit raspuns dupa 15 zile, ca au fost si au analizat situatia, intr-adevar am avut dreptate, au retras marfa de pe stoc si intrucat conditiile de depozitarea nu erau cum trebuie au aplicat o amenda de 45 mil lei..si mi-au atasat si copie dupa PV de amenda. Asa ca nu raman nepedepsiti..trebuie doar sa nu mai stam cu mainile in san...eu sunt indignata
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
adi_dalma spune:
Sa va spun cum am procedat: am aflat nr de tel de la H/O Mega Ime, am reclamat acolo, am trimis un email si ma opresc aici. Mi ar consuma prea multa energie o lupta. Dar nici nu puteam sa nu fac nimic. Nu cred ca se poate schimba ceva fara a intelege ca in calitate de consumator final ai si drepturi, nu doar obligatii.
Si pt Fortelady (iritata se pare de pretentiile unor consumatori)- initial am gresit eu. In mod sigur nu voi mai intra in alt mazin cu autoservire cu copilul pe role. Si asta doar pt ca fetita mea sa nu se raneasca si sa nu i raneasca pe altii. Deh - mazinul si ar fi scos parleala desigur daca daramau ceva.
Probabil cand vei avea un copil care urla de sete vei intra si cu masina in autoservire!!!! Nimic nu te va opri ! Asa cum vei fi foarte indreptatita sa fi oripilata de un neica nimeni care iti bruscheaza copilul. Vei intelege asta la un moment dat...
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by madau
1. mergi si fa o reclamatie la patron...dar musai sa-ti de nr de inregistrare la ea
2.mergi la OPC si fa reclamatie
3. ptr bruscatul copiilor, mergi la Politie, ia cu tine si reclamatia pe care le-ai adresat-o direct la magazin. In mod sigur o amenda tot vor primi
si acum de cind Ro este in EU puteti aplica si la inalta curte EU...cu copiile dupa toate actele
http://europa.eu/pol/justice/index_en.htm
Marilena12 spune:
Nu mi se pare normal sa lasi lucrurile asa, eu muream de gat cu ala daca imi atingea copilul. Este adevarat ca nu este permis sa intri cu rolele, dar putea sa te atentioneze cineva la intrare daca tot afise nu exista. Si apoi, la iesire crizele aluia erau inutile. Recala pe unde poti, este copilul tau si nu avea nimeni dreptul sa il bruscheze!
Mari
AnaGN spune:
Eu as suna la OPC, si as scrie si un mail de toata frumusetea si m-as duce sa vorbesc si cu sefa de magazin.
Dupa 3-4 interventii delicate, dar determinate, (in decurs de 6-8luni) merele verzi (granny smith) sunt in cofragi acum la Cora Lujerului. Mi-a luat ceva bataie de cap, dar am reusit.
Daca nu actionezi cumva, nu o sa se schimbe nimic in Romania.
Alaltaieri am fost la farmacie sa iau o crema cu propolis. Scria pe ea : oct 2006. Farmacista a zis ca nu stie daca e expirata M-am uitat la ea si i-am zis ca ala e termenul (am mai folosit firma) si ca are si pretul in ROL deci e ala vechi.
A luat-o si a aruncat-o in cos, ca e mai ieftin decat sa cheme serviciile autorizate (medicamentele nu se arunca oricum).
La doi pasi alta farmacie, gasesc ce vroiam, ma intorc sa ii arat primei farmaciste ca intr-adevar era expirata.
Ea, zambind: stati linistita, nu e nici o problema!!!!!
Era prea cald sa ii tin o teorie.... Dar atentie si in farmacii!
Gia spune:
quote:
Originally posted by AnaGN
Dupa 3-4 interventii delicate, dar determinate, (in decurs de 6-8luni) merele verzi (granny smith) sunt in cofragi acum la Cora Lujerului. Mi-a luat ceva bataie de cap, dar am reusit.
Daca nu actionezi cumva, nu o sa se schimbe nimic in Romania.
Eu nu am priceput nimic de aici, ce le-au facut la merele alea???