Barfa despre copilul meu la gradinita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Acorda credit puiului tau.Daca nu ar fi fost lovit el sau nu vedea un copil lovit cu liniarul(ce sfantu o fi acela,nu pot decat sa-mi imaginez cum arata)nu spunea asta.Un sambure de adevar exista si chiar daca nu a fost el cel lovit nu este normal ca un copil sa stie ca acele rechizite pot fi si pentru bataie.Asta n-o inventa......a vazut-o.Fa scandal ca tu te chinui sa il faci om nu ele care distrug tot ce sadesti in sufletul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiakb spune:

Draga Sobo, nu ma mir de ce citesc, am cunoscut educatoare care a si-a barfit colega de lucru in legatura cu copilul ei... in fata altor colege de serviciu. Acesta e nivelul ei de cultura. Noi de ani de zile (si eu sunt educatoare) suntem invatate sa acceptam printre noi si copii cu anumite probleme (nu zic ca al tau ar avea, dar chiar si asa dumneaei ar trebui sa invete cum sa se poarte cu el). Nu-i usor, dar asta ne e meseria. Daca nu facem fatza, sunt destule gunoaie de maturat pe strada (eu asa i-as spune respectivei cand mi-as retrage copilul). Sunt rea, nu-i asa?
Bineinteles ideal ar fi sa existe o colaborare intre parinte si educatoare si parintele sa accepte ca si copilul lui poate avea neajunsuri (si sa-l iubeasca, bineinteles, asa cum e el). Iar educatoarea sa fie intelegatoare; nu toti copiii sunt la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

danielacin ce zona o sa stati? Gradinita este in cartierul Astra (fostul Steagu'Rosu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Sobo

In privinta liniarului nici eu nu pot sa bag mana in foc ca nu este ceva inventat de copil.

Ai motive sa te indoiesti de spusele lui?
Iar daca si-ar imagina abuz fizic la gradinita de ce ar face-o?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Sobo

danielacin ce zona o sa stati? Gradinita este in cartierul Astra (fostul Steagu'Rosu).

Sobo si Dragos

"Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga

nu stiu inca sobo, dar te rog pe PM sa imi spui neaparat numarul sau numele gradinitei... iti voi scrie pe privat si de ce...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput