U go, girl!
Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea...hai ca mi-ai facut pofta, imi pun si eu neuronul la munca, poate-poate...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Super povestea ta! Sa va traiasca Mariuka, sa fie sanatoasa si sa va umple viata de fericire!
Amami si Sebi (17 Aug.2006)
F frumoasa povestea. Ai talent la povestit. Pupici multi si pt tine si pt Printesica ta de la noi!
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
nu am mai intrat de ceva vreme pe dc insa pot sa iti spun ca m-a relaxat extraordinar de tare mesajul tau, experienta pe care ai trait-o si pe care ai impartasit-o atat de frumos cu noi ... toti! Si eu am vrut epidurala insa pe mine m-au dus cu vorba, mi-au pus branula cu nu stiu ce naiba de lichid ca sa stau linistita insa partea cu cusatura a fost de departe cea mai solicitanta parte a intregii nasteri. Cu siguranta ca la viitoarea nastere am sa fiu mai categorica, nu mai vreau cusaturafara epidurala. Daca as fi stiut atunci ce urma s se intample cred ca as i cerut epidurala numai pentru cusatura insa nu am stiut asa ca ... bad memories! Mai scrie-ne, ai un stil foarte frumos, cred ca multe mame si-au adus aminte de experienta nasterii dupa citirea articolului tau! Toate cele bune de la noi in frunte cu bebe Philip care are deja 14 luni!