Mamici de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata luuung si somnoros! Parca tare as mai fi dormit un pic, dar m-a trezit acest sot al meu care pleaca foarte zgomotos la servici. Zici ca rastoarna casa inainte sa iasa pe usa! Daar, fiind azi o frumoasa zi de luni, imi propun sa raman optimista si sa incep bine saptamana.
Karligutzo, da' e posibil sa te enervezi tu acuma, pe ultima suta de metri?! drept penalizare, primesc si eu un ponei! Am hotarat! (Habar n-am despre ce ponei e vorba, dar ma lamuresti cand vii cu el de capastru sa-l parchezi la mine-n fata blocului!)
Simo, Oana, Samurai-lady, !

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata! ma duc sa citesc din urma si revin!

Aylin, 28+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata , am muuuuult de citit din urma , revin dupa ce aflu despre ce ponei e vorba .

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Fetelor azi schimbam prefixul la 30 saptamani si tot azi ciocniti cu mine de ziua mea ????

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

OTIM LA MULTI ANI !!!

Un bebe sanatos si papacios !!!

Samurai-lady 30 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Otim, ! La multi ani fericiti!
Sa tot schimbi saptamanile linistita, pana la termen!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Multumim fetelor , va mult , doar bebe ma cam supara ca e atat de cuminte in burtica ..... de ma si sperie uneori ...

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata! Eu va invit la o portie de orez cu lapte .
Ce harnicute ati fost in w/e! Am fost si eu, dar mai mult a facut sotul. Am intors casa cu fundul in sus ca sa facem loc pentru lucrurile lui bebe. Azi ma apuc si calcat.
Eu sunt aproape gata cu bagajul pt. spital...mai am de pus doar pt. bebe hainute. Mi-am cumparat si cadita...adica pt. , nu pt. mine [D]. In rest nimic nou sub soare...

Karligutza iti trimit un PM cu ID-ul. Merci

Multe
si pt. toate

Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

1. pan' la Timisoara pentru Otim si bebe sanatos si vesel!

2. Aceleasi urari si pt. Irinusha caci a fost ziua ei ieri si noi nici nu am observat! Ne cerem frumusel iertare si ii uram azi si multi pupici si floricele

3. Treaba cu poneiul e urmatoarea. La botezul Irinucai C. fata de Irinel C. si de Monica C. a sosit un invitat cu un ponei... cica asa au toti copii de boieri mari (au cate un ponei in curte)... da' noi ce conteaza ca n-avem curte si ca nu suntem 'boieri mari' putem primi si noi un ponei drept pentru care cand a intrebat dna. jadi daca nu ne dorim un botez 'a la columbei' eu am zis clar ca o astept cu un ponei ca deh' ... daca asa se poarta?! restul amenajarilor din curte sunt nimicuri; la banii mei.... de aia stau cu soacra!!!!

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

AndreeaC azi e Sarbatoare maaaaaaaaaare: SFANTA TREIME... deci daca vrei musai apuca-te de spalat si calcat, dar mai bine mai asteapta pana maine daca tii zilele de sarbatoare din calendarul crestin-ortodox.

pupici

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput