Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 22

Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23quote:
Originally posted by brazuca25
Neatza fetele!
Apropos de botez...am o vecina care a nascut acum 2 sapt si nu o sa scoata copilul afara pana la botez, dupa 40 zile de la nastere. Si nici ea nu iese afara. Nici macar pe balcon!!!
31+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Neatza,
Acum citesc din urma si nu pot sa ma abtin sa spun ca asta e una din preconceptiile (sau superstitiile) cele mai absurde pe care le-am auzit. Normal ca fiecare-si creste copilul cum vrea, dar totusi...suntem in secolul 21...
Pup fetele, ma intorc la lecturat,
Anto34 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
bine ca ai comentat tu...ca eu m-am enervat numai cand am citit...din pacate mai exista si astfel de idiotenii...
Alina

Arina Ilinca si Anya Ioana 

ddanagh spune:
 Estecri, te-am mai intrebat intr-un capitol insa nu cred ca ai observat. Tu ai DPN la 2 zile dupa mine la Dr Vlada. Si eu tot la el merg. Vroiam sa stiu daca ti-a zis sa faci cezariana sau vrei sa nasti natural??
Dana 
 S32 +   cu 
  Daria Stefania

ddanagh spune:
 Marturia consta in bombonele alea impachetate frumos??? ca nu inteleg
Dana 
 S32 +   cu 
  Daria Stefania

alexi22 spune:
 fetele voi patiti sa va aveti un disconfort in zona de jos a ovarelor?In ultimul timp nici nu mai pot conduce deoarece si mersul cu masina ma deranjeaza jos.
imi spune si mie careva cum pot pune si eu poze pe forum ca nu stiu.
alexi
27+

ralucapio spune:
 Buna ziua,
Cum v-am promis va bat la cap in fiecare zi acum. am si eu o mareeeeeeeeee problema. Saptamana viitoare, mai exact pe 09 Iunie trebuie sa ma duk la un botez "sofisticat" si ar cam trebui sa-mi iau ceva de imbracat dragut. deci .......... heeeeeeeelllllllllpppppp stie cineva de unde gasesc o rochita draguta de ocazie dar care sa fie: pentru gravidutze si binenteles ieftina??? ![]()
Multumim pentru ajutor
 26 si .... 

Anculici spune:
 Eu stiu ca asa am procedat de multe ori cu alimentarea unor carduri dar este adevarat ca atunci nu se introdusese codul IBAN Acum o fi altfel 
quote:
Originally posted by karligutzaquote:
Originally posted by Anculici
Exact Ii pui numarul care este inscris pe cardquote:
Fetelor am si eu o intrebare off-topic rau de tot. Cum fac sa primesc o suma de bani in contul de card de debit? Se poate? Dau persoanei nr meu de card?Sunt total pe dinafara la chestiile astea bancare!
31+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie28+
aiurea! daca vrei sa iti intre bani intr-un cont (la care ai si card) trebuie sa ii spui persoanei NUMARUL DE CONT (adica CODUL IBAN) si nu numarul care este inscris pe card. Nu e totuna... !!!!!!!!
karligutza,sapt.35
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!(stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani
 28+ 

Anculici spune:
 Exista zone speciale cu articole pentru nou nascuti? Poti sa imi dai mai multe detalii referitor la cum sa ajung mai repede la ele? Macar  sa stiu daca o iau in stanga sau dreapta cum intru Daca vrei scrie-mi pe PM 
quote:
Anculici, eu majoritatea hainutelor de bebe le-am luat din Dragonul Rosu, si ma duc in weekend sa iau si pt mine pt bagajul de spital. Daca ai rabdare sa cauti, gasesti aceleasi haine ca si prin oras din punct de vedere al calitatii dar la jumatate de pret. AM luat body-uri cu capse si maneca scurta cu 5 ron...nu prea am gasit asa ceva prin oras. O sa le fac niste poze sa le vedeti.
Numai sa rezisti la cat de dragute sunt ca eu atunci cand am fost am dat toti banii pe hainute de bebe si nimik altceva.
31+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
 28+ 

alexi22 spune:
 ashera de hainute ieftine din cate am vazut eu la Iana ar fi mai ieftine ,mie imi plac  f mult alea de la premamam numai ca sunt cam piparate la pret 3 body-uri sunt 70 ron dar sunt frumoase daca vrei patut mai ieftin vezi ca sunt in Kappa 2 patuturi acceptabile la pret si foarte dragute.daca mai aud ceva legat de hainute de accesorii o sa scriu pe forum.
alexi
27+

ddanagh spune:
 Anculici, ne-am mai modernizat si noi romanii sistemul bancar. inainte contul curent era diferit de contul de card la unele banci, insa s-au unificat, din cate stiu eu la toate bancile (cel putin bancile cu ceva prestigiu le au unificate).
Dana 
 S32 +   cu 
  Daria Stefania

ddanagh spune:
 Apropos de superstitii - fetelor eu ma felicit zilnic ca mi-am luat tot ce aveam nevoie inainte de a veni caldura asta. Ieri am fost pana la servici si am simtit ca nu mai ajung acasa din cauza caldurii. Nici nu imi inchipui cum as fi rezistat pe caldura asta (sau mai rau in iulie - dupa nastere) sa umblu dupa mobila si carucior. Eu sunt si super pretentioasa. Pana nu le-am vazut cu ochii mei pe toate , pe la toate magazinele, nu am cumparat.
Dana 
 S32 +   cu 
  Daria Stefania

,
Victor
 si-o burtica ROZ  ... 
 (stiti filmul cu Piedone, da?)