Mamici de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am atasat pozele cu hainutele gogoshicii mele. Asa daca ma uit nu par multe, dar nu mai am curaj sa iau nimik pt ca se pare ca o sa fie mai maricik si e f posibil sa nu ii vina mai nimik din hainutele de nou nascuti.

31+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Anculici

Exact Ii pui numarul care este inscris pe card

quote:
Originally posted by brazuca25

Fetelor am si eu o intrebare off-topic rau de tot. Cum fac sa primesc o suma de bani in contul de card de debit? Se poate? Dau persoanei nr meu de card?
Sunt total pe dinafara la chestiile astea bancare!

31+ Denisa Maria

28+

aiurea! daca vrei sa iti intre bani intr-un cont (la care ai si card) trebuie sa ii spui persoanei NUMARUL DE CONT (adica CODUL IBAN) si nu numarul care este inscris pe card. Nu e totuna... !!!!!!!!

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Neatza fetele!
Apropos de botez...am o vecina care a nascut acum 2 sapt si nu o sa scoata copilul afara pana la botez, dupa 40 zile de la nastere. Si nici ea nu iese afara. Nici macar pe balcon!!!

31+ Denisa Maria

Neatza,

Acum citesc din urma si nu pot sa ma abtin sa spun ca asta e una din preconceptiile (sau superstitiile) cele mai absurde pe care le-am auzit. Normal ca fiecare-si creste copilul cum vrea, dar totusi...suntem in secolul 21...

Pup fetele, ma intorc la lecturat ,

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Brazuca, fiecarui cont curent - de debit (este cel pe care il alimentezi tu sau societatea sau altcineva care iti da bani) i se asociaza niste servicii, printre care si cardul de debit. Prin urmare numarul cardului nu o sa-i ajute la nimic. II trebuie numarul de cont. Intra banii acolo iar tu poti sa-i scoti cu cardul tau. Unui cont curent i se pot asocia mai multe carduri, deci cu numere diferite.

Dana S32 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Ilenutza sau alte fete care mai stiti. unde scrie ca medicul de familie trebuie sa/mi completeze formularul pentru cursul de puericultura (pentru cele 10 zile) ca sa merg documentata data viitoare sa-i dau doctorului cu documentul in cap, ca lui pana nu-i spui articolul.....
Hai va pup pe toate

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare fetele,

chiar daca nu intru eu f des va urmaresc in fiecare zi ,am vazut hainutele cumparate bebeilor si m-a luat si si pe minefebra cumparaturilor ca pana acum nu am cumparat nimic bebelinei mele,dar saptamana asta tre sa facem cumparturile.

alexi27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

si eu ma duc la cosmetica cam la 1 luna pentru a ma epila. Mi se pare mai usor de suportat durerea cand te epilezi cu ceara decat cand te faci cu aparatul (mai ales in zonele intime). Vreau sa va spun ca rezist binisor si nu am avut probleme pana acum..adevarul e ca nici lama nu o bag pentru ca indeseste parul si intareste radacina si e din ce in ce mai dureros apoi daca vrei sa te faci cu ceara. Eu nu sfatuiesc gravidutele care pana acum s-au facut cu lama ca in luna a 9-a sa se faca cu ceara...e totusi o durere...

sorina 32+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Brazuca, tare dulci hainutele si foarte ieftine. Fetele din Timisoara, noi de unde luam hainute ieftine si lucruri ptr bebe ? (in afara de Ungaria )

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Fetele care va faceti cu ceara...cum e? Va faceti total? Parca as incerca asa, dar atunci mai aproape de nastere ca sa ma tina cat mai mult. Oare o fi periculos...nu declanseaza travaliul prematur?

Andreea saptamana 35 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

eu ma epilez la cosmetica, cu ceara refolosibila, de cativa ani. de atunci s-a rarit mult parul, mai ales in zonele "delicate". la prima sarcina n-am avut inima sa ma epilez total, dar acum mi-am luat inima in dinti si sunt foarte multumita. merg la 3 saptamani sa ma fac inghinal si axilar si la o luna jumate pt restul (maini, picioare). mustata mi-o jumulesc personal, ca mi-am luat niste ceara de la plafar.

despre botez...noi am stabilit data, pe 11 august (la catolici nu este post), am vorbit la biserica si la restaurant. daca nasc in jur de 20 iunie, va fi numai bine. pe anya am botezat-o la biserica in postul craciunului (avea 7 saptamani), apoi am facut petrecerea in februarie, ca nu m-a lasat inima sa fac distractie mare in post.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Krliga, acum am vazut ca i-ai raspuns si tu Brazucai.

In legatura cu epilatul cu ceara eu mi-am intrebat doctorul pentru ca tot citisem tot felul de pareri. Raspunsul a fost: daca suporti durerea aia. Cu alte cuvinte eu ma duc o data la 3 saptamani ca sa nu fie fff mare si vreau sa zic ca mi s-a rarit f mult in sarcina. Dupa ani de zile de facut cu ceara ar fi fost culmea sa dau acum cu lama. Era de ajuns sa pun o data lama si se ducea toata munca mea, de fapt toti banii de la cosmetica din ultimii ani.

Si legat de vopsitul parului raspunsul doctorului a fost:'tu chiar crezi ca pe orice pui mana ajunge la beeb? ' si m-am simtit asa... de la tara incat....

Dana S32 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput