Mamici de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ce faceti fetelor, am trecut sa vad cum mai stati cu activitatea. Vad ca bine.

Jadi pai nu poti scoate suportul cand vrei sa-l speli pe spate? Intreb si eu ca la Cosmin nu am avut suport.

Va pupacesc

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by jadi
Sper ca v-ati uitat la botezul Irinei by Monica C ca sa stiti cum sa va organizati si voi botezul .

Deci mesajul 3000!

Deni & Vlad & Tudor

Eu as prefera o petrecere mai putin scortoasa, sa pot descarca un pic de energie. N-am mai dansat pe bune, si cu maini, si cu picioare, de 100 de ani! Eu vreau sa ard neste calorii la botezul fetei, de conversatie o sa tot am timp dupa aceea!

De-abia asteptam pe 3001!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu stiam ce ponei ziceti voi acolo si mi-a zis mama ce si cum! Cred ca ti-e frica sa faci placinta! .

Luna, baga de seama, speli copilul pe spate fara sa ai suportul in cadita si intorci copilul si vrei sa pui suportul in cada, cum faci? Fara sa ai ajutoare! Daca te ajuta Cosmin atunci poti, tu tii copilul si Cosmin aseaza suportul!

Lia, pacat ca nu vrei un botez a la Iri! Uite vezi ce zicea Karliga, primeai un ponei plus o groaza de bijouri!

Ma duc la culcare, ma tine burta!

Alina, bafta maine la control, te sun sa imi spui ce si cum!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi

Nu stiam ce ponei ziceti voi acolo si mi-a zis mama ce si cum! Cred ca ti-e frica sa faci placinta! .

Deni & Vlad & Tudor

Frica nu mi-e.... nu mi-e de placinta, dar mi-e de soacra! (vorba vine! ca ma doare fix in 14 si nu e vb.de fapt de frica... dar daca zic ca e un fel de greata s-ar putea sa ma apropii de adevaratul sentiment)

Bai fetele nu mai pot! N-ati mai vazut asa ceva. Povestiri cu socri scrantiti! Ieri ne-am impuns cu socrii (parintii sotului la care si stam) din cauza locului de parcare pe care ni-l ocupase un tampit si ei erau f.nervosi ca era locul nostru de parcare ocupat si ca nu am avut grija sa pandim cand pleaca ala.... si ca de ce nu ne punem un T acolo ca parca cineva sta cu mainile in san si nu pune... sotu' e f.prins ca pe 1 iunie tre sa aibe lucrarea de licenta gata, iar io gravida casei sa fac io un T pt.parcare? iar socrul freaca menta si ar avea si cu ce si cand sa puna el... dar probabil tre sa il rugaaaaammm ca sa aibe el o satisfactie aparte!

Apoi chestii d'astea de kkt... eu pun capacul de lemn pe care toc verdeata si alte alea... in dulap! soacra-l muta pe masa in balcon! si nu va povestesc ce praf e in cartier! adica io spal scula si o pun curata in dulap, ca sa o iau curata... dar nu! nu e mai bine sa o iau plina de praf de pe balcon si sa o spal intai?

... si inca una tot proaspata de azi... am pus de dimineata 2 sticle cu suc la frigi si acum la 22.00 cand ne-am intors acasa, tot pe balcon se aflau minunatele sticle cu suc! Iar pe usa in frigider liber... ma gandeam ca poate o avea ea ceva pus acolo mai important... deh' sa stea la rece... deci cum sa va zic?

... eu nu-s veolenta de felul meu (adica nu cu socrii ca vorba aia.... trebe' neste respect...) dar cred ca prea mult bun simt din partea mea strica! nu as vrea sa ma oftic chiar acum. Mai astept max.2 luni si plec inapoi in chirie ca asa nu se mai poate; am crezut ca rezolv ceva... dar un kkt rezolvi, mai mult cheltui asa decat cu chirie! si in plus mai ai si un stres suplimentar pe cap. Va spun eu garantat!

Deci de aceea nu mi-a iesit nici azi placinta!
Pur si simplu mi-a placut sa ma intorc tarziu acasa! iar la ora 22.00 toata lumea doarme.... cum... "voi la ce ora va culcati?" auzi tupeu:

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

karligutza, draga mea, eu ma fac mica mica de tot ca stiu ce inseamna socri(si tu stii destule de nebuna mea) si daca imi dau drumul la gura....cred ca nasc injurand!, ca pana atunci NO CHANCE SA MA POT OPRI! oricat de scumpa e chiria, tot nu e mai scumpa decat linistea voastra!

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by andutzy

karligutza, draga mea, eu ma fac mica mica de tot ca stiu ce inseamna socri(si tu stii destule de nebuna mea) si daca imi dau drumul la gura....cred ca nasc injurand!, ca pana atunci NO CHANCE SA MA POT OPRI! oricat de scumpa e chiria, tot nu e mai scumpa decat linistea voastra!

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

In primul rand ma bucur ca am schimbat saptamana sanatoasa si voioasa!

Dupa care pot sa mai trasez 2 idei despre socrosheniile astea acre... asa e Andutzy, stiu cum e si cu muratura ta de soacra! pana nu stai mai aproape de ele sau chiar cu ele nu vezi de fapt ca "mierea" e "venin"... pe bune; am crezut ca atata bunavointa si atata detasare cu care priveau ei lucrurile si mutatul nostru cu ei la 1 martie anul curent, vor ramane asa, insa incetul cu incetul asa cum spusei: s-a transformat totul intr-un rahat care intr-adevar e mai scump decat chiria. Pai eu nu-s veolenta, dar un gram de minte mai am si zau ca nu stau. Acum nu ma apuc de mutat ca acus'acus' nasc dar nush daca ma prinde 1 septembrie aici. Plec rapid in chirie si daca ne ajuta D-zeu poate chiar reusim un credit ipotecar si macar stim si pe ce dam banii aia lunar. Asta mi-e mie sila... am bani de dat chirie, dar la banca nu conteaza! trebe o mie de kkturi ca sa te demonstrezi bun-platnic! ce fraieri, cati clienti isi pierd asa!

ufff.. nu vreau sa ma mai gandesc ca ma apuca plansul...
si aproape toata sarcina asta am ras, asa incat de ce sa stric eu fericirea chiar acum?

va pupik si va doresc noapte buna zzzzzzzzzzzz

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Voi iar ati adus in discutie subiectul fierbine: soacra. DE, ca tine, ca la voi ploua, e racoare, merge un nerv-doua. Dar ce ne facem noi astea, de rezistam cu greu la 32 de grade. Sa ne facem si nervi?! Eu ca eu...ca ne vedem rar, dar biata Lavinia, ca acum socrela ei si-a facut intrare cand vrea in camera...ce sa mai zica?

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daca tot e pe plans de una alta...Pe mine ma ucide viitoare cumnata...pretioasa lui frate-miu ...Nu credeam ca am sa ajung sa mi se faca greata fizic atunci cand vad un om, dar iata se intampla minunea!

Acu ca m-am descarcat va .

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Noi ne-am trezit dejaaaaaa.
Avem de oferit numa un ceai de gravidutze,cine vrea cafa sa-mi zica,merg repede sa o fac.Sunt libera 5 ore,ca e Kenta la gradi pana dupa-masa.Luni e ziua in care imi intind si io corpul de balenutza pe
canapea si devorez filme .

Va pupilim.

Samurai-lady 30 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Despre socrosenii

-cu socrela mea ma inteleg bine,as zice foarte bine,dar nu i-am cerut sa se ocupe de bebe cat a fost mik.Asa a zis si sotul ca e mai bine,ca de se okupa de bebe atunci vine cu tot felul de sfaturi si idei ale ei;acum cand e mare Ken,ii mai cer sa stea cu el cand tre io sa merg undeva.Dar,nu comneteaza mult ea,mai imi zice sa nu-i dau aia sa manance,sau sa nu il imbrac cu culoarea asta sau aialalta....dar......ii taie si sotzul macaroana

In rest,e o femeie buna,care ma ajuta in perioada sarcinii,mai aduce ce a facut ea de mancare la cina,ca stam in acelashi blok.

Samurai-lady 30 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput