RACESC DE 2 ORI/LUNA

RACESC DE 2 ORI/LUNA | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

De multe ori am primit sfaturi bune si raspunsuri la unele intrebari de pe acest Forum.
Acum am o problema care ma chinuie de cateva luni si nu stiu pur si simplu ce-i de facut?
Aproximativ la 15-20 de zile racesc cu regularitate.Pur si simplu nu mai stiu care poate fi motivul.Stiu doar ca incepe cu nas infundat ,dureri de gat ,tuse,ce mai raceala in adevaratul sens al cuvantului.
Va rog daca stiti ce pot face indrumati-ma spre o anume specialitate a medicinii sau ce pot face sa -mi maresc imunitatea poate prea scazuta in urma acestor raceli repetate?
Am vazut ca la Medsana_Bucuresti exista sectie IMUNOLOGIE dar nu stiu daca trebuie sa merg acolo direct si sa le spun ce am sau sa vad alt doctor in prealabil.
Multumesc anticipat pentru orice sfat.

Monikka

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna, Monica!
Cauta la farmacie sau la Plafar Imunostim(echinaceea cu ghiara mitei), produs de Cosmopharm. Ia 3/zi timp de 20 de zile /luna timp de 3-4 luni. Apoi fa o pauza.
Deasemenea, poti incerca cu 30 de picaturi de tinctura de propolis intr-o lingura cu miere de 3 ori pe zi, timp de 10-20 de zile pe luna.

Atit echinaceea, cit si ghiara mitei si propolisul au un puternic efect imunomodulator.

In plus, daca ai posibilitatea fa o cura de 10 zile de acupunctura.

Sanatate multa, Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Daca este asa de des, ma gandesc sa nu ai o alergie la ceva anume...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Si eu sunt cam in aceiasi situatie, acum abia mi-am revenit dintr-o noua raceala nasoala, a 5a anul asta. Cum face unul dintre copii ceva usor, hop si eu dar mult mai rau cu febra, frisoane, durerede gat, urechi si mai nou sinuzita. Acum mi-am luat Imunogrip de la plafar si iau 2 ml de 3-5 ori/zi cate 4 zile cu 4 pauza. Sper sa ma ajute ca deja ma lasa nervii. Si asta de cand am nascut al doilea copil, pana atunci daca raceam o data pe an. Si iau Vitamina C in fiecare zi. Probabil imunitatea scade si pe fond de oboseala cronica, eu am deja 3 ani de cand nu mai stiu cum e sa dormi o noapte intreaga.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

eu recomand produsele de la flp si de la tianshi . eu eram la fel !! dar de cand le folosesc no probl ! sunt f incantata ! nu am racit de 2 ani dar nici nu imi doresc :)
sanatate
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

danita, poti detalia putin? Te rog! Care produse de la Flp ca deja eu una nu mai rezist cu atatea raceli. De cealalta firma nu am auzit.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Dupa un an in care am tras-o la fel am rezolvat-o anul acesta cu o cura de oua de prepelita si in toamna si primavara cate 3 luni , 10 zile pe luna, Bronho-vaxom.Acelasi tratament l-am aplicat si copilului si aceleasi rezultate.Nici nu-mi vine sa cred!Si eu si ea eram mai tot timpul in tratament cu antibiotice.Iti recomand sa faci si un exudat.Cat despre analize pentru imunitate...conform lor, imi spunea medicul ca am o imunitate de invidiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc mult pentru sfaturi.
In ceea ce ma priveste vreau sa ajung la spitalul Cantacuzino [entru o serie de analize ,dar pentru fetita mea de 5 ani as incerca cura cu oua de prepelita.
Ana 06 te rog mult daca ma poti indruma cate oua/zi sa-i dau copilului cate zile/luna si cate luni la rand?
Nu stiu daca o sa vrea sa le inghita crude dar vreau sa incer.
Multumesc anticipat si astpt schema de tratament daca ai putin timp liber sa-mi scrii

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Draga Monica , pentru imunitate iti recomand Echinaceea de la Forever Living Product - este foarte concentrata , cele de la farmacie sunt apa de ploaie (fetita mea face chimioterapie si stiu diferenta intre ele)
Poate totusi ar trebui sa iti faci si niste analize.
Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Si eu am probleme cu imunitatea si iau Echinaceea de la Hovigal sunt ft concentrate si accesibile la pret.Cand eram mai mica am urmat cura cu oua de prepelita , dar nu cred ca as mai reoeta-o , sunt foarte scarboase la gust.Desi ajunsesem sa le iau pe stomacul gol fara nimic si eu raceam foarte des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Monika, te rog sa intri pe google si sa cauti oua de prepelita .Vei gasi si schema de tratament, e diferita in functie de varsta.
Eu bateam albusul spuma, adaugam galbenusurile si o lingurita de miere,diminata cu jumatate de ora inainte de masa.Sunt f. bune la gust asa batute, le va lua cu usurinta fetita.Se repeta cam la 6 luni.Verifica ouale inainte de a le sparge scufundandu-le in apa rece(cele care stau pe fundul vasului sunt proaspete).Eu le spalam cu detergent si apoi le clateam bine inainte de a le sparge.
Sunt convinsa ca si ouale au avut rolul lor pentru ca numai Bronho-vaxom am mai luat in alti ani si nu mi-a ajutat.

Mergi la inceput