Masturbarea la copiii mici

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Natasa,asta s-a intamplat in urma cu 3 ani!
atunci,nu am stiut ce sa zic pt ca intr-un fel nu ma asteptam la asa ceva......nici de la copil,ca eu nu l-am vazut facand ceva gresit...sau cum sa-i zic?!
insa si ce am auzit de la individele astea....ca asa ceva n-au vazut in viata lor...am crezut ca o fi al meu vreun ciudat!

acum e prea tarziu sa mai iau masuri,el a terminta cu gradinita.....

la psiholog oricum mergem pt ca s-au mai intamplat si altele si vad ca astea l-au afectat!

oricum,mi-am invatat lectia,chiar daca mai tarziu...

de acum,nimeni nu o sa-l mai umileasca pt ca nu am sa mai dau voie ...uffff....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Of Violeta, ce scri tu aici e deja abuz. Nu-mi vine sa cred. Te inteleg ca n-ai stiut sa reactionezi, probabil ai considerat ca sunt mai multi copii in situatia asta... Nici nu stiu ce sa zic insa simt cum fierb de revolta, sufletelul baiatului tau e probabil confuz intre tratamentul primit atunci si ce i se spune acum pentru a sterge acele fapte.

Nu pot decat sa-ti zic ca trebuie sa-i explici ca e natural ce s-a intamplat, sa-i explici ca educatoarele au gresit si sa-i fi alaturi. O mare imbratisare din partea mea pentru el.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

quote:
Originally posted by violeta69

fi-meu de cand i-am dat jos pampersul avea obiceiul sa traga de cocosel...
ii ziceam ca nu e frumos,sau ii distrageam atentia...
nu facea nimic altceva pt ca mi-as fi dat seama,in plus era prea mic ca sa faca niste "manevre" mai elaborate
insa pe la 4 ani,la gradi,probabil ca i se mai scula steguletul cum zice Luna ...si la culcare,el se juca cu cocoselul...insa doar tragea de el....

ce credeti ca s-a intamplat?!
educatoarea lui a chemat tot personalul sa priveasca spectacolul...
apoi l-a facut de ras prin gradinita,l-a trimis la directoare si in cele din urma ni s-a tinut o teorie de parca omorase copilul pe cineva...
sigur ca l-am certat acolo de fata cu directoarea,insa ei,i-am spus ca asta nu e ceva rau,mai ales ca el nu are dacat 4 ani...

raspunsul a fost,"vai,doamna,de cand sunt eu educatoare n-am vazut asa ceva..."
zic pai ce ati vazut?!
scoatea gemete?!ceva?!
zice,nu...dar ca nu am vazut...

oricum,am ramas deceptionata de cum trateaza unii oameni o astfel de manifestare la un copil de 4 ani...

intre timp,copilul nu mai face asa ceva....cel putin eu nu l-am vazut,si stau numai cu ochii pe el...dar atunci s-a facut din tantar armasar....

mai tarziu nu stiu ce va mai fi,insa ...eu cred ca e ceva normal la un moment dat in viata fiecaruia....

e nebuna educatoarea!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by florinad

O sa va spun acuma experienta mea dintr-o alta perspectiva, a unei fetite care facea acelasi lucru si care... sunt eu. De cand eram mica tin minte ca eram in pat si-mi strangeam picioarele unul de altul si gemeam si ma scremeam sa ajung undeva nici eu nu stiam unde. Acum ca sunt mare stiu: la orgasm. Ai mei ma vedeau si-mi interziceau lucrul asta. Si din cauza asta m-am simtit tot timpul o ciudata, pentru ca faceam un lucru care era rau si interzis. In subconstientul meu stiam ce este asta, fara sa-mi spuna nimeni. Este masturbare, pentru ca am ramas cu obiceiul asta toata viata. Credeti sau nu, asta e! Nu stiu cum se poate scapa de obiceiul asta, eu nu am scapat, pentru ca nu am avut ajutor de la nimeni. Nici preotului nu puteam sa ma spovedesc ca-mi era rusine sa spun asta. Stiu ca odata i-am spus mamei si... greseala. I-a spus tatalui meu, care atata diplomatie nu a avut sa nu ma intrebe: "Si ce faci tu acolo cand te inchizi in baie si stai atata timp?". Nu stiu daca puteti sa stiti ce tradata m-am simtit. Oricum, acum sunt o femeie in toata firea, casatorita, si incepandu-mi viata sexuala m-am debarasat de obiceiul asta, desi cateodata pot sa spun ca mai apelez....
Deci, pot sa va spun din proprie experienta ca e masturbare si sincer nu-mi doresc ca sa am o fetita si sa treaca prin asta. Dar daca s-ar intampla sigur nu i-as interzice, ci as incerca sa-i distrag atentia de la asta, pana nu se obisnuieste ca daca se obisnuieste... salutare taica. Principalul lucru este sa nu se simta o ciudata si sa stie ca asta e ceva normal.

nu, nu esti o ciudata! si eu faceam la fel cand eram mica si acum credeam ca sunt singura "anormala". parintii mei m-au dus si la doctor si dr. mi-a spus: "Ia arata-i lui nenea cum faci?" atat tin minte, nu stiu daca am primit vreun tratament ceva, cert e ca parintii ma certau si imi interziceau de cate ori ma prindeau. nu stiu daca asta a avut vreo influenta asupra vietii mele sexuale...
si da, atunci nu stiam dar asta era: masturbare!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinad spune:

da, andriushca, mie imi pare foarte rau ca nu am stiut mai demult lucrul asta, de cand eram adolescenta, pentru ca din cauza ca ma simteam altfel decat ceilalti eram foarte retrasa si rusinoasa, nu aveam incredere in mine si cred ca am avut mult de pierdut din cauza asta. Nu stiu cum ar fi fost altfel, poate ca tot asa eram, poate ca si temperamentul isi spune cuvantul. Cert este ca si in ziua de azi, cu toate ca am 30 de ani, sunt destul de naiva si timida, desi incerc sa ma tratez si mi-e mult mai usor sa ma stiu acum, normala. Noroc cu subiectul asta. Va multumesc fetelor. Mai citisem pe ici pe colo despre asta, dar sa intalnesti persoane reale care se confrunta cu situatia asta este mult mai folositor.
Si pana la urma, daca ma gandesc, d.p.d.v. sexual chiar e bine sa stii cum sa-ti explorezi corpul si sa stii cum sa faci sa te simti bine. Problema este ca unii dinre noi invata prea de timpuriu, iar cei din jurul nostru nu inteleg asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by florinad

da, andriushca, mie imi pare foarte rau ca nu am stiut mai demult lucrul asta, de cand eram adolescenta, pentru ca din cauza ca ma simteam altfel decat ceilalti eram foarte retrasa si rusinoasa, nu aveam incredere in mine si cred ca am avut mult de pierdut din cauza asta. Nu stiu cum ar fi fost altfel, poate ca tot asa eram, poate ca si temperamentul isi spune cuvantul. Cert este ca si in ziua de azi, cu toate ca am 30 de ani, sunt destul de naiva si timida, desi incerc sa ma tratez si mi-e mult mai usor sa ma stiu acum, normala. Noroc cu subiectul asta. Va multumesc fetelor. Mai citisem pe ici pe colo despre asta, dar sa intalnesti persoane reale care se confrunta cu situatia asta este mult mai folositor.
Si pana la urma, daca ma gandesc, d.p.d.v. sexual chiar e bine sa stii cum sa-ti explorezi corpul si sa stii cum sa faci sa te simti bine. Problema este ca unii dinre noi invata prea de timpuriu, iar cei din jurul nostru nu inteleg asta.

florina,ar trebui sa te gandesti ...asa cum m-am gandit si eu, ca sunt femei care nu stiu ce-i acela orgasm....

am intalnit un astfel de caz si sunt convinsa ca mai sunt si altele....

o doamna care statea in acelasi bloc cu mine,era singura si ma mai ajuta cu copilul....
ea m-a indragit pe mine si eu pe ea,evident, si ne mai povesteam una alta....
mi-a marturisit la un moment dat ca ea are 60 de ani si nu stie ce-i acela orgasm....ca o sa moara si nu o sa afle....decat din carti/filme!

a fost casatorita de 2 ori,a avut cativa parteneri(nu mai stiu si nu asta e relevant ) insa niciodata nu a stiut ce-i aia si cu ce se mananca....

a murit saraca,Dumnezeu s-o odihneasca.....asa cum a zis ea...fara sa stie ce-i acela orgasm....

deci.....cloncluziile sa le targeti voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Si fetita mea o face si o las in pace.Nu i-am atras niciodata atentia,nu i-am facut observatie.Mai ales cind vrea sa adoarma se intimpla.Va dispare cu virsta ori poate nu ,oricum s-a mai rarit comparativ cu un an si doua luni cind a inceput,acum are patru ani si jumatate.Iar daca ma va intreba ceva,foarte bine!De-abia astept sa-i explic copilului ce este ce simte.Imi amintesc ca si eu o faceam cind eram copil,am descoperit-o pe la 5 ani numai ca mie mi-a fost teama sa-i vorbesc mamei despre asa ceva-mama este si acum o tipa rigida la capitolul intimitati!-si pentru ca nu am putut vorbi cu nimeni nu am facut altceva decit sa dezvolt un complex de vinovatie,mai ales ca mi-am dat seama instinctiv initial despre ce e vorba si o practicam de cite ori prindeam ocazia.Nu m-a afectat in viata intima.
Si chiar nu ma ingrijorez pentru fiica mea.Poate-s eu mai altfel,desi sint cadru medical consider ca nu e cazul sa fac o tragedie din asta.
Cu drag,
Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

masturbare?
DoraTeo
Buna, as vrea sa ma sfatiti intr-o problema, poate s-a mai confruntat cineva cu asta. Am o prietena care are o fetita de 3 ani si de aproximativ 6 luni se freaca periodic cu funduletul de diferite obiecte- fotoliu, marginea patului, noptiera. Desi, nu este lasata aproape deloc sa se plictiseasca si i s-a explicat ca nu este bine, acum se freaca doar cand este singura, ferindu-se de adulti. Prietena mea este disperata ca nu stie cum sa procedeze, mai ales ca in ultimul timp a inceput sa faca foarte des, fetita fiind surprinsa de fiecare data cand ramane chiar si pentru 5 min. singura. Va rog mult sa-mi spuneti daca ati mai patit si voi asa si cam sa procedeze. Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Cand fetita colegei mele de birou avea 1 an jumate se freca cu pasarica de calcai. Incercau sa-i atraga atentia, dar de fiecare data cand nu erau atenti facea acelasi lucru. Au mers la n medici si pana la urma au gasit o explicatie. Tatal ei o tinea pe umeri si frecandu-se cu pasarica de ceafa lui avea senzatii placute. In momentul in care n-a mai fost tinuta asa si au fost atenti mereu sa nu repete gestul, fetita a uitat.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

Mergi la inceput