Masturbarea la copiii mici
Raspunsuri - Pagina 6
batool67 spune:
Masturbarea la copii e un fenomen care nu are o conotatie pur sexuala ci adesea e o metoda de explorare a corpului si de cunoastere a schemei corporale. Copilul persevereaza uneori ptr ca acesta ii da senzatii placute. Intr/adevar trebuie sa i se distraga atentia in cazul in care copilul exagereaza cu aceasta practica.
pinquleasa spune:
si fetiza mea(2 ani si jumate) trece prin aceasta faza...da ,este vorba de masturbatie... dar este o faza trecatoare cum a venit asa o sa si treaca cu distragerea atentiei fuctioneaza cel mai bine(am si certat-o si nu a functionat).este un comportament apsolut normal in dezvoltarea copilului...asa cum baieteii incep sa se jace cu cuculezul inca din burta mamei (unii dintre ei) asa si fetitele ajung la o varsta in care vor se se cunoasca....si asta nu cred ca are nici o legatura daca mama si cu tata se cearta sau mai stiu eu ce alte interpretari...este un comportament apsolut normal si firesc.... fi rabdatoare si totul o sa revina la normal.
nico
oanaib spune:
Vreau sa multumesc la toata lumea pt mesajele trimise. Ma simt mult mai bine acum cand stiu mai multe si cand nu mai am impresia ca fetita mea e ciudata pt ca face chestia asta. Desi inca imi este greu sa accept acest lucru macar stiu ca nu e nimic in neregula cu ea. Din fericire perioada de criza a trecut iar acum chiar daca isi mai aduce aminte uneori de asta e mult mai usor sa-i distrag atentia.
nadina spune:
SI fetita noastra a practicat asa ceva. Noi nu ne-am speriat foarte tare, dar i-am spus pediatrei pentru ca ni s-a parut normal sa-i spunem tot ce e legat de copilul pe care ea il ingrijeste de cand s-a nascut. Ne-a trimis la un neurolog pediatru care ne-a spus ca avem un copil minunat si foarte inteligent, dar sa-i dam un tratament cu un antihistaminic pe care nici nu l-am gasit in Romania. Eram deja foarte speriati.Ne-a adus cineva siropul(Atarax), din Italia si am inceput sa-i dam. Nu-mi placea deloc ce scria in prospect. Ne-am dus iar la pediatra noastra si i-am povestit. A zis sa nu-i mai dam ATarax si am inceput un tratament homeopat care da rezultate destul de bune, dar va fi de durata. Am inceput cu calcarea carbonica o concentratie mica, crescuta apoi si acum ii dam trei tipuri de calcarea. In plus, distragerea atentiei.
Multa sanatate,
Nadina
oanaib spune:
Tocmai cand credeam ca ceatza din capul meu s-a risipit, referitor la acest subiect, citesc mesajul Nadinei. Pai daca e un lucru normal si firesc de ce doctorul i-a prescris acele medicamente si daca ia medicamente pt treaba asta atunci se presupune ca ar trebui sa inceteze sa se masturbeze ceea ce nu am inteles ca se intampla (ziceai ca in rest ii distragi atentia)? Sper sa nu te superi dar te-as ruga sa-mi dai mai multe amanunte daca poti
pinquleasa spune:
fetelor nu va indopati copii cu medicamente ptr ca se scarpina mai mult ca de obicei la pasarica....pai daca ptr atata lucru dati astfel de medicamente copiilor cond or avea ceva serios ce veti face?? ...
ficatelul lor e inca fraget....sunt si alte cai de a trata .
Nico
simali spune:
Ce a "primit" nadina de la doctorii la care a mers cu copilul arata cat de bine sunt pregatiti medicii in Romania pe problema asta. Includ "tratamentul" primit de ea in aceeasi categorie cu cele prescrise pentru presupusa fimoza a baietilor - mii de copii sunt mutilati in Romania de chirurgi si pediatrii inconstienti pe motiv ca trebuie tratati chirurgical de infectia preputului. Dar... atata-i duce capul.
alice
nadina spune:
La fetita noastra nu era vorba de scarpinat ci de masturbare in toata regula, cu ochii dati peste cap, transpiratie...ce mai orgasm. Problema era ca incepuse sa faca din ce in ce mai des si nu mai tinea chestia cu distrasul atentiei. Chiar se impotrivea daca vroiam sa-i abatem atentia spre altceva.
Acum face mult mai rar si acasa e suficient sa ne jucam cu ea, sa ne uitam impreuna la desene etc. La gradinita e mai complicat pentru ca sunt multi copii si nu poate educatoarea sa stea numai dupa unul. Se mai masturbeaza uneori cand se pun sa doarma de pranz.
Tratamentul cu calcarea nu e numai masturbare, ci si pentru alte probleme, legate de asimilarea calciului, de agresivitate, timiditate, probleme de sanatate din sfera ORL etc,
Nadina
danielac spune:
Nadina, spune-mi si mie te rog despre ce tipuri de calcarea luati si care este schema! te rog mult!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
corinadana spune:
Si Raluca mea a primit tratament! Insa am avut norocul sa cunosc un medic minunat (eu eram pacienta lui) si mi a zis sa incerc sa iau eu medicamentele prescrise sa vad cum e si apoi sa i le dau Ralucai daca mai am curajul.
NU i am dat niciodata nimic si ma felicit ptr asta.
Simali a mea primise niste pilule s o blegeasca cumva.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca