Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Roxana, Prisi, Aniast va multumesc pentru raspunsuri! Sper sa gasesc si eu o cosmeticiana buna, de care sa nu-mi fie jena cu pozitiile indecente, cerute de burdihan. Pe voi va dezbraca de tot? Prisi, nici eu nu-mi dau seama cum rezisti cu aparatul ala de ceara peste tot! brrrr!

Raluca, multumesc si eu de pontul cu perna, ca in Brasov n-am gasit nicaieri!

Adhnana si Carmenita, felicitari pt baietei! Adhnana, bine ca n-ai apucat sa te aprovizionezi cu hainute roz! :)

Piciulika, la fel imi spun si mie mamicile veterane, ca o sa vad eu abia dupa ce nasc ce greu imi va fi sa ma intorc la munca... de-aia nu sunt nici eu foarte categorica, insa doi ani nu stau, in niciun caz...
Slippers, mda... e greu cu noi! :))) eu cred ca as deveni foarte nesuferita sa am atata timp...

Danielle, sa fii convinsa ca sotul tau va iubeste! o sa vezi mai ales dupa ce vine bb-le ce topit va fi!

Georgiana, slava Domnului ca ai ajuns totusi la doctor! las' ca-i bine acum ca ai concediu si te poti ingriji in pace.

Fetelor, eu ma trezesc mereu razand singura, caci bebe misca atata de tare incat se vede prin burtica.
Si 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si, si eu patesc la fel cu burtica. E haios la servici cand stau de vorba cu vreun coleg sau vreo colega si burta mea incepe sa se plimbe . Pai cum sa mai fiu eu serioasa si sa continui discutia?
Aseara a fost interesant, oricum. Stateam in pat intinsa si vorbeam cu bebe. Cand am inceput sa mangai usor burtica a inceput un dans inauntru . Se pare ca acum reactioneaza la voci si atingeri.

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

sim_stoian cred ca daca nu l-am simti ne-ar fi foarte greu, asa ne mai consolam cu ideea ca avem o comoara in burtica si merita sa suferim tot...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png

Mergi la inceput

Sim, cata dreptate ai! cum sa mai fim noi serioase? colegii mei de multe ori au impresia ca rad cu cineva pe mess, dar eu rad in timp ce lucrez, ca se joaca nazdravana mea! si eu am observat ca reactioneaza la zgomote si atingeri! Doamne, ce bine ca suntem femei!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna burtici!!
Cu scuzele de rigoare pt absenta lunga vroiam sa va rugam sa puneti in dreptul nostru la listuta un carucior roz(la nume reflectam) si dr l-am schimbat cu dr Ursuleanu Alina, maternitate Cantacuzino.saru`mina!absenta de pe DC cred eu ca e motivata avind in vedere virsta "dificila", virsta la care trebe sa scapam de pampersi, sa renuntam la mincarica super pasata, etc.Speram sa nu va fi suparat pe noi!!
PITIC 21

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ma tot uit la diverse poze cu noi nascuti... in maternitate unii au manusi, alti nu au... Care e rostul manusilor astea?

21+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, m-am intors. Am reusit sa ma inscriu, acolo chiar ok oamenii, nu am stat prea mult, mi-au mai cedat locul. Dar la cazier sa ma calce in picioare si alta nu, era unu de statea in sufletul meu, de parca nu tot la ghiseul ala ajungea dc nu inainta si el exact ma miscam eu. In fine, cert e ca mi s-a facut rau si azi, ieri am dat vina pe caldura, dar si azi am simtit ca nu mai pot sa respir, ca ma ia cu lesin. Abia am ajuns la birou si m-am pus sa pap mazarea pe care o luasem la pachet si parca ma simt putin mai bine.

Ana, buna chestia asta cu intarziatul, eu intarzii zilnic minim o ora, asadar teoria ta e si ma buna. Mirunica este ok?

Georgiana, vai ce patanie! Chiar observasem ca nu ai mai postat, insa suntem multe la odisee si uneori mai uit sa intreb cand observ ca nu mai posteaza cineva. Pana la urma e vorba de preeclampsie sau nu? Ce analize ai facut? Cum a iesit sumar? Dar acidul uric? Sa stii ca eu la prima sarcina am fost bustean cum zici, era iarna, deci nu era caldura de vina, si nu aveam nici mama ei de preeclampsie. Analizele erau perfecte, nimeni nu a stiut ce sa spuna, abia pe la o luna dupa ce am nascut am devenit si eu normala. Multa sanatate si sa nu fie nimic grav!

Carpatina, examenul asta este pe 17. Pe 1 sau 2 intentionez sa demarez concediul.

Simona, ba am intrebat-o. Si cica de la 7 luni pot lua si zau daca pricep cum a calculat. Oricum ma duc joi la ea si poate lamuresc.

Si, pai ma dezbraca de tot. Intr-o perioada mai foloseau un chilot de unica folosinta, dar cat il foiau de colo colo tot aia e. Nu e problema cu burta, numai bine nu mai vezi ce vede ea si nu te mai gandesti. Este mai riscant cu durerea, mie ultima data mi-a fost ok, insa penultima data am avut contractii in timpul jumulirii.

Pitic, ne bucuram ca sunteti bine, felicitari pentru fetita! Dar ia-o mai usor cu schimbarile. Nu se renunta asa usor la pampers si e stres pentru ambii, apoi si mancare necesita efort, si poate sunt prea multe schimbari pentru el. Gandeste-te cum percepe schimbarile impuse mai ales in contextul burticii pe care o poate resimti ca amenintare.

Carpatina, manusile sunt sa nu se zgarie. La inceput sunt tare bazbuci bebelusii, au unghii si se umplu de zgarieturi pe fata. Eu nu i-am pus, decat o zi in maternitate. Apoi am lasat-o asa. Zgarieturi mai fac pana mai tarziu, ca doar nu o sa ii tai unghiile din super carne, si oricum au unghiile extrem de ascutite.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Carpatina, manusile sunt ca sa-i protejeze pe bebelusi, sa nu se zgarie cu propriile unghiute.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, eu as zice sa iti listezi ordonanta aia si sa o ai la tine cand te duci la medicul de familie. Mi se pare putin
Oare pe ce lume traieste?
Mamaaaaaaaaaa, bine ca ma inteleg cu doctorita mea si nu am belele de astea ca ieseau scantei.

Sim 25+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna , azi nu mai sunt asa harnica nu mai am chef de nimik e bine la serviciu da mi s-au umflat picioarele si sunt pleostita , cred ca de la vreme noroc cu bebelusha care ma mai altoieste si-mi revin, da mai am un pic si plec acasa

in privinta epilatului cred ca m-am obisnuit, iar de cand sunt gravi parca doare si mai putin

poze
26+

Mergi la inceput