Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 26
Happiness_4_us spune:
Anaist_72, subscriu si eu la faza cu perna. Este dementiala!
Ma crezi atat de nebuna incat o sa o car cu mine in bagaje acasa in Ro? Pai nu mai am cum s atraiesc fara ea. Deci va merge cu mine in vacanta!
Pupici.
Nana,
24+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Piciulika spune:
Nana, nu apucasem sa scriu si a plecat: cum poti tu inghesui ditamai pernoiu in bagaje?!?!?
Eu nu te vad in clar - dar iti tin pumnii sa intre! ... spre deliciul sotului ![]()
Piciulika
21+ 
georgi_ana25 spune:
Buna garvidutzelor si de la mine! Nu am mai dat un semn de vreo cateva saptamani din motive serioase de sanatate, insa vad ca voi sunteti bine si ma bucur ca sunteti cu chef de vorba...Annissia ai grija cu raceala, bine ca esti optimista si glumeata ca de obicei, dai culoare pe aici...mereu citesc cu placere ceea ce postezi.
Acum sa va zic si eu ce am patit...risc de preeclampsie in sarcina cica...m-am speriat teribil...mie mi se umflau picioarele ca la nebuni si credeam ca e din cauza caldurii sau ca e ceva normal in sarcina...asa auzisem si eu de la femei cu experienta...cand ma intalnesc cu medicul meu de familie, si cand ma vede in ce hal aveam picioarele ma ia cu el la cabinet si imi da o trimitere la urgente pentru consult si tratament de spacialitate...ajunsa la spital, unde doctorul meu gine nu era de gasit pt ca a intrat in concediu sunt consultata de o doamna ursuza care numai de pacienta altui doctor nu avea chef, ma mai si cearta ca de ce nu am venit mai din timp daca am vazut ca mi se fac picioarele butuci, si multe altele...la care doamna imi face internare de urgenta pentru analize si tratament...panica mare..sotul plecat in Anglia...eu ingrozita...deznodamantul ...acum suntem acasa in medical, repaos la pat, tratament cu diuretice si vitamine si regim...bebe e bine, voios, nu sta locului deloc, are ore fixe de antrenament...eu am timp de stat hai hui pe net...
acum fug sa mai citesc din urma ca am ramas cu cateva capitiole bune...
carpatina spune:
Tomasa, ma bucur ca esti bine.. si ca ne-am linistit! 
berarpiri felicitari pentru 
Danielle, casatoria nu poate fi transcrisa si in tara? Dupa cate stiu e nu e vorba de legalizare... ca ea (casatoria) e deja legala.. ci de inscrierea ei in registrul de stare civila al orasului unde domiciliai... Roaga pe cineva din familie sa mearga la starea civila si sa se intereseze... cred ca dureaza decat la ambasada.. si e si mai ieftin.
georgi_ana25, inteleg ca acum esti mai bine.. adica nu ti se mai umfla picioarele? Si regimul de care zici, e unul special.. sau doar fara sare? Cat aveai tensiunea? Multa sanatate!
Sabina, hai sa ne povestesti cum a fost!
Nana, drum bun si distractie placuta! Abia astept sa treaca luna asta ca sa plecam si noi spre Ro
Amar, nu stiu daca mai apuc sa scriu azi.. asa ca-ti zic acum Bafta pentru testul de maine 
Roxana, cand ziceai ca ai examenul? Pe 1?
21+ cu
Ioana
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Simona, heeeelp! Apropos de medical si prenatal, m-a ametit dr de familie ca nu imi da prenatal pana pe 5 iulie, de era sa fac infarct. Cum adicatelea vine asta? Pai eu mor pana atunci. Sigur ca imi convine acum ca imi iau 2 sapt de medical obisnuit ca sa plec si sa invat pentru examen, insa nu inteleg de ce abia in iulie. Voi calculaserati altfel pe aici.
Rox26+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Pai nu ai intrebat-o de ce?
Sim
25+
StefanAsa creste bebe
Poze
georgi_ana25 spune:
Carpatina, aveam tensiunea 14/7, tensiunea mare este primul semn de preeclampsie, dar nu imi pot verifica tensiunea din ora in ora, s-a intamplat pur si simplu din cauza efortului si a caldurii...regimul consta in mancare fara sare si mai ales multa apa, fara sucuri dulci si cat mai multe legume si fructe proaspete, evitarea dulciurilor pe cat posibil...stat la pat cu picioarele pe o perna...cam atat, acum dupa o saptamana se vede diferenta, nu mi se mai umfla picioarele si pot parcurge distante mai mari decat inainte.
aeperju spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Fetelor care v-ati cumparat perna pt gravide, unde ati gasit? Eu am vazut pe net, pe site la bebelusultau.ro o perna cu umplutura 100% polistiren expandat, la 113 lei. O fi buna? Imi recomandati altceva?
Nu de alta da' ma bag la somn si numai la gandul ca ma voi invarti pe toate partile (mai putin pe burta) ma omoara.
Andreea26+ cu
Pai da, eu mi-am cumparat de la ei. e super ok.fara ea nu stiu ce m-as face asa de tare m-am obisnuit cu pernuta.
emma 23+
rodicamaries spune:
georgi_ana si dimineata iti erau umflate picioarele sau numai seara? si mie mi se umfla, dar dimineata sunt ok...
oricum un regim nu strica, fara sare, exces de dulciuri.. etc..
multa sanatate
23+ 
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png
aeperju spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Raluca, de unde ai luat perna? Se comanda on-line sau se gaseste prin magazine?
Andreea26+ cu
Se comand online si apoi te contacteaza cineva de la firma pentru detalii.
Emma 23+