Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Raluca, gata, imi comand. Multumesc frumos.
Roxana, ramane cum am stabilit.
Adhnana, felicitari pentru baietel...se pare ca in perioada noastra, doctorii la FIV au stiut sa faca doar baietei.

Andreea 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Baiiii, eu trebuie sa ma duc la munca! cine a mai inventat-o si pe asta? Aba m-am sculat si cu vremea asta idioata, parca imi cade capatana pe tzatze... Noroc ca ma duc sa-mi iau acum sutien, ca sa ii fac salteluta confrt sporit...
Uratelor care stati acasa, la munca cu voi! Pai ce, numai eu?

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata la burtici!

M-am cam lenevit cu scrisul in ultima vreme,dar de citit,am citit tot ce s-a scris pe aici.Suntem bine,si eu si bebe,ma mai doare spatele din cand in cand...

Roxana,nici eu nu prea am somn,adorm tot pe la 2-3,dar nu mai deschid calc. caci doarme al meu sot si nu vreau sa-l trezesc.El saracu' merge la lucru dimineata,iar eu ca un trantor,dorm pana la 10 El cu doua job-uri,iar eu... la clocit

Dana 21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, pe mine sa nu ma urasti, ca eu chiar sunt la munca. Si ai vazut ce mult am dormit. O zi usoara!

Sabina, te-ai intors? Zii ceva ca imi e dor de tine.

Tomasa, esti ok da? Cand sunt gata rezultatele de la Institut?

Andreea, asa ramane.

Danuta, pai si al meu mai bombane daca tacan la taste, noaptea trecuta am iesit pe terasa.

Gata, eu o sa lipsesc vreo 2 ore asa, ma duc sa iau cazierul ala si sa imi depun dosarul pentru examenul lui peste. Nu ma dati la disparuti, sunt doar in trafic. O zi buna tuturor!

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Annisia, tu nu erai in concediu medical? Ce faci la servici?

Roxana, voi ati dus-o pe Alex in strainatate cu avionul? Eu am o strangere de inima inca. Mi-e cam frica. Desi cu masina s-a plimbat toate concediile de la trei luni, in avion inca n-am urcat-o.

Myral, de acum ar trebui sa se cam vada ce e. Daca ti-a spus de data asta ca e fetita, probabil ca asa e!

Sibv , si eu sunt genul care are impresia ca se tampeste daca sta prea mult acasa, fara ocupatie. Cat am stat in prenatal inainte s-o nasc pe miruna mi-am dat trei examene, in avans, numai sa am ceva de facut!

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, da, am mers in Cipru cu avionul, anul trecut la 2 ani jumatate. Nu am avut deloc probleme cu ea, nu ii e rau, nu ii e frica. A fost foarte fericita si ne roaga de toate cele sa o mai ducem. Insa la anul nu cred,ca e BB prea micut si cred ca vom alege o destinatie cu masina. Poate sa mergem numai in 3. La dus a fost mai agitata, s-a cam foit pe acolo, adica a deranjat lumea, dar la intors a mancat si a dormit, ca era cursa la 5 dimineata.
Nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. Nu ii da Mirunei sa manance inainte, ca sa nu ai suprize. Insa eu o dadusem pe a mea in toate zanganelele si caruselele si nici nu ma gandeam ca ar putea avea ceva.

Acum chiar fug. Pupici.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Hai ca citesc pe reprize, si raspunsurile le dau tot asa...

Cristina85, pai pana la urma nu-i chiar asa de rau! Puteai sa ramai pe dinafara, dar in schimb a aparut vecinul. Eu zic sa vezi partea buna si hazlie a lucrurilor!

Rox, tot desculta sunt, dar de data asta acasa. Daca tot am intarziat mi-am luat azi o zi de relas, am tinut-o si pe Miruna acasa (ca si ea era cam "sifonata" de dimineata), si huzurim.

Adhana, sa-ti traiasca baietelul! Cred ca e un pic de soc sa afli ca fetita ta e pana la urma baietel. Dar sunt sigura ca o sa il iubiti !

Aniast, sa vii cu vesti bune de la control diseara!

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Si bv
Piciulika, sa stii ca si eu am aceeasi dilema legata de job. ...Macar 3-4 luni voi sta acasa cu bb, dar apoi voi cauta o varianta, eventual cu program de 6 ore, sau sa mai lucrez de acasa... Eu, de exemplu, nu sunt genul care sa rezist sa stau acasa prea mult timp, caci devin paranoica! incep sa-mi stresez sotul, sa vina mai rpd acasa, iar el are foarte multa treaba si cred ca am ajunge la neintelegeri.

Draga Si, exact asta e: nici eu nu ma vad stand un an-doi pe tusa. (Si ma simt oarecum vinovata pentru asta.)
Dar mai stii ce-mi vor spune hormoneii dupa aia...?
Toate mamicile imi confirma ipoteza ca doar DUPA voi sti cu ce se mananca treaba asta...

Pe sot nu cred ca-as mai avea energia sa-l pistonez, la cat de solicitant de jobul de mami. Doar sa-mi vars direct nervii in capul lui!

Sper sa luam decizii bune!

Piciulika 21+

Mergi la inceput

Carmenita, brava pentru baietel! Sa-ti traiasca!

Danielle, spor la zugraveli. vezi sa nu obosesti prea tare.

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ma duc la munca sa ma rad cu aia pe acolo, doar nu credeti ca o sa si muncesc... Trebuie sa duc concediul medical si ca sa nu il mai trimit pe al meu si sa mai fac si eu o plimbarica, am ales sa ma duc eu... Deci e o vizita, nu e pe bune...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput